Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Soproni vagyok, itt csak…

#802242 Euroman Előzmény: #802239

Soproni vagyok, itt csak 1 fejvadász van....ő az első évben 4 helyre eljuttatott interjúig, mert akkor még voltak olyan megbízásai, ahová diplomás embert kerestek.....azóta náluk is csak szakmunkásokat keresnek....ő meg Ausztriát ajánlgatja, ott próbálkozzak....oda még 1 interjúra se hívtak be, vagy nem válaszoltak, vagy alu vagy felülképzettnek tartottak.

Szia, en nem ismerlek, d…

#802239 thibi99 Előzmény: #802223

Szia, en nem ismerlek, de hasonló cipőben járunk. Profession s többi egy nagy kuka!!Fejvadasz többet ér, próbáld?!Kb most az van, h nem segítesz magadon senki sem segít!Szegyen, cimbim 32 éves angolul jo, diplomás s folyami hajón droid a konyhában igaz tiszta 1600 EU.masik cimbim angol /nemet Qrva jo sváb származás kint volt USA-ban közgazdász diploma, 2 év fent volt profession n senki nem hívta, Ausztriában Melozik.En 39 éves angol perfekt spanyol közép kint éltem USA Dubai es itthon tőzsde es tippmix. Menjek el 170 e hegeszteni??

Én már feladtam, hogy a …

#802223 Euroman Előzmény: #796350

Én már feladtam, hogy a munkaerőpiaci folyamatokat megértsem. Próbálozok, de nulla sikerrel. A németem továbbra is nagyon jó, az angolom javult, és hát persze a diplomáim is megvannak (nem vitte el a cica)....ellenben programozni nem tudok, és nem is tudnék megtanulni, próbálták magyarázni, xart se értettem belóle, és az SAP és más ERP is "kínai" nekem....SAP-ban vért izzadva 5 évig könyveltem néhány modulban, de vigi úgy, hogy egy "puskára" fel volt írva, hogy a gombokat milyen sorrendben kell kattintgatni...nem az én világom.....a marketing, PR volt az én világom, mert voltak (talán még lennének is) ötleteim, jó az ízlésem, és a dumám...ahhoz meg az kellett

sajnos nem horgászom. Ne…

#802221 Euroman Előzmény: #796351

sajnos nem horgászom. Nem lenne türelmem hozzá. meg senki sem horgászott a családban, így nem "szoktattak" rá.

Kicsit széthullott a fór…

#796352 banyaiz Előzmény: #796314

Kicsit széthullott a fórum nézem én írtam tegnap délután , te este válaszoltál , én ma du-án. :) Nem lóverseny az is igaz, hová kapkodjunk.

Horgásznál mondanám gyer…

#796351 banyaiz Előzmény: #796314

Horgásznál mondanám gyerünk a Póra pár napra aztán van kaja is lóvé is. :) Nem akarok viccet csinálni belőle . Van ismerősöm aki viszonylag sűrűn megy , csak ez ilyen szürke zóna legalábbis Mo-ra idehozni a halat. Ott helyben eladja akkor legális. Több pénz keres vele mintha valahol dolgozna mondjuk egy átlagos, vagy nem is annyira átlagos fizuért. Pár néhány napos , 1 hetes túrával.

Na de ez nem egy komoly ötlet csak egy érdekesség inkább.

Szia, láttam , hogy ír…

#796350 banyaiz Előzmény: #796314

Szia, láttam , hogy írod nem nézték a hirdetésed. Gondolom nem esel bele a legyűjtésbe. Mindent tudjon a csóka olcsón, és 40 alatt legyen de inkább 28 . Az életkor vsz amiért nem keresnek. Hülyeség egyébként mert amennyire te akarsz dolgozni legalábbis így a neten ami átjön. + Ezzel a tapasztalattal hasznos lehetnél szerintem.

Közben meg egyik nap látom már a nyugdíjasokat akarják aktivizálni Mo-n bizonyos területeken munkaerőhiány. Érdekes folyamatok ezek így párhuzamosan. Már ha esetedet általánosíthatjuk.

Tőzsde azért ha bejön egy jó húzás ingatlanba teszed pl egy részét kiadod mindjárt van egy havi fix része mégse az van, hogy csak tőzsde, vagy osztalékos papírokba egy része és akkor évi fix nagyjából belőhető.

Nem okoskodás meg semmi ilyesmi meg talán beszéltünk is erről úgy emlékszem, unokatesómék nagy házat építettek, gyerekek kirepültek világba minden felé ,és ott vannak ketten a nagy házban. Pécsett , és azt csinálják kiadják az emeletet akár 1-1 hétre is külföldieknek ennek annak. Domboldalba építettek és így mintha egy ikerház lenne majdnem olyan az emeletre külön bejárat kényelmes vmennyire. Ebből is azért egy kis lóvét össze lehet szedni.

Szia! Tőzsdézek, mert a …

#796314 Euroman Előzmény: #796304

Szia! Tőzsdézek, mert a helyzetemben nem változott semmi, és ezzel, ha szerencsém van, tudok pénzt keresni. Sajnos nem sikerültek optimálisan az elmúlt hónapjaim, mert nem merek nagyot kockáztatni, a buktától félve, mivel minden fix jövedelem nélkül ez fokozottan veszélyes. Külföldi munka szempontjából csak ingázás jöhetne szóba, de sajnos osztrák pályázataim továbbra is teljesen sikertelenek, a maximum, hogy kapok egy elutasító választ.

De rég dumáltunk már, m…

#796304 banyaiz Előzmény: #796292

De rég dumáltunk már, mi újság veled olyan csendben vagy. Tőzsdézel ezerrel?

Munka kapcsán anyunak a tesója most ment ki éppen tegnap németekhez. Egy cég közvetítette ki, idős néni mellé "társalkodónak". Nem szorul ápolásra néni de egyedül él, és másik városban mint a gyerekei. Legyen vele valaki aki ránéz, beszélget vele, elmegy boltba stb stb. Ha jól emlékszem 1200 euró/hó és úgy van 6 hétig kint van utána 6 hétig szabad akkor váltás .

Most ment ki úgyhogy nem tudok tapasztalatokat még. 1200 euró /hó nem jön rosszul neki, jól beszél németül . Tudom, hogy te nem akarsz kimenni , csak mint munkaügyi dolgot mondom. "érdekességet":

Ő nyugdíjas tudod , egyedül van gondolta egy kis nyugdíjkiegészítésnek nem rossz egy nyaralásra elkölti majd vagy valami. 6 hetet kibír aztán utána meglátja, hogy érdemes e tovább menni. Jó helyet fog ki szerintem nem rossz ezért a melóért . Szállása megoldva , vitték háztól házig a cég aki közvetítette ez neki nem került lóvéba, kaja nem tudom saját maga fizeti e gondolom bevásárol főz ő, és akkor kosztpénzből megy.

Még egy kérésük volt van egy kis virágoskert arra ha ránézne, ennek még örült is mert szeret kertészkedni.

Gondolom ha ápoló kellett volna akkor azt azért jobban megfizetnék , meg a cég lecsíp belőle ő ennyit kap kézhez. Viszont ehhez nem kellett egészségügyi végzettség. Statisztikus volt egyébként nem egészségügyben melózott.

Májusi statisztika. "Élj…

#796292 Euroman

Májusi statisztika. "Éljen" a munkaerőhiány....Úgy látszik, én nem kellek sehova..


A profession.hu önéletrajz adatbázisában a munkaadók folyamatosan keresik a nekik megfelelő jelölteket. Az Ön önéletrajzára vonatkozó megtekintési és letöltési adatokat a következőek:

Május havi statisztikája

70

0

0

alkalommal jelent meg
a munkaadók kereséseiben

munkaadó
nézte meg profilját

munkaadó
töltötte le önéletrajzát

Nem ismerjük egymást. Ne…

#790693 Euroman Előzmény: #790552

Nem ismerjük egymást. Nem kell együttérzés, de a ba*zogatást is megtarthatod magadnak.

Ki beszél itt gerincről?…

#790691 Euroman Előzmény: #790558

Ki beszél itt gerincről??? utálom őket, mert kibasztak velem és a családommal. ha nem basztak volna ki, nem utálnám őket ilyen látványosan. Nyilván egy normálisan megfizetett állásért benyalnék nekik, mint sok százezer ember ebben az országban. De nem kell félned, le se szarnak engem.

Minden részvény keresked…

#790690 Euroman Előzmény: #790552

Minden részvény kereskedés kockázat. Most nyertem, mert szerencsém volt. Az árakat nem én hajtottam fel, hanem a többi vevő. Azt írtam: szerényen. Tehát nem nyertem nagyon sokat, de nekem ez a nyereség is nagy öröm. Mindenképpen jobb, mint egy veszteség.

--" végül is a 444 csak …

#790558 Illuzio Előzmény: #790552

--" végül is a 444 csak a lapos tetü a nemzet faszán nem egy mértékadó dolog"- ez sem egy lebecsülendő gondolat !!! A fidesz, ha kiváncsi lenne rád, te lennél a leghűségesebb katonája.Többet gerincről ne beszélj, ne nyafogj. Mindenki reméli, hogy az opimust is hatalmas haszonnal zárod. Mészaros máris a barátod lett. A gázos már nem gáz neked. ???