Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

VB Magyarországon 3 politika

#802222 prfecó

Dzsudo VB Putyin jön

Merkel és Trumpot milyen sport érdekel ???, mert Kerályunk megszervezi Nekik!!!

Macron jön bridgelni.........már bejelenteték.Uszó VB Magyarországon

#802218 prfecó Előzmény: #802207

Tour de France és Belga körversenyt órákon keresztül közvetítették.


Magyarországot nem érdekelte a szinkromnuszás és hosszútávuszás. Vizilabda magyar sport. Uszás szintén kedvelt spoortág. Viszont Ázsiában esport több tíz-százezres nézőközönség van és Magyarországon ismeretlen.

Uszó VB Magyarországon

#802211 TrendMan Előzmény: #802207

Ezek szerint a szép képek már a választási küzdelem részeként nekünk szóltak.

Uszó VB Magyarországon

#802207 prfecó

Lányom Hollandiából érkezett haza magyar párjával.


Holland , belga TV semmit sem közvetítettek a vízilabda , a műugró-szinkronúszó , az agyon reklámozott óriás műugrásból. Viszont úszás és hosszútávú úszást adtak. Pedig az ott lévő magyarok figyelték a sportadókat.

Magyarul Vajdahunyad és Parlamenti óriásképek nem hatottak meg sok embert

Vizilabdáztam 20 évig

#802171 TrendMan Előzmény: #802165

Véletlenül belenéztem a királyi tv összefoglalójába a Masters-ről.

Jó volt látni a sok megelégedett és kiegyensúlyozott 30-40-50 éves versenyzőt nyilatkozni a verseny után.

Vizilabdáztam 20 évig

#802165 prfecó Előzmény: #801724

Szvsz egész Fina buli legjobb része a Master versenyek voltak. Szervezésileg , emberileg.

Denso cég überelt mindenkit.

Vizilabdáztam 20 évig

#801724 prfecó Előzmény: #801681

No 1 Millenium ( magyar , Kásás ) , második Szentpétervár ( volt orosz válogatottak ) harmadik Oázis ( , Dézsyék, Hungary ) , negyedi is magyar csapat. Masters férfi VB vizilabda.

Nők is VB bajnokok lettek , ezért érdemes volt kilátogatni.

Vizilabdáztam 20 évig

#801681 prfecó Előzmény: #800753

Masters vízilabda csapatok nagyon jók. Most csak igazi ínyencek járnak ki , nincsenek sikoltozó tini csajok , pedig 35-45 közötti vízilabdázók kinézete is kitűnőek.


Érdekes módon az elődöntőben két magyar csapat csap össze. Kásásék ( Milleneum ) vs Oázis SE.Fut, fut - Baji Balázs 110 gát Bronzérem!

#801659 TrendMan Előzmény: #801195

Hát igen, rossz fizikummal nehéz lenne.

Még más is eszembe jutott arról, hogy állatorvos, de mivel csak egy kósza gondolat, inkább hagyjuk.

... semmibe vették a vezetők ...

#801658 TrendMan Előzmény: #801513

Biztos kellett neki a pénz és ugyan a helyi Döbrögi azt mondta, hogy nem muszáj ebben a melegben lefutni, ugyanakkor azt meg nem mondta, hogy akkor többet nem vezethetsz errefelé.

... semmibe vették a vezetők ...

#801513 prfecó Előzmény: #801125

Nem akarok feketeseggű páviánnak tünni, de :

- szeret bíráskodni és ugye a pályán ő dönt

-kurva gyenge az orvosi vizsgálat ezért lehet h rossza szíve

- előző este talán egy jó mulatozás volt

ne feledjük mennyi pénzt kapnak a bíráskodásért ( sokat , nem csak a játékosok)

... semmibe vették a vezetők ...

#801197 banyaiz Előzmény: #801125

Régen mikor jártam rendszeresen nb3 -as , megyei meccsekre olyan bírók voltak ránézésre nem úgy tűnt a pályát végig tudja sprintelni akár egyszer is.

Nem tudom mi a felső határ életkorban amíg még vezethet .

...

Fradi első meccset nem láttam, olvastam utána, hogy jól kezdtek csak kiállítás vagy mi volt. Honvédnél pedig a hazai meccset láttam jobbak voltak az izraeliek de valahogy nem éreztem a honvéden azt , hogy bl meccs és van esély és minden beleadnak , nem jött át a küzdés a továbbjutásért. Biztos küzdöttek csak valahogy olyan enervált volt a mozgásuk mint akinek nincs is kedve a bl -ben játszani.

Fut, fut - Baji Balázs 110 gát Bronzérem!

#801195 banyaiz Előzmény: #801116

Jó fizikuma van van a csókának. Mellette még állatorvosként dolgozik. Sok jó tanuló jó sportoló emlékérmet is begyűjthetett. :)

Nem semmi eredmény.

Honvéd kupameccse azért …

#801126 matgab Előzmény: #801115

Honvéd kupameccse azért várható volt. Azért a Beer Seva tavaly az intert verte meg oda vissza ha jól emlékszem a BL-ben (vagy EL-ben?). Nem Honvéd kategória. Ráadásul Rossi is elment, aki a sikerek kovácsa volt. Mit vártál?

A Vasas iszonyatosan elbénázta a kinti utolsó 5 percet. Vagy ennyire de ennyire rutintalanok, vagy ennyire szeretnek tippmixelni.

Ugyanígy a Fradi is egy nem túl acélos dán csapattal szivatta meg magát. Ez egyrészt a bírón is múlt, másrészt csak azért mert tizen vannak nem kell feltartott kézzel kiállni a pályára. A visszavágón sok volt a sérült és azért van annyira jó ez a dán csapat (nemrég megverte az MU-t is, ugyebár), hogy 0-3-ra ne kapjon ki otthon. Sajnos az itthoni 2-4 a 2-0 után borzalmas eredmény. Sajnos a fradi évek óta nála gyengébb vagy hasonló kategóriájú csapatoktól rendre kikap. Pedig ez nem volt jellemző rá. A Fradi szív ami régen az ilyen meccseket eldöntötte mára csak amolyan kiüresedett frázissá vált. Pedig nem olyan régen még 1-1-et játszottak a Reál Madriddal, vagy 3-2-re verték a Newcastle United-et is. Hol vannak már ezek az idők??

... semmibe vették a vezetők ...

#801125 matgab Előzmény: #801117

Biztos, hogy szeretett bíráskodni. Más kérdés, hogy milyen sportorvosi vizsgálatokon esett át a tesztet megelőzően. A magyar sportorvosi ellenőrzés mindig is egy kalap kaki volt, pedig én is fociztam jónéhány évig.

Amúgy a fizikai felkészítés kapcsán alsóbb osztályokban már sokszor annak örült az ember, ha a bíró nem becsiccsentve jött ki a pályára vagy ha vmilyen szinten tényleg tudta követni a meccs eseményeit. 50 feletti embereket már szabadna hagyni, hogy játékvezetőként 20-30 évesekkel futkározzanak együtt.

... semmibe vették a vezetők ...

#801117 banyaiz Előzmény: #801038

Mennyire szerethetett focibíráskodni ha arra rá tudták venni 40 fokban 5x évesen megyei bajnokságban bíróként futkározzon egy fizikai felmérés kedvéért.

Nem is tudtam ilyen szinten is a bírókat ennyire megszűrik fizikailag.

Elég elvetemült lehetett aki kitalálta napközben ilyet rendezni egy ilyen amatőr szinten.

Bizakodom hátha sikerül …

#801115 banyaiz Előzmény: #801007

Bizakodom hátha sikerül elkapni őket. Jó hát mérsékelten hoz csak izgalomba a dolog. :) Kíváncsi vagyok azért hasonló focit tud e mutatni vidi mint franciák ellen. Nem hiszem annyira világverő társulat lehet a Partizán .

Jeleket keresnék , hogy a fejlődés útján vagyunk. A Honvéd kupameccse lelombozó volt ilyen szempontból Vidi valami felcsillant. :) Néztem tegnap az Arsenal Chelsea szuperkupát. Wembley tele nézőkkel az a hangulat még tv-n keresztül is ami átjött. A játék minősége csodálatos volt. :) Ezzel kellene versenyezni valahol a nézők figyelméért. Szép feladat.

Hentynél én is erre gondoltam meddig lesz itt ha így játszik lehet még ebben az átigazolási időszakban elviszik. :) Nagyon kilógott szerintem felfelé.

...

Neymar ügy hihetetlen hová pörgött már ez a biznisz. Egyetlenegy focistáért 220 millió euró . De pl MU-nál is megvették Lukakut 100 millió környékén. Az már szóra se érdemes összeg szinte .