Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Mindeközben fideszes kom…

#819627 Boby. Előzmény: #819624

Mindeközben fideszes kommentelők hozzászólásaiból arra lehet következtetni, hogy a kormány megkezdte a fővárosi lakosok szembeállítását a vidékiekkel.

Átrajzolódott a politika…

#819624 Láma Előzmény: #819577

Átrajzolódott a politikai törésvonal. Simicska el is nevezte az új törésvonalat. Jobb-bal helyett, gecik-nem gecik.

“Nem az számít, honnan j…

#819622 rbbj11

“Nem az számít, honnan jöttél, csak az fontos, merre mennél”Köszönjük, hogy jelentkeztél hozzánk. Akár dühből, akár csalódottságból, akár tenni akarásból tetted, jó helyen jársz. A Momentum Mozgalom célja ugyanis nem csak a jelenlegi politikai elit leváltása, és a kiábrándultak megszólítása, hanem hogy végre közösen álljunk ki az igazságért, a demokráciáért, és a korrupt, csak magáért és nem a hazáért dolgozó politikusok ellen.

A jövőben sokkal keményebbek, sokkal hangosabbak és sokkal láthatóbbak leszünk. Ehhez Rád is szükségünk van, az első lépést pedig már meg is tetted!

Az utóbbi napokban rengeteg jelentkezés érkezett be hozzánk, így előfordulhat, hogy elhúzódik a kapcsolatfelvétel. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a következő 3-4 hétben egyeztetni tudjunk veled egy személyes interjúról, de addig is szíves türelmedet kérjük!

A változás eléréséhez még több emberre van szükség. Mert egyénenként gyengék és halkak, közösségben viszont erősek és hangosak vagyunk. Gyere velünk és

hozz magaddal mindenkit, akinek számít az ország jövője!


Üdvözlettel,

Momentum Mozgalom

HR munkacsoport

Oroszoknál így megy...?

#819567 TrendMan Előzmény: #819566

Igen érdekes!

És akkor most az EBESZ tiltakozik?

Vagy a hivatalos megfigyelők semmit nem vettek észre?

vazzz

#819554 banyaiz Előzmény: #819515

Nem tudom melyik az ijesztőbb része az az értelmi szint ami lejön, hogy cigányemberként akit mumusként használ a magyar politika a migránsoktól retteg. Akik hasonló cipőben járnak ebből a szempontból. Gyakorlatilag nem veszi észre, hogy most a migráns lett a cigány. Cigányként akin ez lecsapódik mióta él ezt sem ismeri fel. Ez már a menthetetlen kategória.

Vagy az a súlyosabb , hogy 10.000 Ft , és közmunka az maga az áldás neki. Úgy adja elő kapott 10.000 ,-Ft-ot és hű. Ilyenkor azért elgondolkodom egy kicsit. Szomorú az, hogy Mo-n élnek olyan emberek nem kis számban akinek 10.000 ,-Ft ide vagy oda az komoly tétel.

Nincs meló , csak közmunka hemzseg a videó a nagyobbnál nagyobb problémáktól.

vazzz

#819552 Koffein Előzmény: #819535

Ez nem feltétlenül a jelenlegi kormány sara, hanem a megelőző kormányok is keményen benne voltak.

Azért ügyésznek sem könn…

#819551 banyaiz Előzmény: #819531

Azért ügyésznek sem könnyű az élete. Ha vádat emel az a baj, ha nem az is baj.

Rosszul méri fel melyik elvtárs ellen lehet, illetve kell vádat emelni mindkettő komoly hiba.

Mennyivel egyszerűbb volt mikor az ítéletet is mindjárt kézhez kapta tudta mi a biztos igazodási pont , bíró is . :)

Azért ennek valóban van egy üzenet értéke ügyészeknek, bűnpártolásért vádat emelni egy ilyen 20 éve húzódó zavaros történetben.

vazzz

#819528 TrendMan Előzmény: #819522

Na ja, de racionálisan végiggondolva a 7-fejűről szóló történetek sem a nagyvárosban születtek, sokkal inkább az erdő szélén egy zsákfaluban.

Mérgelődni lehet, de inkább az ellenzéknek is stratégiát kellene építenie.

vazzz

#819522 Boby. Előzmény: #819520

A kiemelésben nem csak a Feri,de a Jobbik,a migránsok és Soros is szerepelt.Ezek az emberek,a hétfejű sárkányban is hinni fognak,ha kell.