Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Mercedes vezérigazgatójának jóslatai!

#805456 Ibiza Előzmény: #805442

igen..elektromos autók.. amihez ritkafémek kellenek ami nagy része kinában van.. és egy nagy rész É.Koreában.. tehát összeállhat egy kép..usa miért szeretné gyarmatává gyűrni azt..

itt a kelet európai fino…

#805368 rbbj11

itt a kelet európai finomság, ha már arról volt szó.... :D Orosz szépségkirálynölehet szomizni :) A jobboldali Néppárt nyerte az ausztriai választásokat

#805359 Ibiza Előzmény: #805337

egyazon libsibalos forgatókönyv a világban..

jaa és ezeknek Austriában is israeli tanácsadójuk van..silberstein... akik mesterei a gyűlöletpolitizálásnak..az árokásásnak..a társadalmi megállapodások- és a béke felrúgásának.

Anno magyar maffiózoknak nagyon tetszett.. orosz vagy csecsen testőröket fogadtak..akiknek semmit nem számított egy emberélet.. utána azt vették észre..elvették az üzletüket.. nekem erre hajaz ez az israeli tanácsadósdi..

israeliek durvák..direktek.. közelkeleti a gondolkodásuk.. nem értik az európai lelket és finomságokat..

31 éves a leendő kancellár

#805305 Koffein

Az osztrák parlamenti választások legszembetűnőbb eredménye nagyon emberi jellegű: a 31 éves Sebastian Kurzhoz képest minden "új időket" vagy" reformokat" hirdető idősebb politikus kevésbé lendületesnek fog tűnni, különösen ha eredményesen kormányoz. A generációváltás Franciaországban kezdődött, ahol a szinte teljhatalmú elnök Emmanuel Macron mindössze 39 éves. A fiatal generáció politikusai már az internettel és a Facebookkal nőttek fel, és nem nagyszülősen oktatják a népet, ahogyan ezt Angela Merkel, Orbán Viktor, Donald Trump vagy a lengyel kormány teszi. A fiatalok világképe inkább újkonzervatívnak nevezhető. Felül szeretnének emelkedni az elmúlt évszázadot jellemző jobb-bal sémán, és a már nehezen finanszírozható jóléti államot is megreformálnák.

z Egyesült Államok után néhány órával Izrael is lépett. ..ilyenek ezek

#805226 Ibiza Előzmény: #805217

Egyszerű és még is bonyolult..

Israel Jeruzsálemet akarja fővárosának megtenni kisajátítva a templom hegyet is ami stratégiai hely .. de legfőképp kegyhely.. szent helye több vallás követőjének Zsidók tudják húzhatják napestig a dolgot de kialakul Palesztína végleges határa, nem sajátíthatják ki ezt a területet konfliktus nélkül..nyílván ezzel (is) akarják fenntartani a feszültséget..mert ez a lételemük..

zsidók próbálkozós fajta.. usát is rá akarták venni rakja át követségét Jeruzsálembe.. ezzel is "elismerve" israel fővárosát.. ami fura alkudozásra használják fel szent helyeiket.. vagy mások vallási emlékeit..

azért az tény nem? muszlim kultúrális örökség része.. mint ahogy a zsidók és más keresztények szent helye is..


z Egyesült Államok után néhány órával Izrael is lépett. ..ilyenek ezek

#805217 prospero Előzmény: #805196

Szerinted rendben van, hogy jeruzsálemre a muszlim kulturális örökség részeként hivatkozik az ensz?

Kb. Mintha kolozsvárt a román kulturális örökség részének tekintenék.

:) mindig a másik a hüly…

#805191 Ibiza Előzmény: #805098

:) mindig a másik a hülye.. tuggyuk nincs is háttérhatalom.. meg hát a zorbán báncsa a szegény idős bácsikát..aki a szivét kiteszi szeretett hazájáért..sorosoznak ezek..de meg van az összeesküvés elmélet is.. már mindent tudunk...de tanuljuk a globális felmelegedést is..még jól jöhet...főleg ha ez elnyinyót is bezsákoljuk.. csupa tátott száj lesz körülöttünk.