Regisztráció Elfelejtett jelszó

Stocklandyard.hu fejlesztései

kiléptetés

#799970 Ibiza Előzmény: #799969

:D idegállapotba kerültél.. ez is a zorbán miatt van..

Én is mindig vágólapra rakom ha hosszú..mert nem eyszer engem is kiléptetett ha nem jelöltem be..és idegállapotba kerültem ,)

kiléptetés

#799969 Koffein Előzmény: #799938

Bocsi, hogy ennyire túlreagáltam, majd újra írom valamikor, csak hirtelen idegállapotba kerültem. Ezúttal wordbe, oszt majd átmásolom, nehogy elvesszen... :)

Előző verzióba is történt ilyen, csak ott ha visszaléptem, akkor megőrizte az oldal, az írottakat, az új változatba csak az üres box jelenik meg. Na mindegy.

@ibiza: köszi, most bepipálom, majd meglátjuk :)

kiléptetés

#799948 Ibiza Előzmény: #799931

van ott egy pipálnivaló amikor belépsz "Maradjak bejelentkezve" akkor nem léptet ki..általában :)

kiléptetés

#799931 Koffein

de most tényleg, mi az istenkurvafaszáért kell 5perc után automatikusan kiléptetni? de tényleg... miért? nem reklamáltak elegen?

írtam egy fasza hsz.t, ami jobb helyeken újságcikknek is felérne oszt a nyomorék 5perc miatt elveszett a picsába... wááá de dühös vagyok... ezzel kezdeni kéne valamit, mert nem én vagyok az egyetlen akit felbassz...

ui: ha buffett topikba megjelenik a kezdetek, azaz a buffett partnership ltd, akkor erőt vettem magamon és újra fogalmaztam, de most nincs energiám..

google halász

#796119 Hotibo

Elméletileg lehetséges beállítani hogy adott lapokat ne vegyen figyelembe a google, mikor indexelget magának. Bár elég felületes ismereteim vannak témában, de így rémlik. Valami parancsot kell kiadni az elején, és akkor nem veszi figyelembe a robot(google) az utána következő részeket. Utána meg gondolom vissza kell kapcsolni. Bár nem tudom, ha már egyszer feljegyezgette magának, akkor nem biztos hogy érne valamit, bár logikailag, akkor lehetne talán azt, hogy 'kézzel' át kell másolni az egész topicot, a módosított paraméterekkel. Miután az eredeti törölve lett, újra létrehozható, de már más eléréssel, csak optikailag lenne ugyan az. Így lehet a régi indexei is törlődnek egy idő után, mivel már a semmire mutat a robot által megjegyzettek.

Persze ez csak egy hipotézis, de így indulnék el, ha nekem kéne megoldani :) Plusz ugye ha sokszor van említve eleve a téma az oldalon, ála hojojó és társai. most ugye direkt nem írtam ki újra mert ezzel is csak ellene dolgoznék az elérni kívánt dolognak, és bőszen szaporodnának a releváns pontok a kis gaz robotoknál :D

Azt a Google halássza ös…

#796113 archenius

Azt a Google halássza össze az oldalról.
Még a Meta tagokkal csak-csak lehetne kezdeni valamit, hogy relevánsabb legyen a menüpontok leírása, de azzal...... :D

Marketing

#796098 Hotibo

Ha már itt tartunk, akkor azzal is kezdeni kéne valamit, hogy mikor beírom a keresőbe, hogy stocklandyard, akkor ez a kép fogad:

Nem tudom, de azért én azt a kutyás témát nem engedném így a legrelevánsabb opciók között megjelenni :) Tudom hogy az csak egy fiktív vicces történet, de ne az legyen már a címlapon basszus :D

állandóan alaphelyzetbe …

#796093 Ibiza

állandóan alaphelyzetbe áll a kapcsolat ha 1mondatnál többet írok..ez mi?

pf

#794307 matgab Előzmény: #794038

Herci,

olyan kevés beírás van mostanában... És nem azért, mert a tőzsde más lenne és emiatt nem lenne elég kis befektető. Nézd meg a PF-et azt mit összeszemetelik, vagy nézd meg ide régen mennyien írtak!

Tedd már a fórumot a kezdőképernyőre, mert egy híroldalnak tűnő oldalon senki nem rss-re vagy elavult cikkekre kíváncsi és nem kezdenek el egy halottnak látszó oldalon a fórumban kutakodni!

Vagy legyél hírszerkesztő, hasonlóan mint a pf! csak ahhoz kellene néhány elemző vagy firkász!

Ez csak jó tanács, a tied az oldal, az lesz vele amit akarsz.

pf

#794038 Koffein Előzmény: #794034

Chrome alatt nálam is működik, ilyen jelenséget nem tapasztaltam. Nézd meg a beállításaidat, lehet valamilyen tiltás be lett állítva, ami nem tetszik a stockynak.

pf

#794034 matgab Előzmény: #794030

Más weboldalaknál működik az otthoni is. Valahogy ilyenkor befagy, se lejjebb nem tudom görgetni, se bemásolni semmit, még akkor sem, ha máshova bemásolom és onnan próbálom meg visszamásolni.

Nézd meg ezt a posztot, ilyet hogy hozok létre? Normál esetben nem tudok üres beszólást posztolni.

http://stocklandyard.hu/tozsde-forum/temak/83-usa-...


tehát vhol hiba van...