Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plotinus fórum

Bazz, 9400 lesz a nyitó.…

#834309 walex

Bazz, 9400 lesz a nyitó.

Mindent megvesznek az eladóin.
Ilyet se láttam még, nem lesz eladó, 1 db sem utána a könyvben.

Baszki, Plotinust kellett volna venni, 6000-ért már vettek párszor, legfeljebb nullában elment volna idővel.


majd 2-3 nap múlva megtu…

#834234 matgab Előzmény: #834228

majd 2-3 nap múlva megtudjuk. Az a jó, hogy van rá egy erős fogadásom, hogy a tőzsdefelügyelet nem fog semmi gyanúsat érzékelni...

Az első mondatoddal nem …

#832577 Tapasz Előzmény: #830043

Az első mondatoddal nem értek egyet.

Idézem " Ez lesz a magyar piacon a Berkshire Hataway, hosszútávra az egyik legjobb befektetés" Rá két hónapra meg jön a duma, hogy kivezetik, akinek TBSZ-en van, azzal nem tudják mi lesz. Erre nem vezetik ki.

A BÉT-en talán a legkorr…

#830043 walex

A BÉT-en talán a legkorrektebb cég.

Ezt vizsgálják, de a kisbüfik lehúzására játszó tolvajrészvényeket még csak nem is piszkáljàk.

Gratulálok az MNB-nek!

Belefáradt?

#787821 Koffein Előzmény: #787810

most olvasom, privátbankár.hu szerint:

"A nap érdekessége megint a Plotinus: nem csak, hogy megvásárolt a cég 380 ezer részvényt, és ezzel lényegében felszippantotta a közkézhányadot, de egyúttal le is mond Zsiday Viktor, aki az egész cég lelke volt kezdettől fogva. Ez meglepőnek tűnik, nem tartjuk kizártnak, hogy a tőzsdei kivezetés után a cég akár meg is szűnik, a tulajdonosok felosztják a vagyont. Most mindenesetre az a terv, hogy amilyen hamar csak lehet, bevonják a megvásárolt saját részvényeket és döntenek a tőzsdei kivezetésről."

Belefáradt?

#787810 matgab Előzmény: #787798

gyanús nekem az ilyen mindig egy picit.

Profil váltás (jelentős ingatlan vételek), vezetőség változás és tőzsdei transzparencia kötelezettségétől való megszabadulás...

az igaz, hogy nem a legn…

#787192 joepappa Előzmény: #787096

az igaz, hogy nem a legnegatívabb, de éppen megfelelő üzemméretű prosperáló céget kivinni, szerintem nem korrekt.

szerintem teljesen korre…

#787095 matgab Előzmény: #787078

szerintem teljesen korrekt. Ha a tőzsdei megfeleltetés túl dárga és bürokratikus, akkor , ha a cég alapítói/nagy tulajdonosai úgy döntenek, hogy távozni akarnak, akkor hadd menjenek.

Ez azért nem az a tipikus magyar befektetői sztori volt, ahol az egész céget adóoptimalizálásra és a kisbefektetők lenyúlására hozzák a tőzsdére.

A cég megmarad, csak a forgalomképessége változik meg. Az mondjuk egy érdekes kérdés, hogy meglesz-e nekik a 75% (nem néztem utána, lehet, hogy már kezükben van annyi)

szerintem meg nem korrek…

#787078 joepappa Előzmény: #787072

szerintem meg nem korrekt, aki ebbe tette a pénzét az szerette volna tözsdén látni jó sokáig a céget. nekem az jön le hogy visszük a szajrét, ha tetszik ha nem.

Korrekt, de ennek az írá…

#787076 Koffein Előzmény: #787072

Korrekt, de ennek az írásnak olyan szaga van, hogy nagyra nőttünk, örülünk, hogy adtatok pénzt, amiből óriási haszonra tettünk szert, vettünk cégeket, de most már köszönjük szépen, több pénzre nincs szükség, kiszállunk, mert akkora a cég, hogy a meglévő emberi erőforrásainkkal nem tudjuk folytatni... több embert nem vennénk fel, mert ezt még átlátjuk, és eltud ketyegni jelenlegi formában... ár érték arányba nem éri meg, ha nagyobbra növekedünk, visszalépünk, nem leszünk berkshire hethaway, a befektetőink meg majd kiheverik... :)