Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mészáros részvények

meg kell venni

#833889 prfecó Előzmény: #833763

Utána meg mondják , túl nagy ezért meg kell menteni . Előtte a többit is megmentették lásd :-USA bank szektor másodlagos - majd Kina árnyékbankrendszer


. Longtherm aztán utána jött a pofon és váls

meg kell venni

#833763 Koffein

Gőzerővel zajlik a két nagy tőzsdei Mészáros-cég, a Konzum és az Opus fúziója, melynek célja, hogy egy nemzetközi szinten is látható holdingcég jöjjön létre, amelyet már a nagy intézményi befektetők radarképernyőjén is megjelenik. Ha elég nagy lesz, akkor meg is fogják venni - mondták a Napi.hu által megkérdezett külföldi befektetők.

https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/konzum-opus-mes...

opus-konzum prezi

#833000 banyaiz Előzmény: #832879

Könnyebben ellenőrizhető, kézivezérelhető így ha egy helyre egy vezetés alá kerül.

Szempont az is Opusban előbb utóbb megnő a közkéz. Média ezen kívül jobb helyen van teljes irányítás alatt. Ez lehet a magyarázat arra is az építőipari cégek résztulajdonát vitték be. Így bárhová nő a közkéz majd az 50% eleve tőzsdén kívül van.

Ezt a nemzetközi roadshow-t kicsit korainak tartom még a fúzió részletei se ismertek. Megkérdezik azt milyen áron is veszi meg a Konzumot az Opus akkor nincs rá válasz addig minek roadshow.

Nagyon siettetik a dolgokat .

opus-konzum prezi

#832879 matgab Előzmény: #832870

https://www.portfolio.hu/vallalatok/meszaros-lorin...


Mekkora ötlet, ugyanazt csinálják mint Zuckenbergék. Alapítványnak adva a vagyon és máris nem kell adózgatni utána.

Sőt az a kockázat is kikerül, hogy Lőrinc esetleg megsimicskásódna és a Fidesz vagyonát megpróbálná ellopni.

Tehát a Fidesz a gazdasági hatalmát egy szép nagy alapítványba teszi.

Így nem lesznek a gazdagodás miatt támadható politikusok és nem lesznek olyan politikusok sem, akik vagyonukat felhalmozva arra gondolnának, hogy megdöntik a fidesz hatalmát - mert az ugye sok pénzbe kerül (sőt kísértésbe sem esnek a politikusok, hiszen csak annyi pénzt kapnak mindig a nagy kasszából, amennyire épp szükségük van...

hotelek

#832613 prfecó Előzmény: #832610

Dorottya u. 8. D8 nevű szálloda ( un butikhotel) 87 sztoba , jelenleg 75 üzemel. Butikhotel azt jelenti csak reggelit ad , bár , éjszakai bár , kávézó , szivarszoba van.

Vele szemben Dorottya utca 9 15 lakás Air-bn , jelleggel üzemelteti mindkettőt Zsiday.


5 csillagos szálloda Clark Ádám téren és legmenőbb BB étterem Budán , luxus night - bar tetőteraszon. Jelenleg a fiatal NER lovagok éjszakai helye , jönnek át szépen az Oxigénből , mely szintén Tiborc- féle wellnes club , zárt körű.

Egerszalók , Balatonfüred , Héviz mind a Inter csoprt részei a Thurgaui és Montenegró hotellánc . Ezenkivül 24 HungarHotels + a volt Eravis csoport is már LöLÖ tulajdon.

Hajós utca , Moénár , Belgrád rkp. Air-bn lakások szintén ugyanazon cég üzemelteti , melyet Dorottya utcait.

hotelek

#832298 prfecó

Talán nem ismert , de LöLö pénzéből megnyílt 6. vadonat új szálloda Pesten . Tiborcz vette a telket , családi cég építette , üzemeltetését Zsiday szépen összehangolt új modi figura . Hely Dorottya utca , előtte az 5. szálló Buda Clark Ádm tér. Terv Svájc , Dalmácia

Persze a készen vett Hungarhotels 24 db szállodája felett értendő

Furcsa volt ez a pénteki…

#832118 Kiss Zoltán

Furcsa volt ez a pénteki nap! Általában fordítva szokott lenni, beindul egy rally, és utána jön a hír a PF-en, "tépik az opust" Most viszont pont fordítva volt, jött a cikk, én pont gép előtt voltam, pár perccel később, és még tudtam venni, 474-ért! De fél óra múlva, már 530 körül járt! Remélem holnap a 4IG nem megy lefele, a kötéseket nézve, nem nagyon rengett meg az árfolyam, akkor sem, amikor az Opust limitre rakták!

közgép

#832075 Kiss Zoltán Előzmény: #832023

Én még 474-ért kaptam, de sajnos nem sokat vettem belőle! Gondolkodtam azon, hogy dobom az összes 4IG-t, aztán délután visszajövők! De eddig mindig megszívtam a ki be ugrálást! Nem baj, azért ez a több milliós felkötés a végén biztató! Remélem a jövő héten megnyalja a 2000-et!:))

Opus, Konzum kiakadt.App…

#832072 walex

Opus, Konzum kiakadt.

App is jön fel, mint a talajvíz. Minden Lölöt meghúznak limitre a végén?