Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar gazdaság

Putyin exkágébés bizalmasának olajcége bejelentkezett a Mol helyére a horvát INA-ban

#806248 Koffein Előzmény: #806239

Na igen, de ne felejtsük el, hogy volt 2 világháború, egy szocializmus, ami kisemmizte a ffy, ssy, cz, vagy bármilyen y végződésű családokat, akik ott lennének, ha a kártyákat nem osztották volna újra... persze van a listán egy jó pár személy, akik az új kártyaosztásnál pont jókor voltak jó helyen...

Putyin exkágébés bizalmasának olajcége bejelentkezett a Mol helyére a horvát INA-ban

#806239 matgab Előzmény: #806096

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/privat-bank/...

Sokatmondó a nevek listája arról, hogy kik is az elnyomók és kik az elnyomottak Magyarországon.

A listán nem látok egy régi magyar nevet sem. Se egy ffy vagy ssy (vagy akár egy nyamvadt y végződés) végződés, se egy cz, se egy oda nem illő h betű...

Putyin exkágébés bizalmasának olajcége bejelentkezett a Mol helyére a horvát INA-ban

#806096 Koffein Előzmény: #806093

lehet visszasírják még a horvátok a molt .. már ha az oroszoknak eladja a mol a részét :)

adóköteles lesz az autóáram

#805872 Koffein

vége az ingyen tankolásnak :-P

"Az év végéig elkészül az elektromobilitást szabályozó átfogó törvény tervezete, amely tartalmazza majd azt is, hogy amint áthalad az áram az e-töltőponton, villamosenergia-termékből jogilag üzemanyaggá változik. Néhány helyen már most is kérnek pénzt az elektromos autók töltéséért, de ott az áram árát beszámítják a parkolási díjba. Ez egyelőre megengedett, de később nem lesz rá mód, sőt illegális lesz háztartási hálózatból autót tölteni. Ugyanakkor a Nemzetgazdasági Minisztérium társadalmi egyeztetést ígér, mivel a villamos üzemű autók terjesztése állami érdek is. Ám ha majd tömegesen kezdenek terjedni az elektromos járművek, a benzin- és gázolaj-fogyasztás csökkenésével kieső jövedéki adót az autó-áramból pótolhatja az állam. Ez a legoptimistább becslések szerint is több mint egy évtized múlva következhet be."

már megint a f@szkodás..a vállalati készpénzes fizetésekre

#802976 Ibiza

http://www.portfolio.hu/vallalatok/it/varga_szep_c...

kp fizetés azért kell.. mert ha bizalmatlan a viszony akkor szükséges..előre nem akar utalni én meg nem adom neki hozomra..(vagy hétvégén kell ügyletelni amikor nincs banki szolgáltatás) ez teljesen normális.. a másik pedig azért.. a bankok kemény pénzt vesznek le az utalásokért..

Pl van egy rendezvényes cég..belépőket szed..kp pénz lesz ebből fizet.. nem beviszi a bankba..majd átutal..ráadásul hétvégén van a buli.. akkor?

fel kellene már nőni..nem a kp számlánál van adócsalás..

pont a fentiek lökik a csalás irányába.. áfa nélkül fizesd ki kp és boldog mindenki.. miért kell hüjének lenni.. nem kell új dolgokat kitalálni.. eu szabályok elegendőek..ezzel kell kompatibilisnek lenni..