Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

"Nincs azért még világvé…

#834843 Boby. Előzmény: #834828

"Nincs azért még világvége ha steaket eszel hétköznap este . :) "

Ne irigyeld! Leértékelt tatár volt Angusból,amit ugye ha kedden értékelnek le félárra, akkor kedden kell megvenni.Olyan ez,mint a tőzsde.A tőzsdén se mi alakítjuk a helyzeteket,csak megpróbálunk élni velük.

Jó étvágyat. Nincs …

#834828 banyaiz Előzmény: #834824

Jó étvágyat. Nincs azért még világvége ha steaket eszel hétköznap este . :) Láttunk már rosszabb időket is. :)

Komolyra fordítva még annyit Márki Zay győzelméből azt a tanulságot vonta le az ellenzék a siker titka összevissza hiszti? Mert az figyelemfelkeltő? Szerintem pont az ellenkezője volt ott a siker titka, ráadásul a fidesz egyik központi alakjának a székhelyén. Az egyik arcának a székhelyén. Nem tudom de én nem azt szűrném le belőle a győzelem titka a sípolás, dobolás és szirénázás. Heves érzelemkitörések. Dzsoni túltolta és jött egy hitelesnek tűnő arc aki ezt ellene tudta fordítani. Saját kardjába dőlt bele.

Elmegy ez a heveskedés is szódával a megfelelő helyen időben, de messze nem ez kellene erőltetni vsz. Elég figyelemfelkeltő a fidesz stílusa kormányzati stílusa elég megdöbbentő önmagában . :) Csak ellenük kellene fordítani.

Ezek nehéz kérdések mind…

#834827 banyaiz Előzmény: #834823

Ezek nehéz kérdések mind. Regényeket lehetne róluk írni. :)

Röviden amit próbálok mondani erről a túlórás buliról . Nagyon elhibázott taktika az ellenzék részéről szerintem. Nem értek egyet a taktikájukkal ebben az ügyben. Egy ilyen megmozdulás előtt a mögöttes erőket kell felmérni. Az időzítése, és az erőösszpontosítás . Ez alap.

Ezek nélkül Orbán malmára hajtják ezzel a vizet. Nem értek egyet ezzel a parlamentben történő sípolással , dobolással , hisztériázással mintha menstruálna mint figyelemfelhívási eszközzel sem. Ez óvoda.

Megy a parlamentben szirénával . Oké menjen , van annak szerepe a politikában , de akkor ha mögötte előre láthatóan olyan erők mozdulnak meg ami sikert hoz ebben az ügyben. Ezt felmérte és tudja. Anélkül nagyon gyermeteg elképzelés.

Türelemmel kivárni a megfelelő pillanatot amikor lehet egyet ütni a rendszeren. A gyenge pontját kell ütni a megfelelő időben a megfelelő erővel. Amikor úgy kell az ellenzéknek a siker mint egy falat kenyér. Sorozatos vereségek után akkor egy ilyen szervezetlen tüntizésbe belemenni taktikai öngyilkosság vsz.

Ráadásul karácsony előtt mint időzítés. Eleve kiszorított helyzet az időpont miatt. Akkor egy ilyenbe belemenni ami nem nyerhető biztosan sorozatos vereségek után. Komolytalan hozzáállás.

De mára elég a dumából,m…

#834824 Boby. Előzmény: #834823

De mára elég a dumából,mert kihűl a pirítós a beefsteakhez.Majd holnap folytatjuk.Jó éjszakát!

"Nekem nincsen pártom a …

#834823 Boby. Előzmény: #834813

"Nekem nincsen pártom a parlamentben. Következő kritériumoknak kell megfeleljen , hogy legyen . 1. EU párti 2. Minél szorosabb európai integráció párti 3. nem baloldali minimum enyhén jobboldali beállítottságú , ami abban jelentkezik piaci verseny elköteleződésű "

Nekem sincs pártom, de attól hogy te langymeleg jobbosnak tartod magadat,talán a demokrácia még fontos a te számodra is!?Erre mondom én, hogy akkor állj fel a fotelból és tegyél érte TE magad is,ne csak azt várd, hogy a pártok áruházában egyszer csak megjelenik majd a te címkéddel ellátott párt és akkor azt majd megveszed!

akkor miről van szó most…

#834821 Sumér harcos Előzmény: #834818

akkor miről van szó most?

jaa..

akkor nyitott ajtokat dönget Zolika,

a Lajos..

semmi baj,értem,minden világos.

:)

Nem , dehogy akarom én …

#834820 banyaiz Előzmény: #834817

Nem , dehogy akarom én Lajos eladni. Csak Boby hsz-re kezdtem kifejteni álláspontomat arról én mit gondolok és hogyan látom a belpolitikai helyzetet. Milyen értékek mellett várnék politizálást olyan erőtől ami számomra kompromisszumok nélkül támogatható.

Még a baloldali ellenzék ügyben mszp szétesése teljesen szétaprózta a baloldalt. A saját belső személyi kérdéseik megoldása se nagyon sikerül. A jobboldalon pedig Orbán szétverte a jobbikot is. Ez már a 2. nagy skalpja a kisgazdák után. Kiszorít mindenkit a pályáról ezzel a centrális erőtér politikájával a jobboldalon is, és közben a baloldali ellenzék állapota lehető legjobb neki ezzel a szétaprózódással. Tiszta hegylakó a csávó csak egy maradhat. :)

Nehéz innen az ellenzék helyzete nem mondom mert vereségek mindig kihozzák a belső ellentéteteket és további aprózódás.


Szóval a birkapásztorok,…

#834819 banyaiz Előzmény: #834803

Szóval a birkapásztorok, mit mondjak róluk? Mindenki látja a szintet. :) Mit csépeljem a szót.

Valahol ha igazságos akarok lenni ez részben annak is a következménye, hogy a rendszerváltás után eléggé szűk mozgástér van az ország számára. Legutóbb ez a grafikon 1 főre jutó gdp-ről nagyjából mutatta ezt a mozgásteret.

Ezekre a kihívásokra kínunkban az orosz választ adjuk részben -egészben újabban. Vagy azt kóstolgatjuk. Ezzel látszólag mozgásteret kapunk csak hová, és milyet.

Valahogy ellensúlyozni kell ezt az orbáni történetet első körben.

De nem értek egyet pl ezzel a módszerrel amit most az ellenzék elkezdett. Szerintem a jó taktika az lenne tőlük az EU-s ügyészségre, és bp-i főpolgármester választásra fókuszálnának első körben . Összpontosítsák erejüket erre a kérdésre , és nyerjék meg ezeket. Sokkal összeszedettebb politizálást várnék tőlük. Nem azt a következtetést vonnám le az elmúlt 8 évből a helyükben, hogy tartalom nélküli harsánykodás a nyerő politizálás.

Ha most az utcán megkérdeznénk egy polgártársat mi az ellenzék üzenete az elmúlt 8 évben? Szerinted tudnának bármit mondani. :) Itt kezdődnek a bajok. Azon kívül, hogy Orbán egy diktátor és csúnya rossz bácsi.

A törvényt nem én alkott…

#834818 Boby. Előzmény: #834817

A törvényt nem én alkottam,hanem a tesi tanárunk állította,hogy volt ilyen.Én annyit mondtam, ha volt ilyen és a Lajos hozta,akkor így utólag,nálam szerzett egy jó pontot.

nem akarok ebbe beleszol…

#834817 Sumér harcos Előzmény: #834813

nem akarok ebbe beleszolni,csak mégis....

látom előzményben Bobynak akarod a Lajost eladni,nos én ugy gondolom,mikor Boby visszatért másnaposan,alkotott egy abortusz- törvényt gyorsan és mintha nem lenne felhőtlen a gondolatvilága Lajossal kapcsolatban sem,tehát talán 2 szotagban utalt rá.

igy ezért én ugy gondolom a G hur kicsit magos.

:)

Nekem nincsen pártom a p…

#834813 banyaiz Előzmény: #834803

Nekem nincsen pártom a parlamentben. Következő kritériumoknak kell megfeleljen , hogy legyen . 1. EU párti 2. Minél szorosabb európai integráció párti 3. nem baloldali minimum enyhén jobboldali beállítottságú , ami abban jelentkezik piaci verseny elköteleződésű . De nem egy szélsőjobbos brigád akiknek a mondandója utáljuk ezt+azt, vagy féljünk ettől+attól. 4. EU minél szorosabb integráció mellett azt is vallja nyugathoz kell tartoznunk értékrendben nyugati integráció EU-n túl tekintve is.

Nagyjából ezekkel lefedjük a lényeget amit én támogatni tudok. Ennek egyetlen párt sem felel meg kivéve MOMA , Lajos ráérzett a lényegre. :) Viszont lehet csak addig amíg a gyakorlatban ezt képviselni is kell majd a parlamentben, ezt nem tudhatom . De ezek az alap irányok támogathatóak a részemről.

Ez csak a bevezető volt mindjárt rátérek a birkapásztorokra a parlamentben. :)


ja,hát ezt neked tettem …

#834809 Sumér harcos Előzmény: #834806

ja,

hát ezt neked tettem be direkt okika:)

el sem olvastam.

megláttam a főcimet,láttam nyul itt van,ezt látnia kell,mert igy 1 kávét kihagyhat:)

erre lehülyézel,persze az vok,ha iszom -mint szú elen,akkor meg még sikhülye is,bizony,ilyen ez,nincsenek nagy csodák:)

400 óra 3 éven belül kifizetve

#834808 Varoka

Megfontolásra ajánlom mindenkinek az egykoron biztosan, talán még ma is létező jogalkotásról szóló törvény tanulmányozását. Létezik, csak nem tartják be - 2010. évi CXXX. törvény. Még ez is tartalmazza a kötelező egyeztetést az érintettekkel. A MT változtatása egyertelműen nem indokolja, hogy képviselői inditványként terjesszék be a valamennyi munkavállalót érintő módositást.


ma a Stocky Mo-topikba s…

#834807 Sumér harcos

ma a Stocky Mo-topikba szervezte vki a tüntetést vagy mi van itt?:)

eddig olyan csendben voltatok,

Szú Elen ivott,

Láma,Nyuszi kint voltatok?:)

"Eskü alapitanom kéne eg…

#834805 Boby. Előzmény: #834803

"Eskü alapitanom kéne egy pártot....eddig én epitkeztem, és jövőre valami pénzt is kéne keresnem. Nincs arra időm, hogy társadalmi munkában ingyen az orszagert kialljak politikai pályán :("

A mai pálmát, Robbaj hozzászólása viszi nálam!Ez mindent elmond arról, hogy miért nincs változás Magyarországon.

"Máshogy nézne ki egy il…

#834803 Boby. Előzmény: #834768

"Máshogy nézne ki egy ilyen munka törvénykönyv változtatás ha szakszervezeteket mozgósítani tudnák. Egyáltalán politikailag is más súlya lenne mindjárt az egésznek."

Akkor nézne ki máshogy az a törvénykönyv változtatás, ha ahelyett, hogy folyton az ellenzéki pártokat szapulnátok - aminek azért van alapja -, felállnátok a kib@szott foteletekből és tennétek valamit a saját érdekeitek védelmében, nem csak mindig mástól várnátok ezt el!Nektek gyakorlatilag mindegy, hogy Sándor Mária vagy Gyurcsány Ferenc,mindegyik sz@r.Ha csinál valamit,akkor nem hiteles, ha nem tesz semmit akkor meg megélhetési.

"A töritanárt külön sajn…

#834802 Boby. Előzmény: #834795

"A töritanárt külön sajnálom, tanítja de szintetizálni nem sikerül belöle"

Nem biztos, hogy a szintetizálással van a baj....,talán egyszerűen azok közé tartozik, akik úgy gondolják, hogy nem azok nyerték meg a világháborút,akik.:-)

"Ti mikröl álmodoztok it…

#834800 Láma Előzmény: #834783

"Ti mikröl álmodoztok itt még a fórumban?"

Hát lárthatod kicsit alább. Felújították az iskolát. Épül az új sportcsarnok. Jól keresnek a kőmívesek. Öröm bódottág van értelmiségi szinten is. Örülünk vaze. Nincs mit hozzáfűzni. Egyszerűen nem érdekli a népet az aljasság, a geciség.

10 év múlva meg senkit nem találsz majd aki bevallaná, hogy fidesz szavazó volt valaha.

nézd egy részetek (te is…

#834795 tozsdenyul Előzmény: #834785

nézd egy részetek (te is ) hülye ahhoz hogy felfogja, a játszmát a teljes hosszában, így inkább sajnálom

Pl ha rosszkor leszel rossz helyen, nem szeretném

(A töritanárt külön sajnálom, tanítja de szintetizálni nem sikerül belöle)

Egy részetek felfogja és pont ezért lelkesen tapsol

Ott ambivalens vagyok, nem 100%-osan vagyok ellene, hogy öket elsodorja majd az ár

Ez a rendszer senkinek sem jó, és magatokkal is kibasztok

A rendszer nyilván sokáig basztat még sokakat, ami nekik nem jó (lehetnek köztük akár stocky fórumosok is)

Viszont nincs békés kimenete a végének , sajnos durván lesznek elörángatva majd sokan rövid ideig.. (abban is lehetnek akár stockysok is, csak másik halmaz)

Nincs olyan messze egy krach, ami begyújt majd.

És közben kivétel nélkül mindenki megszívja hogy az ország szakad le, az oktatás megy szarba, az egészségügy megy szarba. A várható átlagéletkor csökken. Ezeket senki nem kerüli el.

Summa summárum mindenki megszívta, mindenkit megszivatnak ezzel a fantasztikus lehetöséggel amit megszavazott a nép.

A lelkesen tapsolók esetében nem bánom, ami majd egyszer rájuk jön, ez a pici különbségtétel van pusztán részemröl.