Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Téli Olimpia (kékben jobb?)

#814739 TrendMan Előzmény: #814681

:-)

Jelenleg azonban a fehérben játszó Reál Madrid mintha jóval gyorsabb lenne a milliárdokból összevásárolt és kékben játszó PSG-nél.

Egyébként nem gondoltam, hogy valaha a Reálnak fogok szurkolni.

Téli Olimpia (kékben jobb?)

#814681 matgab Előzmény: #814650

én elhiszem ezt, hogy kékben gyorsabbak a játékosok. Pl. a mindig pirosban, vagy néha fehérben játszó magyar foci válogatottat mindig is nagyon lassúnak látom a kék mezben játszó ellenfeleikkel szemben (pl. olaszok)

gyengék-e fejben a magyar csapatsportolók ???

#813096 TrendMan

A magyar férfi kézilabda válogatott ismételt 'szárnyalását' látva ismételten megfogalmazódik bennem a kérdés, hogy mitől ilyen gyengék fejben a magyar csapatsportolók?

Mostanában rengeteg olya…

#810373 TrendMan

Mostanában rengeteg olyan 11-es születik, ahol a védő felugrik fejelni a tizenhatoson belül és miközben fejelne, a kezével még a fejénél is magasabban kalimpál és rápattan a labda. Azt értem, hogy az elején lendületet vesz a kezével, de az ív csúcsán miért van olyan magasan a keze? Ez amolyan pszichés fáradtság lehet vagy az én fizikai érzékem csal meg és ez természetes?

(Nehéz azt gondolnom, hogy ezek szándékos esetek.)

Majd linkelek ilyet, ha lesz.

igen, kb. ez az érzés

#808664 banyaiz Előzmény: #808014

Az nem kérdés sajnos Zoli, csak a miértek 86 óta .

Trendman dzsudzsákos cikkét olvastam most . Igaza van Dzsudzsáknak abban nem az ő egyéni sorsa a magyar labdarúgás helyzetében a nagy megoldás.

Haladásnak ez a tini játékosa 16-7 éves srác milyen szép gólt lőtt . Ilyeneket sokat az nb1-be . akkor lehet mondani elindult valami utánpótlásban.

Van egy-két ilyen momentum ami pozitív nagy képzelőerővel biztató is lehet, még megérjük magyar focit lássunk ha szívósak vagyunk. :) Ha sikerülne valahogy a nézőszámot felturbózni teltházás nb1-es meccsek, onnan már magától beindulna .

Trendman: önmagát gerjesztő folyamat lenne a nézőszám és a foci minősége. Csak ördögi kör jelenleg. Gyenge produkció kevés néző ez még lejjebb viszi a minőséget még gyengébb produkció még kevesebb néző. Mert elég lehangoló lehet első osztályú meccsen üres stadionban focizni . Ha kimenne 30 k ember és még a stadion előtt kivetítőn nézni 10 k mert nem fért be az új stadionba az pozitívan hatna a színvonalra vsz. Akkor még többen akarnának kimenni.

Csak ezt a kezdőlökést mivel lehetne megadni. Addig kellene eljutni onnan sínen van. Lehet az kellene csinálni mint a pártállami időkben november 7-én kötelező részt venni . :) Aztán hátha megszereti a meccsre járást és megy magától is. :) Vszínű inkább ellenkező hatás lenne. Így viszont ezt a lépést nagyon nehéz elérni.