Regisztráció Elfelejtett jelszó

VIX

Kutattam de nincs ilyen …

#805292 banyaiz Előzmény: #805269

Kutattam de nincs ilyen amit elképzeltem certiben.

Etf-ben van nagy forgalmú elfogadható feltételekkel, sokféle verzióban. Az se rossz végül is.

Csak a nagy kérdés érdemes e most év vége előtt komolyabb parára számítani. Elvileg lehetne egy kis pittyputty még év vége előtt, de lehet jobb lenne inkább az év végi nagy örömködés után nyitni.

Bár ez az év végi örömködés sincs kőbe vésve. Úgy beszélek róla mintha 100% lenne. :) De azért egy ilyen év után amikor egész évben alapvetően pozitív hangulat nehéz elképzelnem egy parás év végét.

Hát igen ez logikus. Cs…

#805270 banyaiz Előzmény: #805269

Hát igen ez logikus.

Csak azt nem értem ami 1:1-ben az index nincs tőkeáttétel annak jónak kellene lennie hosszú távra is. Gondoltam én, de nem találtam ebben sem ideálisat.

Próbálok valami jó certikeresőt találni, mert így a választékot se látom át egyelőre.

én is kerestem ilyet, ni…

#805269 rbbj11 Előzmény: #805264

én is kerestem ilyet, nincs. Oka egyszerű: nem lehet egyensúlyban a kereskedése, mert 99% ugyanilyen ko-val ugyanezt csinálná. Ebben nincs kunszt, itt mindenki csak profitot szedne ilyen terméken. Kivéve a másik oldalt, ami azonban nem lenne...

Senki? Segítség. :)N…

#805264 banyaiz

Senki? Segítség. :)

Nem találtam ilyen terméket amit keresek, ezt nem hiszem el. Egyszerűen nem találok olyan certit ami megfelelne mindegyik úgy van összerakva rövid távú kereskedésre jó csak. Mert annyi a finanszírozási költség necces lesz hosszabb távon.

ETF megint necces. Opció megint csak rövid távra.

Ebben max 1-2 hónapra érdemes ügyködni ha valaki hirtelen parát várna?

Olyan cucc kellene benne amit 1 évig legalább lehet tartani úgy közben a finanszírozási költségek ne legyenek durvák. Abból a megfontolásból gondolom 1 év alatt csak lesz valami para ami felviszi átmenetileg 15-20 környékére. :) De nem találok ilyen ezt nem hiszem el. Van ilyen ebben a cuccban?

Azért kérdem mert olyan …

#805162 banyaiz

Azért kérdem mert olyan pozíciót szeretnék benne ami nem ETF, nem is opció. Hanem inkább certi , és nagyon alacsony kiütéssel és nincs benne rollover .

Ilyen szerény igényeim lennének. :) Milyen deviza alapon az is kérdés eur , usd, forint történetek miatt.

Arra gondoltam nyitni egyet benne hosszabb távra olyat amit azért nem egykönnyen ütnek ki mondjuk 6-nál lenne a kiütése. Életemben nem láttam annyin a Vixet. Persze ettől még lemehet oda is.

Vagy inkább 5 alatt legyen a kiütése.

Aztán ha jön egy kicsit parásabb sztori akkor kaszálás. Mondjuk felugrana 20 fölé.


Nem találtam ilyen témát…

#805161 banyaiz

Nem találtam ilyen témát.

Kereskedik valaki itt Vix-el?