Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

pf

#794307 matgab Előzmény: #794038

Herci,

olyan kevés beírás van mostanában... És nem azért, mert a tőzsde más lenne és emiatt nem lenne elég kis befektető. Nézd meg a PF-et azt mit összeszemetelik, vagy nézd meg ide régen mennyien írtak!

Tedd már a fórumot a kezdőképernyőre, mert egy híroldalnak tűnő oldalon senki nem rss-re vagy elavult cikkekre kíváncsi és nem kezdenek el egy halottnak látszó oldalon a fórumban kutakodni!

Vagy legyél hírszerkesztő, hasonlóan mint a pf! csak ahhoz kellene néhány elemző vagy firkász!

Ez csak jó tanács, a tied az oldal, az lesz vele amit akarsz.

pf

#794038 Koffein Előzmény: #794034

Chrome alatt nálam is működik, ilyen jelenséget nem tapasztaltam. Nézd meg a beállításaidat, lehet valamilyen tiltás be lett állítva, ami nem tetszik a stockynak.

pf

#794034 matgab Előzmény: #794030

Más weboldalaknál működik az otthoni is. Valahogy ilyenkor befagy, se lejjebb nem tudom görgetni, se bemásolni semmit, még akkor sem, ha máshova bemásolom és onnan próbálom meg visszamásolni.

Nézd meg ezt a posztot, ilyet hogy hozok létre? Normál esetben nem tudok üres beszólást posztolni.

http://stocklandyard.hu/tozsde-forum/temak/83-usa-...


tehát vhol hiba van...

pf

#794030 Kissherceg Előzmény: #794014

nekem hibátlanul működik, másold be előtte jegyzettömbbe és utána. Lehet a böngésződben van másolásvédelem, passz

pf

#793970 matgab Előzmény: #792014

Henci, te csak ne röhögjél, mert az itthoni gépemről, ha a szövegmezőbe nem tudok CTRL+C CTRL+V-t alkalmazni. Egyszerűen nem másol be semmit.

Másrészről meg ha beszúrok egy linket, akkor a Hozzászólás elküldése gomb lekerül a képernyő alá és az istennek sem tudom lejjebb görgetni ezt az oldalt, hogy megjelenjen a gomb...

Nem röhög, dolgozik! :-(

hiteles tájékoztatás

#793955 TrendMan Előzmény: #793949

Korábban létezett olyan, hogy valakinek a hiteles tájékoztatás volt az agylövése. Valami ilyesmire gondoltam.

Régi filmekben még beszélnek ilyesmiről, aztán csak nézek, mint a moziban.

Hát akkor lenne függetle…

#793953 matgab Előzmény: #793949

Hát akkor lenne független, ha mindkét fél egyenlően tömné a zsebeit...

Az indexen Matolcsyt szi…

#793945 TrendMan

Az indexen Matolcsyt szidják, az origón Sorost.

Lőttek mindenféle független tájékoztatásnak.

Nem akarsz csinálni egy független híroldalt?

pf

#792425 matgab Előzmény: #792014

ha már rákeresek egy korábbi hozzászólásra, akkor miért nincs ott "válasz" gomb? Vagy katt a posztra, vagy valami? Csak a topikra vagy a szerzőre lehet kattintani... :-(

pf

#791989 phiona

Megkövetlek Herceg :-) Nálad a béta is véleményeztetve volt, a nagy büdzséjű pf meg kijött ezzel a bénázással… látom már reparálnak, de miért kellett így kitenni, miért a usereknek kell szólni h előzmények hogy, meg jobbra hírek és fórum? Láthatóan mégis fontos nekik, volt arról szó h háát kínos meg kényszer a prudens pf-nek a fóruma a sok zakkanttal, le is venné inkább … a túrót, kattintások és reklámbevétel, eladhatósági mutató. Költöttek rá és mégis kitették ilyen gagyin, nem párhuzamosan és tesztre, hanem telibe. H majd a fórumozók szólnak és rendbeteszik, ahogy kb a fórumozók is tartják el őket. MTi hír átvétele: nem nagy truváj, elemzés: szinte semmi, vagy tudottak táblázatba, eredetiség minimális, „esett tehát esett” „nőtt tehát nőtt”, frissdiplomás gyerekek írhatják bérminimumért boldogan h nem tanultak hiába. A netes fejlesztőik is ilyenek lehetnek az eredmény alapján. Pénzcentrumos cikkek: a promózottak írják, sztem. Abból élnek h nincs érdemi konkurencia, és ezt veheted akár magadra is nyugodtan. És is lenne 1 rés is :-) nálad pl az előzmény is közvetlenül látható, a felület is jóval jobb még ha biceg is, de kevésbé. Nincs annyi beteg se, és te szűrheted… szal van 1 történelmi pillanat, mert a népeknek tökmind1 h hol beszélgetnek, csak legyen felület – nem mert pf vannak ott hanem mert ott van a népesség. Ha tudják h itt jobb a felület, simán átjönnek ide – csak tudják-e? akarod-e?

pf

#791660 matgab Előzmény: #791654

26509 hozzászólás 5 év alatt Herceg? Sok beszédnek sok az alja! :-)

Laurion még nálam is régebbi volt...