Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Amcsi bankok

#797940 Fornit Előzmény: #797914

Hogy látszik tegnapelőtt eladtam Bank of America-t.. 1 ker nap+mai per market alatt 7%-ot emelkedett... :S

Amcsi bankok

#797914 Koffein

Most hogy minden okés, lehet sziporkázni, osztogatni a részvényeseknek.

"Tegnap amerikai piaczárást követően publikálta a Fed az Átfogó Tőkeelemzésének- és Felülvizsgálatának (CCAR) végeredményét, ahol mind a 34 vizsgált pénzintézet jelesre vizsgázott. A stresszteszt második körén az amerikai jegybank már a tervezett részvény-visszavásárlási és osztalékfizetési terveket is figyelembe vette. A tervekből kiderült, hogy a nagy amerikai bankok az elkövetkező egy évben igen bőkezűen fognak bánni részvényeseikkel. A Citi például az eddigi részvényenkénti 16 centről 32 centre szeretné emelni negyedéves osztalékát, valamint egy 15,6 milliárd dollár keretösszegű részvény-visszavásárlási programot hirdetne meg az elkövetkező egy évre. A Bank of America negyedéves osztalékát 7,5 centről 12 centre emelné, amit egy 12 milliárd dollár keretösszegű részvény-visszavásárlási programmal egészítene ki."


spwr

#797913 matgab Előzmény: #797805

a gyászos tegnapelőtti nap után , amikor már azon aggódtam, hogy le kéne zárni néhány pozit és újra cash felé poziciónálni magam a tegnapi napi bika üdítően és optimizmussal eltöltően hatott. A tegnap előttel szemben ma reggel már úgy gondolom , hogy mégiscsak venni kellene még részvényeket, bankokat, Micron-t, Mastercard-ot, Altriát, Cara-t (bár ezt most nagyon meghúzták).

spwr

#797805 Davenport

Tömve vagyok spwr részvénnyel.

Tegnap jól tartotta magát. Remélem hozza a várakozásaimat.

.

#797798 Fornit

16,49-es Cherry Hill szórva 18,8-on. Előzetes várakozásaimat szerencsére túlteljesítette :)

Tegnap Bank of America-t is eladtam, ez a mai emelkedéséből látszik is...

Mellesleg jól lecsavarták az indexeket így zárásra sajna...

Egy picikét elszállt a Hertz

#797728 Koffein

13,5 százalékos pluszban zárt a Hertz árfolyama azt követően, hogy bejelentették az autóbérléssel foglalkozó cég, illetve az Apple együttműködését. Ennek értelmében az Apple egy kisebb flottát lízingel a Hertztől, melyen az önvezető autó technológiáját teszteli, és akár egy hosszabb távú megállapodás kezdete is lehet.

Amazon

#797273 Koffein Előzmény: #797269

Thx elmentem az utókornak, jövőre megnézzük mennyire jött be :o))

Más, Amazon kiló áron felvásárolja a WFM -et (Whole Foods) csekély 42$ért, ez +30% ...

.

#797265 Fornit

Egy kis aktivitás:)

A 18,23-as ARI eladva 18,99-en, és Five Oaks vétel 4,63-nál.

Disney

#797252 Koffein

"Megtérülni látszik a Disney 5,5 milliárdos kínai beruházása, ugyanis a sanghaji szórakoztató park majdnem nullszaldós lett már az első teljes év végére, mondta el Bob Iger, a Disney vezérigazgatója. Iger szerint erre korábban nem volt példa a cég történetében, és azt is elmondta, hogy nagy valószínűséggel újabb kínai városban építhetnek majd parkot, de egyelőre a sanghaji park bővítésére fókuszálnak. A Bloombergnek adott interjúban Iger azt is elmondta, hogy a csak online elérhető sporttartalom az év végére elérhető lesz, ami segíthet az utóbbi negyedévekben igen gyengén szereplő kábeltévés üzletágnak. "


Hasít ez, jó cég, veszik a termékeiket, csak azzal a fránya ESPN-el kezdenének valamit...

Leépít a NIKE

#797200 Koffein

"Ami a leépítést illeti, 1400 dolgozójától válna meg a Nike világszerte, ami a teljes létszám 2 százalékának felel meg.

Egyre élesebb a verseny a sportszergyártók között, ez pedig meglátszik a Nike értékesítésein is. A legnagyobb versenytársak, az Adidas és az Under Armour miatt Észak-Amerikában a Nike az utóbbi időben piaci részesedést vesztett főként a kosárlabda szegmensben, ami a teljes árbevétel több mint 5 százalékát adja.

A bejelentést követően 3 százalékot esett a Nike árfolyama."

http://www.portfolio.hu/vallalatok/szazakat_tesz_u...

júniusi kamatdöntés

#796959 TrendMan

Mikor várható a júniusi kamatdöntés bejelentése?

Tud valaki konkrétumot?

Ksz!