Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

igen, kb. ez az érzés

#808664 banyaiz Előzmény: #808014

Az nem kérdés sajnos Zoli, csak a miértek 86 óta .

Trendman dzsudzsákos cikkét olvastam most . Igaza van Dzsudzsáknak abban nem az ő egyéni sorsa a magyar labdarúgás helyzetében a nagy megoldás.

Haladásnak ez a tini játékosa 16-7 éves srác milyen szép gólt lőtt . Ilyeneket sokat az nb1-be . akkor lehet mondani elindult valami utánpótlásban.

Van egy-két ilyen momentum ami pozitív nagy képzelőerővel biztató is lehet, még megérjük magyar focit lássunk ha szívósak vagyunk. :) Ha sikerülne valahogy a nézőszámot felturbózni teltházás nb1-es meccsek, onnan már magától beindulna .

Trendman: önmagát gerjesztő folyamat lenne a nézőszám és a foci minősége. Csak ördögi kör jelenleg. Gyenge produkció kevés néző ez még lejjebb viszi a minőséget még gyengébb produkció még kevesebb néző. Mert elég lehangoló lehet első osztályú meccsen üres stadionban focizni . Ha kimenne 30 k ember és még a stadion előtt kivetítőn nézni 10 k mert nem fért be az új stadionba az pozitívan hatna a színvonalra vsz. Akkor még többen akarnának kimenni.

Csak ezt a kezdőlökést mivel lehetne megadni. Addig kellene eljutni onnan sínen van. Lehet az kellene csinálni mint a pártállami időkben november 7-én kötelező részt venni . :) Aztán hátha megszereti a meccsre járást és megy magától is. :) Vszínű inkább ellenkező hatás lenne. Így viszont ezt a lépést nagyon nehéz elérni.

Juhász R.

#808146 TrendMan Előzmény: #808145

A drukkerek hiánya a gond.

Ha a stadionok az alacsony színvonal ellenére is tele lennének, akkor magas lenne a színvonal, hiszen ez a játékosokat feldobná!

Higgyetek nekem és menjetek meccsre!

(helyettem;-)

igen, kb. ez az érzés

#808033 TrendMan Előzmény: #808014

Egyébként - hogy valami jót is mondjak - Ugraiban látok fantáziát.

De, csak akkor, ha még tud fejlődni.

igen, kb. ez az érzés

#808001 banyaiz Előzmény: #808000

Mi is ezt valljuk magyar fociban, játékosság, szórakoztatás, nem kell a sikeréhség. :) Mi a poén abban ha Andorrát verjük? Közönséget szórakoztattuk játékossággal inkább. :)

Mondjuk nekem a van Gaal féle Ajaxról nem a játékosság maradt meg hanem inkább az mennyire precíziós gépezet volt. Előtte még a ruszkik elleni eb döntőben hollandok van Basten féle csapat az inkább.

igen, kb. ez az érzés

#808000 TrendMan Előzmény: #807998

Ez mintha nem is evilági lenne már:

" A holland foci pszichológiája akkortájt úgy hangzott, hogy a futball a művészetből, azaz a játékosságból és a szórakoztatásból áll, a pragmatikus és állandó sikeréhséggel szemben."

igen, kb. ez az érzés

#807999 banyaiz Előzmény: #807942

Szalai focista kosárlabdázó közötti átmenet volt. :) Aztán egyszer csak lecsaptak rá külföldről de elég fiatalon. Még mielőtt korosztályos csapatban valamit alkotott volna ha jól emlékszem.

Gondolom azt látták benne fizikálisan felnőtt korra akármilyen csatár lehet belőle ezzel a magassággal. Reál utánpótlásban is volt.

Neki pl bejött ez, hogy korán elvitték külföldre.

igen, kb. ez az érzés

#807998 banyaiz Előzmény: #807927

http://index.hu/sport/futball/2017/11/16/hollandia...

Ez érdekes volt nekem. Mennyit változtatott a Bosman szabály a focin.

A mi korosztályos csapatunkból is akik nagyobb nevek voltak elvitték őket pl Németh Liverpool ha jól emlékszem, Koman az olaszokhoz. Ha akkor az Nb1-ben lenyomnak pár szezont mondjuk Liverpool kispad helyett .

Ez mint folyamat azt is eredményezte van néhány nagy liga és a többi a futottak még mezőnye. A nézőket pedig bevonzzák ezek a nagyok és akkor ki megy ki egy nb1-es meccsre.

igen, kb. ez az érzés

#807942 TrendMan Előzmény: #807927

Azok is javarészt el lettek kótyavetyélve.

Koman Vladimir volt a legnagyobb tehetség irányító poszton és remek szabadrúgásokat lőtt.

Németh Krisztiánért már akkor klubok versenyeztek.

Mára mindkettő betli.

Szalai nevére viszont akkorról alig emlékszem.

igen, kb. ez az érzés

#807927 matgab Előzmény: #807881

mostanaban az u21 egesz szep eredmenyeket er el. Kb olyan mint anno Nemeth-Gulacsi--Koman fele u20 vb bronzos csapat. Szoval a kovetkezo vb selejtezokon mar az a csapat kene h adja a csapat gerincet, csak el ne rontsak őket...

igen, kb. ez az érzés

#807881 banyaiz Előzmény: #807800

Nagy hullámhegyeket hullámvölgyeket éltünk meg érzelmileg EB és utána. Miközben az egész a biliben vihar volt. Pedig úgy nézett ki valami elindul több játékosunk a bundesligában eb jó szereplés, nagy lelkesedés. Aztán padló. Olyan magyaros volt ez lelkesedés , aztán megzuhanás elfogyott a lendület.

Nekem pl ez a tegnapi meccs tetszett, elfogadható volt a produkció. Igaz, hogy nem tétmeccs volt. Costa Rica is felforgatott csapattal, de volt egy-két olyan ember akit lehetne használni.

Jobban tetszene persze, ha van Gaal féle 90-es évek világverő Ajax körvonalazódna a fiatal tehetségekből. De hát ez nem körvonalazódik sajnos. Totális futball elég távolinak tűnik. :) Viszont közeledhet a mélypont talán mert ez alatt már csak az amatőr foci van.

Szélesinek nem volt könnyű feladata, elég hálátlan volt erre a két barátságos meccsre valamit bohóckodni.

igen, kb. ez az érzés

#807880 banyaiz Előzmény: #807800

Hogyan zajlik le ez a 2-3 év válogatottnál ha nincs EB-n létszámbővítés? Mert eleve kisebb esély akkor az indulásnál görögök románok ott voltak. Északíreket mindig leszólom de azért most is a pótselejtezőn a svájciakat megizzasztották. Azért nem az a kategória mi vagyunk ellenük a favoritok. Vagy a finnek azért az se a biztos 3 pont kategória.

Ha úgy megyünk ennek neki minimum a 2 . hely és az is csak pótselejtezőt ér lehet feladjuk mielőtt elkezdtük volna. Mondjuk az északír vereség után . Szokásos ügymenetben. Nagy dopping volt ez az Eb szereplés lehetőség és aztán teljes letargia.