Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

google halász

#796119 Hotibo

Elméletileg lehetséges beállítani hogy adott lapokat ne vegyen figyelembe a google, mikor indexelget magának. Bár elég felületes ismereteim vannak témában, de így rémlik. Valami parancsot kell kiadni az elején, és akkor nem veszi figyelembe a robot(google) az utána következő részeket. Utána meg gondolom vissza kell kapcsolni. Bár nem tudom, ha már egyszer feljegyezgette magának, akkor nem biztos hogy érne valamit, bár logikailag, akkor lehetne talán azt, hogy 'kézzel' át kell másolni az egész topicot, a módosított paraméterekkel. Miután az eredeti törölve lett, újra létrehozható, de már más eléréssel, csak optikailag lenne ugyan az. Így lehet a régi indexei is törlődnek egy idő után, mivel már a semmire mutat a robot által megjegyzettek.

Persze ez csak egy hipotézis, de így indulnék el, ha nekem kéne megoldani :) Plusz ugye ha sokszor van említve eleve a téma az oldalon, ála hojojó és társai. most ugye direkt nem írtam ki újra mert ezzel is csak ellene dolgoznék az elérni kívánt dolognak, és bőszen szaporodnának a releváns pontok a kis gaz robotoknál :D

Azt a Google halássza ös…

#796113 archenius

Azt a Google halássza össze az oldalról.
Még a Meta tagokkal csak-csak lehetne kezdeni valamit, hogy relevánsabb legyen a menüpontok leírása, de azzal...... :D

Marketing

#796098 Hotibo

Ha már itt tartunk, akkor azzal is kezdeni kéne valamit, hogy mikor beírom a keresőbe, hogy stocklandyard, akkor ez a kép fogad:

Nem tudom, de azért én azt a kutyás témát nem engedném így a legrelevánsabb opciók között megjelenni :) Tudom hogy az csak egy fiktív vicces történet, de ne az legyen már a címlapon basszus :D

állandóan alaphelyzetbe …

#796093 Ibiza

állandóan alaphelyzetbe áll a kapcsolat ha 1mondatnál többet írok..ez mi?

pf

#794307 matgab Előzmény: #794038

Herci,

olyan kevés beírás van mostanában... És nem azért, mert a tőzsde más lenne és emiatt nem lenne elég kis befektető. Nézd meg a PF-et azt mit összeszemetelik, vagy nézd meg ide régen mennyien írtak!

Tedd már a fórumot a kezdőképernyőre, mert egy híroldalnak tűnő oldalon senki nem rss-re vagy elavult cikkekre kíváncsi és nem kezdenek el egy halottnak látszó oldalon a fórumban kutakodni!

Vagy legyél hírszerkesztő, hasonlóan mint a pf! csak ahhoz kellene néhány elemző vagy firkász!

Ez csak jó tanács, a tied az oldal, az lesz vele amit akarsz.

pf

#794038 Koffein Előzmény: #794034

Chrome alatt nálam is működik, ilyen jelenséget nem tapasztaltam. Nézd meg a beállításaidat, lehet valamilyen tiltás be lett állítva, ami nem tetszik a stockynak.

pf

#794034 matgab Előzmény: #794030

Más weboldalaknál működik az otthoni is. Valahogy ilyenkor befagy, se lejjebb nem tudom görgetni, se bemásolni semmit, még akkor sem, ha máshova bemásolom és onnan próbálom meg visszamásolni.

Nézd meg ezt a posztot, ilyet hogy hozok létre? Normál esetben nem tudok üres beszólást posztolni.

http://stocklandyard.hu/tozsde-forum/temak/83-usa-...


tehát vhol hiba van...

pf

#794030 Kissherceg Előzmény: #794014

nekem hibátlanul működik, másold be előtte jegyzettömbbe és utána. Lehet a böngésződben van másolásvédelem, passz

pf

#793970 matgab Előzmény: #792014

Henci, te csak ne röhögjél, mert az itthoni gépemről, ha a szövegmezőbe nem tudok CTRL+C CTRL+V-t alkalmazni. Egyszerűen nem másol be semmit.

Másrészről meg ha beszúrok egy linket, akkor a Hozzászólás elküldése gomb lekerül a képernyő alá és az istennek sem tudom lejjebb görgetni ezt az oldalt, hogy megjelenjen a gomb...

Nem röhög, dolgozik! :-(