Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Esti Mese

#831937 Fornit


Éppen rántott csirkeszart eszegettem a kfc-ben amikor megjelent egy barombabaszott gecibruttyó, és köpött kólát öntött a tányéromba. Ezért jól pofánbasztam egy partvisnyéllel, de csak annyit értem el, hogy mindenfelé geci fröcsögött széjjel az otromba fejéből. Elkezdett szörcsögni mint egy tébécés tengerimalac, felém meresztgette a redvás zöld karmait, és fenyegetően közeledni kezdett. Kifutottam előle a ruhatárba, ahol ufogva elémugrott a fingfóka. Átugrottam és kimenekültem az utcára. A fingfóka ufogva követett, és a gecibruttyó is megjelent az ajtóban. Lemenekültem volta az aluljáróba, de a lépcsőn épp egy vaskalapos hajléktalan verte a faszát egy zacskó korpananrancs tetején, így átrohantam a téren. Patacsattogást hallottam, és megjelent egy fasszarvú unikornis. Megpróbáltam ráugrani a hátára, hogy felökleltessem vele a gecibruttyót, de a büdös gebe ledobott, és jól megtaposott. Már éppen felöklelt volna a homlokán meredező pénisszel amikor megérkezett miss hungary és berogyasztott térddel, csípőretett kezekkel fingott egy jó öblöset. A fasszarvú unikornis ettől úgy megzavarodott, hogy megfordult, és telibeszúrta a gecibruttyó pofáját és kilyukasztotta oldalvást. A gecibruttyó fejéből elkezdett folyni az állott ondó, az unikornis vadul dobrokolt, miss hungary pedig kijelentette, hogy tegyem a magamévá, és eresztett mégegy jó harsány recsegő öblöset. Ennek a fele sem tréfa! A fingfóka átugrotta a csődületet és miss universe mellett termett hangosan ufogva, ő pedig keresztülesett a fingfókán, arccal egy macskaszarba. A zavarodást tovább fokozta, hogy a platánfán megjelent a székletmajom, és elkezdett szarral dobálni mindenkit, közben hangosan vékogott. Én kihasználtam az előnyömet és befutottam a legközelebbi üzletbe, egy kalaposműhelybe. A vén mester épp a pöcsét köszörülte egy baglyon amikor benyitottam. A meglepetéstől a földbe gyökerezett a lábam, és az üldözőim is kezdtek felzárkózni. A kalapos mester vihogott egyet, miss hungary elvonult mellettem a fingfókával a seggében, és a kalapos kobaltfaszára vetette magát. A gecibruttyó ordítva és dülöngélve rohant felém egy szemeteskukát lóbálva, én viszont elmartam a kalapkészítő baglyát, és annak a lábába kapaszkodtam. A bagoly felrepült, így átrepültem a gecibruttyó felett. A bagoly egész hazáig repített, így megmenekültem, mondjuk jól szétfosta a fejemet közben, így moshattam a hajam utána egy csupor tehénnyállal.
Itt a vége fuss el véle!

:-)Még ilyen vonatkozásb…

#829263 TrendMan Előzmény: #829201

:-)

Még ilyen vonatkozásban nem gondoltam végig, de sok igazság van benne.

----

A hollandoknak még van humoruk:


Kádár Orbán Nagy Nagy Ba…

#829201 matgab Előzmény: #828614

Kádár Orbán Nagy Nagy Baráth.

Ez a tegnapi válogatott meccs felállása. Csoda, hogy így nem nyerünk?

"Füles kihúzta a farkát …

#828607 Fornit Előzmény: #828605

"

Füles kihúzta a farkát a vízből, s lóbálni kezdte, hogy megszáradjon.

- Számítottam rá – mondta. Megdermedt a farkam. Elaludt, nem is érzem, hogy van. Nem azért mondom. Nem vádolok senkit. De megdermedt.

- Ó szegény jó Füles - sajnálta Róbert Gida. - Majd én megszáritom. - és kivette a zsebkendőjét és ledörzsölte.

-Köszönöm Róbert Gida. Te vagy az egyetlen a társaságból aki ért valamit a szamárfarokhoz. A többiek... Nem mondok semmit. Nem tehetnek róla hogy nincs képzeletük. Az ő számukra ez a testrész nem jelent semmit… Azt hiszik, csak arra való, hogy lógjon.

- Ne törődj vele Füles. Most jobb?

- Sokkal. Már érzem hogy van... Már hozzám tartozik tudod... Te megértesz engem ugye?

-Hé Füles - mondta mackó közeledve a léccel.

-Köszönöm az érdeklődésedet micimackó. Azt hiszem ha minden jól megy egy-két nap mulva használhatom...

- Mit?

-Hát nem a farkam egészségi állapota iránt érdeklődtél?

- Nem is tudtam hogy beteg volt.

- Megint tévedtem. Azt gondoltam tudni szeretnéd mi van vele, dermedt e még és nem lehetnél valamiben a segítségemre."

***

"

Nahát nyomakodott és tolakodott befelé, kifelé, addig-addig, amíg csakugyan kinyomta magát. Boldog volt és izgatott;

ez csakugyan jó dolog, mielőtt nekikezd az ember, olyan az a perc, hogy szinte jobb, mint mikor már nyalja – de nem tudta, hogy hívják az ilyesmit. Azután arra gondolt, hogy Róbert Gidával együtt lenni is egész jó dolog;"

És asszem mára ennyi int…

#828457 Fornit

És asszem mára ennyi internet elég is volt :))

- Képzeld, a tegnapi mér…

#828075 Tapasz

- Képzeld, a tegnapi mérkőzésen tizenegyest rúghattam! - dicsekszik a focista.

- Remélem, sikerült berúgnod!

- Hát. Csak a meccs után, a sarki presszóban.