Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Ragasszuk le a noti kamerátját

#795178 Koffein
Van néhány ésszerű dolog, amit meg kell tenni, és ez az egyik közülük. Ha belép bármelyik kormányzati hivatalba, és megnézi, hogy ott vannak azok a kis kamerák a képernyők tetején – mindegyiknek van egy kis fedele, amivel lefedik őket. Tegye meg, mert így nem láthatják azok az emberek, akiknek nem ad erre felhatalmazást. (…) Igen, igen [én is leragasztom]. Sok dolog miatt furcsán néznek rám, emiatt nem is kicsit. Remélem, hogy az emberek le szokták zárni az autójukat. Este zárják be a ház ajtaját. Ha van riasztójuk, kapcsolják be, én is használom az enyémet. Nincs abban semmi őrültség, hogy az FBI igazgatója is törődik a személyes biztonságával.

http://hvg.hu/tudomany/20170511_james_comey_idezet...


nem akárki a faszi :)

#794859 Ibiza Előzmény: #794824

:) az tetszett csak úgy felment és bújkált..mások meg egy raklap vezetőt fizetnek..10 sherpa viszi a cuccukat.

nem akárki a faszi :)

#794824 Fornit Előzmény: #794823

" így kénytelen négy napos buszozással megszerezni az okmányait."


Négy napos buszozás... a cikkírónak nem sok fogalma van Nepálról :)

A fickó legalább megpróbálta :)

persze..megint az oroszok állitják.. és kuncog a tettes..

#794752 Ibiza

http://privatbankar.hu/makro/macront-kulonosen-sun...

"Vagyis most bármekkora hülyeségeket osztogatnak is meg egymással a felhasználók és tesznek közkinccsé bűnözők, az elnökjelölt nem szólalhat meg és nem cáfolhat." szipog a cikkiró..miközben simán állitja bizonyitékok nélkül..természetesen az oroszok..usára hivatkozik..hiszen ha azt az oroszok akkor ezt is..

lehet az oroszok voltak..de usa is belenyúlhat..vagy akár israel..

V Annamária szép karriere külföldön

#794138 TrendMan

"Hónapokig keresték a magyar rendőrök azt tápiósági nőt, aki 7 millió forintért bérelt egy magánrepülőgépet egy külföldi cégtől. A nő Budapestről Barcelonába repült a géppel, de a szerződés szerinti közel 22 ezer eurós szállítási díjat nem fizette ki, csupán egy e-mail címről küldött hamis értesítést a díj átutalásáról, írja a Blikk.

A cég képviselője 2016 decemberében tett feljelentést a rendőrségen. Az ügyben a magyar rendőrség hónapokig nyomozott, a V. Annamária nevű nőre végül egy osztrák börtönben bukkantak rá, ahol éppen hasonló csalás miatt ült. V. Annamáriát március 31-én adták át a magyar hatóságoknak.

A Blikknek a nő barátnője azt mondta: nem érti, miért történt ez. V. Annamária jó iskolákba járt, kitűnően végezte a tanulmányait és szép karriert futott be külföldön. "

Kicsit olyan, mintha Moldova irta volna ma.

beszarás beírni sem tudt…

#793077 matgab Előzmény: #793074

beszarás beírni sem tudtam, csak vagy 4. próbálkozásra, utólagos szerkesztésekkel...

credit suisse 2017

#793076 matgab Előzmény: #793075

ez a bom.ba pont olyan, amit egy észak koreai atombunkerra lehet ledobni, csak előtte le kellett tesztelni...