Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Pont ezt mondom Mo -t-ba…

#789426 banyaiz Előzmény: #789362

Pont ezt mondom Mo -t-ban , hogy egy fű alatti nagy döntés, szerződés. Ha pedig ki kell majd hátrálni ami gondolom 100 mrd-os nagyságrendű kötbérekkel jár, akkor a hazaárulók miatt. Nem azért mert minden pöcs dologból népszavazás van , csak a lényeges dolgokról nincs.

Ebből csak egy következtetést lehet levonni a politikai vezetés a népet hülyének tartja, és úgy is kezeli. Azt mondja baromságokról szavazgassanak ezek a féleszűek , de a lényegről inkább ne kérdezzük őket annyira sötétek.

Amiben lehet, hogy van is valami igazság. :)

Csak meg kellene próbálni azért érdemben ezt a dolgot tesztelni . Mert hülye témákban okosságot kár várni, az nem bizonyít semmit.

pofongyűjtemény...

#788125 Euroman

Ma ismét eggyel szaporodott a pofongyűjteményem, és ezzel megérkezett az első 2017 évi....vasárnap jelentkeztem német nyelvű iratokkal e-mailben, ahogy kérték, egy osztrák-magyar kft.-hez, amelynek mindkét országban van irodája ügyvezetői asszisztensnek....minimálisan közgazdasági szakközép végzettség volt előírva....gondoltam oda egy közgáz egyetemi diploma csak elég....az osztrák tulaj is amúgy közgazdasági doktor....ma már meg is jött a válasz, hogy sajnos a "szűkebb kiválasztásba" nem kerültem be, de minden jót kívánnak...ilyen válaszokból már csokrot köthetek