Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

A Fidesz-KDNP köztársasá…

#829266 walex

A Fidesz-KDNP köztársasági elnöke már alá is írta a törvényt.

lakástakarék, Hajléktala…

#829208 tozsdenyul

lakástakarék,

Hajléktalanok,

Eü,

Oktatás,

Migráns,

Épül, szépül tovább a kis magyar fasizmus

Halad a nagy magyar fasizmus felé

És látá mindezt a nép

És mondá, hogy mindez

jó!

Valamiért nagyon sürgős …

#829199 walex Előzmény: #829197

Valamiért nagyon sürgős nekik, hogy gyorsan vége legyen.
Ennyire kevés lenne a Tóni lakáslottó jutaléka?

az a durva, hogy mindezt…

#829197 rbbj11 Előzmény: #829193

az a durva, hogy mindezt egyetlen nap alatt a semmiböl viszik keresztül a törvényhozáson, és az is, hogy nem mondjuk 10%-ra vágják a támogatást, hanem egyböl nullára

Mondjuk a Fundamentát eg…

#829193 walex

Mondjuk a Fundamentát egy cseppet se fogom sajnálni, ha kivéreztetik.

Egyébként meg az egész lakástakarékot csinálhatta volna az Államkincstár, semmi szükség hozzá másokra.

Jól jön az az évi 70 mil…

#829191 Láma Előzmény: #829161

Jól jön az az évi 70 milliárd felszabaduló keret is. Lehet belőle pályáztatni a nemstróman csuti ómigránst.

állami átképzés

#829190 Láma Előzmény: #828712

Nem annyira nevetséges. Olyan infót hallottam, hogy személyenként 1 milla átképzési keretet akarnak biztosítani a programhoz. Ha benézek a sorok közé, akkor azt látszik, hogy csinálnak valakinek egy 10 milliárdos homokozót, lenyúlják a lét. A megüresedett álláshelyeket pedig szép lassan visszatöltik hű káderekkel. Két legyet egy csapásra.

https://zoom.hu/hir/2018…

#828968 banyaiz

https://zoom.hu/hir/2018/10/11/soroksari-gyilkossa...

Ha jól szűröm le az infókat a gyilkos évek óta börtönben ült más ügy miatt, és az áldozat mobilja is nála volt mikor lecsukták. Az igen.

90-es évek nagy ügye a Skálás gyilkosok esetében hasonlóan komoly malőr történt. Donászi fegyveres rablást követett el korábban de katonaként. Ezért mint lehetséges gyanúsított első körben szóba jött volna. Viszont katonai bíróság ítélte el, és nem volt benne a rendőrségi nyilvántartásban, mint korábban elítélt erőszakos bűnöző. Katonai és polgári adatbázis nem volt összevezetve. Megöltek 3 embert és sacc olyan 4-5 fegyveres rablást elkövettek ahol több helyen fegyverhasználat is volt.

Úgy látom ma is még azért vannak kisebb pittyputtyok az adatfeldolgozásban, hatékonyságban.

Mesterséges Intelligencia munkacsoportot a rendőrségnél is fel kellene állítani. :)

Vagy Móron mikor a 2 rablógyilkos belefutott a város körüli közúti ellenőrzésbe és tovább engedték őket. Ez egy dolog de utána adatfeldolgozásnál nem lett volna egy nyom 2 férfi elhagyta a várost autóval esemény után, a bankban is ketten jártak . Halvány nyom de azért egy utólagos ellenőrzést megér .

Majd az Mnb-s mesterséges intelligencia munkacsoport ha munkába áll jajj a bűnözőknek. :)

Ezek azért ijesztő dolgok mert gyilkossági ügyekben gondolom a legjobbak nyomoznak az állományból. Szóval mi lehet egy tyúklopásnál az adatfeldolgozásban, nyomozásban. Főleg ha azt nézem ma a mobiltelefonok kész aranybányát jelentenek a rendőrségnek. Rengeteg nyomot adhat hol járt, kivel beszélt, másé a telefon akkor , hogy került hozzá és a többi. A legelső infó forrás, és van ilyen hülye aki meggyilkol valakit és viszi magával a mobilját , el is fogják , és az adatfeldolgozáson megbukik a dolog mert 2 ügyet kellene összekapcsolni.

állami átképzés

#828846 Boby. Előzmény: #828844

https://m.portfolio.hu/vallalatok/egeszseggazdasag...

Amúgy, ahogy azt már több helyen is behirdettem, gőzerővel folyik a fizetős egészségügy megalkotása...és ha valaki most fellélegezne,azzal közlöm, hogy a fizetős egészségügy bevezetése és szocho kivezetése az nem egyforma sebességgel fog történni.Tehát sokkal több olyan szolgáltatásért kell majd a közeljövőben fizetni,mint amennyi megtakarítást a szocho csökkentésén realizálni tudunk majd.A szegények és a nyugdíjasok úgy fognak hullani,mint a legyek.

állami átképzés

#828844 Boby. Előzmény: #828712

Én olvastam olyan kórházi álláshirdetést,ahol műtőssegédet keresnek nyolc általánossal, betanított munkára.Nem tudom, hogy ezt a munkakört eddig is ilyen alacsony végzettséggel lehetett e betölteni,de félek, hogy hamarosan betanított orvosokat is felvesznek majd.