Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mészáros részvények

Ki is az a Mészáros Lőrinc?

#805393 rbbj11 Előzmény: #805390

Jézusom :D

Úgy látszik, hogy már annyira vállalhatatlan ez a nyílt strómankodás, hogy fidesznek is lépnie kellett verbálisan. :)

ha én Mészáros lennék a tőzsdén... :D

#805344 banyaiz Előzmény: #805274

Lehet azért ennek jelentősége vsz.

Az egy kedvező helyzet, hogy van finanszírozó bank aki minden ötlet mögé odaáll. Most a hitelköltségek is nagyon alacsonyak.

Pl egy TV2 megvásárlás. Ha jól emlékszem Vajna szinte 0 forintot tett a buliba , Eximbank talán, vagy mkb támogatta a projektet.

TV2 masszívan veszteséges , ennek most nincs jelentősége olyan szempontból beletolnak amit lehet állami lóvét is hirdetésekkel enyhíteni a veszteséget. Nyilván a profiton túlmutató szempontok is voltak a beruházásnál. :) + nyilván cél az is hosszabb távon termeljen azért.

Nem azt mondom nem lehet nyereségesen működtetni pl egy Hunguestet. Csak azért ebből a szempontból , hogy hitelből van egy plusz tétel lesz, adósságszolgálatot teljesíteni. A fellendülő magyar turizmus biztos kitermeli. Nagy támogatások is várhatóak turizmusban. Csak azért más szitu mintha ezt Mészáros betolta volna a cégbe , vagy a cég kitermelte volna ezt a vételárat.


ha én Mészáros lennék a tőzsdén... :D

#805274 rbbj11 Előzmény: #805268

Ennél a cégnél nem számít, hogy hitelbol. Mert állami banktol, közel kamatmentesen kap, és fog is kapni....gyakorlatilag kozpenzbol. És annál minden egyes befektetese magasabb hozamot termel majd. Tehát penzgyar.

ha én Mészáros lennék a tőzsdén... :D

#805268 banyaiz Előzmény: #804661

CIG olyan szempontból profilba vágna, hogy bank már van az mkb, lehetne hozzákapcsolni a biztosítót.

Megvenni meg tudnák vsz csak ha egy mkb bankot meg tudnak szerezni 3x mrd-ért, akkor mennyit érdemes adni egy Cigért? :)

Mert azért más az államtól megvenni , és más a piacon. Vételár szempontból jelentős különbség lehet.

Rába megint egy másik nagyságrend lenne döntő tulajdont szerezni benne.

Főleg mikor BB privatizáció közeledik . :)

Hát nem tudom most pl az Appenninre amit vettek, ami ajánlatot tettek annak a pénzügyi fedezetét sem látom , nyilván csak résztulajdon került, kerül a Konzumba megint . De az is miből , hitelből? Mi másból.

Mert ha jól láttam a Hunguestet is hitelből vették. Legalábbis a Konzumba került részét.

húsüzemet épít a sertéstelep mellé

#805267 rbbj11 Előzmény: #805184

Na végre! Remélem ez opusban csapódik majd le.

Gondolkoztam mi értelme nyrt-n keresztül az aranyembernek lehetoseget adni a plebsnek? Aztán rájöttem, hogy azon túl, hogy minden fintorgonak lehet majd mondani politikában, hogy mindenki részesülhet a sikerbol és csak savanyú a szőlő; kotelezove tehetik azt is, hogy nyugdijalap jelleggel kell venni részvényeket, elonyben reszesitve valahogy a mészáros papírokat. Így a végén elofordulhat, hogy mészáros fogja fizetni az új nemzedékek nyugdijanak egy részét. És aki nem kussol, annak majd nem fizeti. :D

nemzetközi terjeszkedésbe kezdett

#805266 rbbj11 Előzmény: #805062

nem kell neki más megrendelés...elég annak a hidnak a fele is 15 milliardert , azzal el lesz egy darabig :*D

ha én Mészáros lennék a tőzsdén... :D

#804836 matgab Előzmény: #804661

Mekkora az állami vagyon? És ha rájönnének, hogy mind biztosítani kellene az utolsó önkormányzati közigazgatási épülettől, az utakig, a kórházak felelősség biztosításán keresztül mindent?

ha én Mészáros lennék a tőzsdén... :D

#804661 rbbj11 Előzmény: #804020

panny mitöl jo fejöstehén? Mit jelent a részvényeseinek hogy brokerek tolják? Tényleg nem értem, csak állandoan ezt hallom...:S

CIG szerintem nem kell neki, mert a szektorban tul nagy a verseny, ANY és Rába sokkal szebben megkínálható állami pénzekkel.

Állami mobilszolgáltató se olyan király, mert abban a szektorban is nagy a verseny, nem lehet jól pumpálni állami forrásokkal úgy, hogy az kivehetö is maradjon, és mtelo tökeigénye is túl nagy.

az ország java

#804399 thibi99 Előzmény: #804393

annyit kell észrevenni, h aki nem veszi most őket szep haszonból marad v maradt mar ki uj blue chipek születőben ill Estmedia jövő ilyenkor min 200 batrake a szerencse! :