Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

változik a világ

#805471 Ibiza

érdekes erővonalak vannak..változik eu.. nyitott társadalom vs keresztény kultúra.. multikulti..vs európai értékrend... neoliberalizmus.. akkor vagy modern ha nem erőlteted nemed..identitásod..nincsenek nemzeti érzéseid..akkor nem vagy fasiszta ha elfogadod a homokost az idegent.. akkor vagy modern.. egy új biorobot..jól képzett gyökértelen..bárhol alkalmazható biopc.. az alantas melóra ott a szines ember.. de ő jó lesz fenyegetésnek is.. ne legyél a komfortzónádban..

úgy látom eu szakadni fog..nem is kető hanem 3 felé.. most kell természetes szövetségeseket keresni.. sztem úgy fog szakadni lesz egy ultimátum.. közös költségvetés.. közös eukötvény...közös valuta a fejletlenekhez szétporlasztott bevándorló reszli.. németek hozzák a kvótájukat a keleti országrészbe nyomottakkal.. (mint israel a megszállt területre nyomta a szovjet- és kelet e.-i zsidókat)

ha tatszik jó ha nem lehet elmenni.. lesznek a fejlettek.. a gazdaságilag erősek.. + olasz spanyol és görögök a kínlódók.. és lesznek frissen csatlakozott felzárkózók..

Itt egy lehetőség V4-ek bővitése..vagy új szövetség alakítása.. baltiakkal.. szlovénekkel..szerbekkel horvátokkal..románia bulgária fekete ló...ukránok is magukra maradtak... és persze egy görög vagy török átjárás.. ami összeköt orosszal iránnal kínával..

Persze eu meg akar majd osztani..széthúzni..majd végtelenségig elhúzni az engedményeket.. folyamatosan kecsegtet..(mint törököket)

természetesen euhoz kellene tartoznunk de nagy az ellenszél.. nem jó az irány..erős az új izmus.. a nemoliberál erők.. soros bedob minden muníciót.. remélem megéri amikor pofára esik..de sok a pénz..azzal sokmindent el lehet érni..de csak addig amíg tart..mert utána vége..mert nem ide való.

Ha sikerül erős szövetséget kialakitani akkor lehet egyenrangú félként tárgyalni. .. ha eu lezárja határt akkor nálunk is külön belépések országonként..közuton..sinen vizen levegőben.. áruvámok? akkor nálunk is..közben újra lehet tárgyalni a komcsik által eladott kvótákat.. ezek attól függenek mennyire tudnak közös célt kialakítani.. nem könnyű..balkániakkal..kisantant országokkal.. nemzeti érzelmekkel..frusztráltságokkal.. történelmi rögzülésekkel.. ezt csak egy nagyon erős érdekszövetség tarthat egyben.. egy egységes jövőbe látás..

vona beijedt, vagymi..

#805470 Ibiza

http://24.hu/belfold/2017/10/18/vona-lemondta-a-te...

cukimuki..persze a zorbán.. egyre röhejesebb ez a f@szi..

tényleg nem tudom mit akar ez az "ellenzék" vagymi.. ez a királylány teljesen szétcseszi a jobbikot.. utána jelent..küldetés teljesitve.. számla átadva.. volner 243x értelmesebb.. 100x jobb pártvezető lenne.

marcika a noolimpiás..

#805432 Ibiza

http://www.atv.hu/belfold/20171017-gulyas-marton-a...

"...Fidesznek azt kell mérlegelnie, hogy fenntartja-e ezt az igazságtalan rendszert, el kell dönteni, hogy a nép kizsákmányolására, vagy a demokratikus értékek megtartására, a nép képviseletére szerződnek-e." köszönjük marcika..szórj még gyöngyöket a disznóknak.. :)

marcika többet igérget mint horngyula.. már a támogatói is kiálltak mögüle.. akár háromfarkú kutyák pártja is lehetne..

jól leképezik..marketing..pr..közösségi média.. felépíthet egy üres tömörülést.. egy lufit.. de nem képesek tartalommal kitölteni.. az israeli tanácsadók nem ismerik a magyar néplelket.az európai értékeket és igényeket..ezért hasalnak el csúful az embereik... pedig nem bonyi..


http://index.hu/belfold/…

#805431 walex

http://index.hu/belfold/2017/10/17/fidesz-alelnok_...
"Ugyanez a hozzászóló felvetette, hogy talán nem kellett volna annyi stadiont építeni, mire a frakcióvezető előbb kijelentette, hogy "azért épülnek stadionok, mert a miniszterelnök híve a focinak", majd hozzátette, hogy bár ez politikai támadási felület, az állam alig költött erre."

Az az "alig" hány százmilliárd volt eddig 2010 óta és még hol a vége?
Már szlovákoknak és horvátoknak adunk milliárdokat stadionra, annyira jól megy, közben pedig rengeteg megoldatlan és halogatott probléma várja a megoldást évtizedek óta.Nyakónak tipli van.
http://index.hu/belfold/2017/10/17/varatlanul_kiru...

igen a külföldi mindig s…

#805424 Ibiza Előzmény: #805411

igen a külföldi mindig szebben..

elválasztós padokat csinálnak nem rövidebbet.. de röhej nem lehet egy kis életteret csinálni mert a sok részeg csöves azonnal szétb@ssza..

te mekkorára becsülöd a kő súlyát?

ha valaki balhézik azt k…

#805423 Ibiza Előzmény: #805422

ha valaki balhézik azt kiteszik..az eu vagy usa bármelyik országában.. nem kell elfogadni etalonnak egy ilyen széparcú elbeszélését.. vannak kamerafelvételek.. tanúk.. aki hibázott az bűnhődjön..

de nyílván nem erről van szó.

nektek természetes a haveri kutyák azért lobbiznak MAGYARORSZÁG ne kapjon EU támogatást..és állandó a feljelentgetés és a hamis hírtejesztés külföldön..... a lényeg mindenről a gaz zorbán és fasiszta kormánya tehet..és minden ami negatív az pozitív.. bezsákolandó bónusz.

mellesleg mindkettő pr.. kfc semmiképp nem tud jól kijönni a dologból mert követnie kell a vendégnek mindig igaza van főszabályt..tudja 2hét és a sok felszines lény már semmire nem fog emlékezni.. a magát bátorra ivó másokat zavaró kismaki aki meg nem értett zseni.. és a szakmájában nem sokra vitte.. az pedig kapott megfelelő muníciót..évekig mondhatja én vagyok a kfc-s megvert újságíró (elég gáz ha csak ennyi marad).. az ilyen országban élünk.. ilyen ez a zorbán rezsim.. neocionliberálbal kutyái pedig szivesen felkapták és vonyították világgá.."ilyen ez a zorbán rends…

#805422 Láma Előzmény: #805360

"ilyen ez a zorbán rendszer"

Tisztán látszik, hol volt a két cég gyerekszobája. A KFC elnézést kért, a security ezt a csókát ezután magyar tulajdonú étteremhez küldi. A következő ilyen esetnél a zorbáni rendszer helyi étterem tulaja kb. azt nyilatkozza majd: Ha nem tetszik, meghosszabbítjuk Bicskéig, oszt jónapot. Te meg ismét boldog leszel. Lám milyen szépen kiosztották a részeg, zsidó firkászt. "ilyen ez a zorbán rendszer"

a kölni dóm kövei mögött…

#805420 rbbj11 Előzmény: #805413

a kölni dóm kövei mögött értem a raciot, de a mi padunk esetén továbbra sem :)

Na igen, az egyiket lehe…

#805413 TrendMan Előzmény: #805411

Na igen, az egyiket lehet, hogy az önkormányzat követte el, a másikat lehet, hogy a színház.

Vagy ezek a padok megvoltak már valahonnan, ezért kvázi ingyen voltak etc.

Nem mennek ezek a dolgok olyan olajozottan:-)

pl. a kölni dómot is most olyan sziklákkal védik a ráhajtásos merényletek ellen, amelyek a dóm építéséből maradtak és eddig a dóm pincéjében álltak kihasználatlanul.

Most meg évszázadokkal később körberakták velük a dómot.

megint csak azt tudom mo…

#805411 rbbj11 Előzmény: #805403

megint csak azt tudom mondani, hogy abszurd lenne ez a védekezés...akkor fele akkora padokat kell csinálni, amire nem lehet feküdni, nem egy kétszer akkora pad felét kövel elfoglalni :D

színház a bratyók mellett, bratyók a színház közelében

#805410 rbbj11 Előzmény: #805402

az elsö esetben illene utána elrámolni

a második esetben kár kirakni padokat...akkor le kell betonozni és még megannyi egyszerübb, szebb, hasznosabb megoldás van a köveknél...

csövesek összecseszik a …

#805403 Ibiza Előzmény: #805398

csövesek összecseszik a környezetet ahol elfoglalják a padokat.. igy ülésre használható..

színház a bratyók mellett, bratyók a színház közelében

#805402 TrendMan Előzmény: #805398

Azért, mert valaki nem érti, még nem megmagyarázhatatlan.

A volt régi Nemzeti Színház (most nem tudom, hogy hívják) ott van a tér közelében, ezért a téren történt dolgok sokszor így-vagy-úgy művészi installációként is felfoghatók.

Továbbá a bratyók szép számmal képviseltetik magukat ezen a környéken. Könnyen lehet, hogy ők is érintve vannak itt, közvetve vagy közvetlenül, pl. valakik félnek, hogy a fém-padoknak-lába-kél.

Ha tonnás kövek vannak rajta, kisebb ennek az esélye:-)

én eddig örülök neki, és…

#805397 rbbj11 Előzmény: #805381

én eddig örülök neki, és a hozzaallasnak. Nem a mocskolodas volt, nem Orbanozas , hanem arról beszélt, milyen országot képzel el, mit kell csinálni, miért lesz az jobb. Végre.

Bojár

#805386 Koffein

Most nézem, hogy ez a Bojár Gábor is miket össze nem hord. Azt mondja, hogy 2020ig fegyveres konfliktus vizionál a szomszédokkal, amit Orbán kezdeményez trianon évforduló alkalmából... wtf???


jobbik

#805384 Ibiza Előzmény: #805383

azért van benne valami..ne csak a haveri kutyákat olvasd.. én kinozom magam mindegyik oldallal..

nagy igény lenne egy objektiv hirforrásra..