Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Borkóstoló

#794268 picirigo Előzmény: #794019

Szasztok!

Most hivott Keri! Május27 péntek a kóstoló időpontja!!!!Nekem pont jó,ti is nyilatkozzatok!

Kipróbáltam a Dreher hid…

#794019 KawaBazsy

Kipróbáltam a Dreher hideg komlós sörét. Egész jó, friss ízvilág, nekem a szőlő is eszembe jutott róla.

https://dreher.hu/s%C3%B6reink/hidegkoml%C3%B3s

http://komlo.blog.hu/2015/07/04/dreher_hidegkomlos...

"Merthogy a Hidegkomlósból, kellően nem-sörgourmet körülmények között, akár még önként is fogyasztanánk párat, mert pillanatnyilag, hadd kockáztassuk meg a kijelentést, a legkellemesebb magyar főzésű nagyüzemi világos sör."

Nagy gratula!

#793103 KawaBazsy Előzmény: #790660

Ha kiírnád Keri a pijálási időpontot, akkor most szeretném jelezni, h május 21.-én keresztelőre kell(ene) mennem.. :-)

ekkora baromságot

#792960 Sumér harcos Előzmény: #792941

én is éppen szilvát kaptam szinte minden évben,évente kijárok 27éve először,több helyről,talán tavaly augusztusban utoljára,de meg sem közelitette az Alföldit vagy a Vajdaságit soha,én nem probálkozom onnan pálinkával már.

adják oké....kostolom,ajándék lónak nem nézem,de nem iszom meg.

most nem azt mondom,hogy nem jobb,mint egy panyolai,de...versenyt kostoltatnám innen az általam kedvelt beszerző forrásokkal akár,tehát még csak nem is sajáttal,vakon kostolva is messze alul maradna...

jo mondjuk izlések és pofonok,vki csak a 40% körülit szereti még háziban is,vki csak a mézest,(tudom te nem, ahogyan irtad),de pl. számomra ezek a tulajdonságok,hogy mézes meg 40% meg nagy kereskedelmi mennyiségben beszerezhető-egyszerűen nem szint.

de házi 50% körüliek között is nagyon gyorsan különbséget lehet tenni.

ekkora baromságot

#792935 Sumér harcos Előzmény: #792472

igy van ,csak gyümölcs,

semmi nagy tételben kereskedelmi módon-az mind retek még a 6000-10.000ft/0.5palack is fos,azok gyümölcsöt nem láttak.

éppen nem régen kötött ki nálam két 0.5palack a mosogató lefolyóban,az egyik vmi panyolai fos volt,a másikat meg sem jegyeztem.

százalék nálam 48-54% centire,40%körileket nem szeretem,még háziban sem.

a legjobb házi pálinkát Vajdaságban láttam,kostóltam eddig életemben,pl Temerinben.

Alföld sok helyen oké.

Erdély nem jó pálinka kapcsán,ott még igazán kivállót nem ittam eddig.

Akciós steak van a Lidl-…

#792570 KawaBazsy

Akciós steak van a Lidl-ben, s ha már ott voltam, vettem mellé egy sört is. Vmi saját (Argus) a márkája, 7.2%-os, s tök jó, kicsit édeskés íze van. 2 kilóért teljesen tuti. :-)

Mellesleg a mai italaján…

#792559 Fornit

Mellesleg a mai italajánlatunk: Bazilita keserű (lehet manapság mát zsindelyes keserű néven fut)

(Alcohol is not just for dinner anymore!)

ekkora baromságot

#792554 Fornit Előzmény: #792472

Pedig itt is fog jönni a puskaporos jelleg, és a sok szakértő:)

A bor után megjelent a pálinkasznobizmus:) A 90-es években még még tán égő is volt most meg a legdrágább italok közt van :)

ekkora baromságot

#792472 Ibiza
https://www.agroinform.hu/gazdaelet/ilyen-az-ideal...

nekem a pálinka minimum 50% max 55.

gyümölcsös iz..

kellemes meleg a gyomorban és a sziv felé..ezért sziverősitő..mert kitágitja a koszorúereket.

persze ne legyen kaparós utánérzés.. de ez nem a lágy szinonimája.

a legfontosabb, csak gyümölcsből készüljön...nekem ne legyen mézes..vagy bármilyen..csak az adott gyümölcs.