Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Nem ismerjük egymást. Ne…

#790693 Euroman Előzmény: #790552

Nem ismerjük egymást. Nem kell együttérzés, de a ba*zogatást is megtarthatod magadnak.

Ki beszél itt gerincről?…

#790691 Euroman Előzmény: #790558

Ki beszél itt gerincről??? utálom őket, mert kibasztak velem és a családommal. ha nem basztak volna ki, nem utálnám őket ilyen látványosan. Nyilván egy normálisan megfizetett állásért benyalnék nekik, mint sok százezer ember ebben az országban. De nem kell félned, le se szarnak engem.

Minden részvény keresked…

#790690 Euroman Előzmény: #790552

Minden részvény kereskedés kockázat. Most nyertem, mert szerencsém volt. Az árakat nem én hajtottam fel, hanem a többi vevő. Azt írtam: szerényen. Tehát nem nyertem nagyon sokat, de nekem ez a nyereség is nagy öröm. Mindenképpen jobb, mint egy veszteség.

--" végül is a 444 csak …

#790558 Illuzio Előzmény: #790552

--" végül is a 444 csak a lapos tetü a nemzet faszán nem egy mértékadó dolog"- ez sem egy lebecsülendő gondolat !!! A fidesz, ha kiváncsi lenne rád, te lennél a leghűségesebb katonája.Többet gerincről ne beszélj, ne nyafogj. Mindenki reméli, hogy az opimust is hatalmas haszonnal zárod. Mészaros máris a barátod lett. A gázos már nem gáz neked. ???

Exet le-getsziládádodóka…

#790552 Illuzio Előzmény: #790027

Exet le-getsziládádodóka, te kis sírdogáló "értelmiségi" mekkora nagy arc lettél a portfolión, amióta kaszáltál a konzumbol "szerényen, két évig megélek a nyereségből".Ilyen gyorsan fejedbe szált a dicsőség

"szép" statisztika....és…

#790027 Euroman Előzmény: #789968

"szép" statisztika....és az az 1 sem keresett meg...


A profession.hu önéletrajz adatbázisában a munkaadók folyamatosan keresik a nekik megfelelő jelölteket. Az Ön önéletrajzára vonatkozó megtekintési és letöltési adatokat a következőek:

Február havi statisztikája

27

1

1

alkalommal jelent meg
a munkaadók kereséseiben

munkaadó
nézte meg profilját

munkaadó
töltötte le önéletrajzát

Ezt a levelet azért kapta, mert a Profession.hu oldalra regisztráláskor hozzájárult elektronikus reklámüzentek fogadásához. Amennyiben nem szeretne a jövőben hírlevelet kapni, akkor a belépést követően a Beállításaim oldalon található Elektronikus hirdetés beállítások linkre kattintva módosítsa beállítását.

A "sikerszériám" tovább …

#789968 Euroman

A "sikerszériám" tovább folytatódik. Idén eddig 4 állásra pályáztam, 2 osztrákr és 2 magyarra. 1 osztrákra és 1 magyarra már 1-1 héten belül megjött az elutasítás, természetesen interjú nélkül. Ma megjött a másik osztrák elutasítás is. 1 magyar van még függőben, de valószínűleg abból sem lesz semmi, mert 02.08-án nyújtottam be, és azóta az automatikus visszaigazoló e-mailen kívül semmi...

Pont ezt mondom Mo -t-ba…

#789426 banyaiz Előzmény: #789362

Pont ezt mondom Mo -t-ban , hogy egy fű alatti nagy döntés, szerződés. Ha pedig ki kell majd hátrálni ami gondolom 100 mrd-os nagyságrendű kötbérekkel jár, akkor a hazaárulók miatt. Nem azért mert minden pöcs dologból népszavazás van , csak a lényeges dolgokról nincs.

Ebből csak egy következtetést lehet levonni a politikai vezetés a népet hülyének tartja, és úgy is kezeli. Azt mondja baromságokról szavazgassanak ezek a féleszűek , de a lényegről inkább ne kérdezzük őket annyira sötétek.

Amiben lehet, hogy van is valami igazság. :)

Csak meg kellene próbálni azért érdemben ezt a dolgot tesztelni . Mert hülye témákban okosságot kár várni, az nem bizonyít semmit.