Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Nem állítom, hogy félten…

#823374 Boby. Előzmény: #823372

Nem állítom, hogy félteni kellene a kereskedőket,de azért ebben az esetben se tekintsünk el a kronológiától.Előbb beszünteti a kormány a természetes vízi halászatot,majd rá kb. egy évvel lecsökkentik a hal áfáját.Szerintem érdemes lenne utánajárni,hogy jelenleg kiknek a kezén vannak,a konkurencia nélkül maradt halászati zrt-k!Az áfa is ott van elnyelve.Gondolom nem lepődnék meg senki ha itt is nerlovagok neveire bukkannánk.

Kőtörés kellene neki hát…

#823370 banyaiz Előzmény: #823335

Kőtörés kellene neki hátha helyrezökken agyilag. Még fogyókúrának se rossz, izom, zsír arány helyrerakja. :)

Tényleg teljesen becsavarodott ha ebben a szituban se húzza be a kéziféket. Még az a lehetőség megvan a ciklus elején még emberkedik aztán a közepére , végére konszolidálódik.

EU problémái nem kedveznek konszolidációs forgatókönyvnek. Mert a legkisebb gond is nagyobb annál, hogy egy egy ilyen csóka becsavarodott e vagy sem.

annyira divatba jött a l…

#823369 tozsdenyul

annyira divatba jött a listázás kis hazánkban...

Néha a Lista visszavág :)

http://orulunkvincent.blog.hu/2018/06/21/az_unios_...

Egy kis akadémikus vita a neten.

Kutatás terén tehát a CEU messze kilóg a magyar népnemzeti ugarból.

Aki még egy picit labdába rúg, az a Semmelweis és a Szegedi Egyetem.

A CEU már elüldözve, a Szegedi Egyetem listázása, kicsinálása már folyamatban.

A Semmelweis tönkrezúzása vajon mikorra esedékes, 2020?

Lassan semmi nem marad az országban, amíg az autokrácia ellenzéki alternatíváin jól elvitatkozgat a nép. Persze csak csendben, halkan, egy psszt se!

Bíróságok és a tudomány …

#823331 banyaiz Előzmény: #823308

Bíróságok és a tudomány területén megy most a leszalámizás.

Lassan eljön az az idő vigyáznunk kell mit beszélünk itt ezen a fórumon mert még a végén egy kis testmozgásra kötünk ki Recsken vagy valami hasonló helyen. Kis kőtörés, kenyéren , vízen. Túl sokat beszélünk és olyan dolgokról amik nem ránk tartoznak kis átnevelő munka mint a régi szép időkben. :)

Nem látom a konszolidációt egyelőre. Volt egy olyan elméletem az újabb 2/3 birtokában a józan ész és a konszolidáció irányába mozdulunk, egyelőre nem.

Azért ez a fehér , keres…

#823253 banyaiz Előzmény: #823250

Azért ez a fehér , keresztény munkaerő elfogyott duma nagyon meredek. Ilyet elsütni , fehér és keresztény. Értem az együgyű dolgait a csókának, hogy mire érthette ezt a tömör megfogalmazást. De b+ lecsekkolta kinek mi a vallása? Bőrszín az egyértelműbb . De egy olyan országban ahol él 1-2 millió cigány pl és maga a miniszterelnök is hát nagy jóindulattal lehetne fehér , vagy keresztény, ilyen elsütni egy állami tisztséget viselőnek. :) Ez komoly.

Gödi és jászfényszarúi g…

#823250 TrendMan Előzmény: #823237

Gödi és jászfényszarúi gyárakban ez egyébként nem újdonság, elég régóta széltében-hosszában tárgyalja a sajtó (ami megmaradt belőle).

Szerintem nem is elsősorban az ukrán munkásokkal van a baj, hanem ha afrikai-ázsiai tömeges bevádorlás lesz hasonló (rejtett) céllal.

Ez már csak előkészítése…

#823237 Illuzio Előzmény: #823230

Ez már csak előkészítése a megmagyarázhatatlannak, ha kiderülne a fidesz újabb simliskedései a munkaerő piacon. Jöhetnek a migrik. Alvállalkozó hozza Őket. Zeg Flext. már 3-400 ukrán dolgozik, szállás+napi étkezés szállítás fizetve. A magyar melós kirakva. Bp. Contitec 70-80 ukrán 4 hónap alatt, tolmács+étkezés+szállítás fizetve. Magyar melós kirakva, és még lehetne sorolni a cégeket.

Értem :) azt hittem, m…

#823232 Euroman Előzmény: #823230

Értem :) azt hittem, mert nem vagyok fityeSS-es, már fehérnek és kereszténynek sem számítok....amúgy ez a faszi egy szégyen Sopronra nézve....innen származik, valamikor a rendszerváltás után csempe és szaniterárús volt....azon a szinten is ragadt, csak közben kövér disznó lett, meg lecserélte az asszonyt

Az úr úgy értette:Elfogy…

#823230 TrendMan Előzmény: #823228

Az úr úgy értette:

Elfogyott az a fehér és keresztély munkaerő, amely azt a munkát és annyi pénzért el akarja és tudja végezni, amelyre az uraknak szükségük van ahhoz, hogy a profit következő egységét zsebre tudják tenni.

Igen, az ötvenes diplomás mukaerő helyzete bizony nem egyszerű.

Hát mondjuk én még mindi…

#823228 Euroman Előzmény: #823219

Hát mondjuk én még mindig itt vagyok....ful fehérbőrű, full magyar, meg is vagyok keresztelve, sőt elsőáldozó és ministráns is voltam....mondjuk a kutya meg nem kérdezi, hogy akarok-e dolgozni, arról már nem is beszélve, hogy mennyiért....hatalmas blöff ez az egész nyavalygás a munkaerő hiányról, ha akkora lenne a hiány, akkor az 50-es évei elején járó, diplomás munkaerő iránt is érdeklődnének....

https://www.portfolio.hu…

#823219 Boby.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/parragh-figyelme...

"Parragh László azt mondta a munkaerőimportról, hogy "tudomásul kell venni, hogy a fehér bőrű, keresztény gyökerű munkavállalók elfogytak, ez nem egy reális tartalék, ahonnan embert lehetne hozni a gazdaságba".

Rohadt,migránssimogató!:-)Így nem lesz hosszú életű a karrierje.

re

#823186 Spade Előzmény: #823179

lölö sztem nem különösebben jó üzleti érzékkel vett szállodákat, későn és túl szar helyeken nem véletlen h leszti eladta. persze lölö vétele is beérhet még. Mondjuk neked nagy előnyöd volt mert kb 6 évvel azelőtt h lölö vett szállodákat ide leírtam h az idegenforgalomban van a jövő bp- és venni kell a belvárosi ingatlanokat, amikor itt mindenki azt mondta h adni kell mert mindenki eladja és kimegy londonba dógozni, szal nem panaszkodhatsz :)


nyuszi, a 2/3 már önmagában eltántorít,

re

#823179 Boby. Előzmény: #823175

"a frontot nem a ner lovagok nyitották "

Persze, Lőrinc is csak a jó üzleti érzéke miatt veszi a szállodákat.

re

#823177 tozsdenyul Előzmény: #823175

ahhoz képest, hogy állítólag sok kifogásod van a ner-rel szemben, nem szavazol rájuk, még semmi kritikait nem olvastam töled, neked minden tetszik, söt, egyre jobban tetszik, kicsit üthetnék jobban is sorost, de ennyi negatívum még belefér neked:)

Mi tántorít el, hogy rájuk szavazz?