Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar gazdaság

Csaba

#794764 tozsdenyul Előzmény: #794762

nagyon sok minden elöjön a cikkben a magyar gazdaságpolitika jelenlegi müködéséröl, a kormány korábbi gazdasági tanácsadójától.

F@zág volt a "magyar gazdaság" topikba tennem, szori


Csaba

#794762 Ibiza Előzmény: #794756

ne légy mesüge gazdasági infók adatok kellenek amik befolyásolják a gazdaságot.. a világgazdaságba azokat várom amik szerintetek a világgazdaság mozgását jelezhetik..a populista f@szságokra ne ezt használd..ennyi az egész..

"Most kaptam egy anyagot az akkreditációs bizottságtól, amelyben alá vannak húzva azok a kérdések, amelyekben pótolnia, teljesítenie kell a CEU-nak. Tűzvédelemi szabály szintű ügyekről van szó, egyértelmű, hogy nem tartalmi gondok vannak. Ráadásul a CEU tizenöt éve azért küzd, hogy magyar egyetem lehessen. Elfogadja a magyar egyetemi és akadémiai szféra, hogy tanárainknak legyen meg a magyar kinevezésük, menjenek át ugyanazokon a szűrőkön, mint a magyar egyetemeken oktatók."

tréfás nem? elképzelése szerint nincs orbánnak visszacsatolása..de ő is kap anyagot.. talán nem csak tájékoztató jelleggel.

Csaba

#794756 tozsdenyul Előzmény: #793680

jól van na, nem írtad ki a homlokodra, hogy csak a jó kritika szabad.

Jobban teljesítünk!!!!

Ez így jó lesz? :)

IBIZA: "Mató.. jól látja a dolgokat"

#790006 Ibiza Előzmény: #790003
"általatok-általam fontosnak tartott adatok hírek jöjjenek

"

ez elég szubjektív.. a linkhez adott címbe ez azt gondolom belefér..még ha akartam is kérdőjelet rakni a végére vagy sem.. függetlenül attól azt gondolom jól csinálta amit csinált..és attól is függetlenül ritka egy ellenszenves ember..ami megint szubjektív.. van akinek a bokros a szerelme..ez van..fene a gusztusát..de az övé..

most az, hogy a világ tendenciája segítette ezt a matói folyamatot, vagy ő ezt előre látta.. ez már a saját politikai beállítottságotok része..én azt gondolom zseni a csóka..és előre látta..egyszer hallottam sokat elemezte a válságokat...és az azt követő időszakokat...az ellenzőknek nyilván a véletlen a megoldás..függetlenül attól államcsődről 4-500ft-os eurról virnyákoltak..és talán azt is lehet látni.. rendbe tették a gazdaságot..a szakadék széléről..

A trollkodás olyan értelmű, hogy a f@szmatyi hozzáfűzések elfedik a tartalmat..a linkeket.

IBIZA: "Mató.. jól látja a dolgokat"

#790003 tozsdenyul Előzmény: #789995

teljesen igazad van

én kérek elnézést, a magam és a többi hozzászóló troll nevében is (ej hát nem szégyellitek magunk?)

Szeretném kihangsúlyozni a lényeget, nehogy elsikkadjon:

"Mató.. JÓL látja a dolgokat"

by IBIZA