Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

migráns pajkoskodás..

#791885 Koffein Előzmény: #791857

akik albánok, de tök mindegy... ezen iromány mentén, ha odatesszük, hogy pl magyar migráns verte szét egy angol fejét, azt is ilyen csomagolásba hoznák le?

Kanada

#791504 MGHUN Előzmény: #791498

Érdekes, a jobboldal reakciója, bár lehet, hogy nem ismerem eléggé Kanandát. Lehet, hogy ott a jobboldal olyan, mint itt a bal. Valószínűleg ugyan olyan multikulti társadalom les Kanada is, mint Amerika. Csak ott ezt nem fogják az ősi tulajdonosok végignézni szerencéjükre.

Igazad van ebben, de az …

#791486 MGHUN Előzmény: #791394

Igazad van ebben, de az én zsebem nem az ENSZ. Nem akarom a négereket támogatni, de a kizsákmányoló nagyvállalatokat sem, mert igazából ezek miatt van nagymértékű gazdasági migráció. Én adóm 1%-át szívesebben adnám a magyar egészségügy fejlesztésére.

Hát igen ezerféle indok …

#791416 banyaiz Előzmény: #791413

Hát igen ezerféle indok volt a történelem során , mindenki akkor és ott jót akart , vagy a saját céljait rövid távon erősíteni, vagy olyan külső körülmények amit nem lehetett kézben tartani.

Pl kunok ha már szóba hoztam kun diáktársamat. :) Őket azért is hozták annak idején a belső viszályokban a király mellett legyenek. Az ő hívei bármi is történjen. Az már egy olyan erő volt amivel lehetett belső ellenséget elintézni ha kellett. Aztán az egy másik kérdés önálló életre is keltek közben és pusztítottak mást is nem csak akire a király rámutatott. :) Hát ez ilyen móka nehéz kontrollálni , lásd napjainkat is .

Ősmagyar történelem én sem tudom mennyire kőbe vésett a mai hivatalos álláspont volt azért vita bőven az ügyben pontosan honnan mikor.

Usa pont jó példa az inv…

#791415 Ibiza Előzmény: #791409

Usa pont jó példa az invázióra..ma már úgy emlékeznek, a jószívű indiánok átadták nekik a földjeiket.. esznek is az egészségükre egy pulykát házanként..

Usa és ausztrália valóban a népek olvasztótégelye.. nem kevés kín és szenvedés az alapja ezeknek a társadalmaknak.

persze..voltak erőszakos…

#791413 Ibiza Előzmény: #791399

persze..voltak erőszakos betelepítések, lakosságcserék.. Jászok kunok svábok..görögök.. olaszok is jöttek grúzok örmények.. de mint mondtam azzal a céllal letelepedjenek itt éljenek.. társadalmat alkossanak.

Amúgy nekem tök más az elméletem a MAGYAROKról.. azt gondolom mindig ezen a területen éltünk.. és mindig voltak csapatok felfedezők akik elmentek a világba.. hódítani rabolgatni.. tanulni..szövetségeseket szerezni..abban az időben ez hosszú időbe tellett..sokan letelepedtek külföldön..akár egész hadosztályok kint maradtak.. ebből alakultak a magyar szigetek...ebből gondolják onnan származunk..miközben oda is eljutottunk.. de valamiért ott maradtak..elfáradtak.. jó helyet jó csajokat találtak..esetleg járványoktól legyengültek...de részben asszimilálódtak .vagy éppen elhoztak lányokat.. közben erre is jártak hódítók.. azok is így jártak..volt aki maradt.. voltak akiket elvittek..

Azt gondolom voltak behurcolt járványok..amik megtizedelték a Magyart..akkor jöttek hódítók..kiszorultunk..arrébb mentünk..majd vissza..

Egyedi a nyelvünk ebben a szláv tengerben.. jövevényszavaink azok egy része a hódításokból..a kint tanult emberekkel érkeztek.


Még azt akartam neked mo…

#791409 banyaiz Előzmény: #791387

Még azt akartam neked mondani Usa jelenségről összetett mert egy nagyon gazdag föld, kontinensméretben nagy ország , ami nyilván fontos volt abban azzá váljon ami a természeti földrajzi adottságok . De ha csak azt a sokféle bevándorlót nézzük az egy tanmese arról, hogy mik a bevándorlás hatásai, pozitív és negatív értelemben is.

Mint egy laboratóriumi kísérlet szinte. :) Őslakosokat kiírtották , leigázták és a világ minden nemzetsége áramlott, áramlik oda, és ebből a kulimászból milyen előnyöket, hátrányokat hoztak ki.

Ez én családfám génjeinek a hordozói közül is sürgölődnek arrafelé néhányan sok százmillió ember által képviselt ezerféle más nemzetséggel együtt. :)

Ha valakinek akkor nekik aztán van tapasztalatuk a bevándorlás ügyben mit hogyan következmények stb.

Mi lett volna akkor ha nem ez történik hanem bezárkóznak teljesen egy olyan rendszerben ami elzárja magát a világtól mondjuk mint sokáig Japán . Mondjuk az indián őslakosok földje marad Usa. Mi lenne ma Usa? Megfejthetetlen kérdés de vszínű, hogy egész más útjuk lett volna .

Vagy egy nagyon érdekes terület volt SZU, és a mai Oroszország is. Hányféle nép él ott és keveredett ott a történelem során. Ráadásul úgy még a kommunizmus se tudta őket egykaptafára alakítani , pedig dolgoztak az ügyön. Vallások és nemzetiségek tömege. Mondjuk egy szibériai és egy ukrán találkoznak az sem egy kis történet ha visszanéznék a múltba az őseikre. :)

Na szóval vmi olyasmi a vérfrissítés amire gondoltam mint jelenség, hogy az ukrán és szibériai gyermeke megérkezik New Yorkba ahol találkozik mondjuk az olasz származásúval. Hát vszínűleg a belterjesség nem fenyeget az utódnál. :) Valami ilyesmi jelenség ami zajlik folyamatosan a világban.

Próbáld kontrollálni ezt úgy minél több pozitívum minél kevesebb negatívummal járjon . "Csak" ez a feladat egy bevándorlási szabályzatnál. Hát politikus legyen aki ezt kézben tudja tartani, lásd a világ dolgait jelenleg is.

Érdekes dolgok ezek nép…

#791407 banyaiz Előzmény: #791403

Érdekes dolgok ezek népek nagy olvasztótégelyében nem usában hanem Mo-n. Kalandos dolgok.

Vér kötelez. :) Sokszor voltak nagy pusztítások és betelepültek, betelepítettek utána a lakatlan felégetett pusztaságra néhány túlélő lézengett ott népeket. Csak a török ügyeket ha nézzük , tatárjárás utáni időket.

Nem egy akármilyen génállomány gyűlt itt össze. Mikor találkozik a német magyar, a kun , besenyő, olasz, török, tatár, szerb sttb stb magyarral és egyesülnek a gének. :) Hát nem egy Anglia , vagy egy Svájc génállományt tekintve. Bár ezeken a helyeken is rajta vannak az ügyön mostanában.

Családfa kutatási eredmé…

#791403 KawaBazsy Előzmény: #791399

Családfa kutatási eredményem nincs, de a mix bennem is megvan, rendesen. Az anyai ágot a mai Szlovákia területéről, az apait meg a mai Szerbiából telepítették be Trianon után. Öreganyám meg mesélt a horvát, olasz, albán felmenőiről is.. Néger azért csak nincs, azoknak nem kék a szeme.. :-)

Magyarország történelmi …

#791399 banyaiz Előzmény: #791387

Magyarország történelmi során hányszor volt betelepítés más nemzetségekből, vagy tudatosan, vagy azt dobta ki a gép?

Mondjuk csak ahogy az én őseim idekerültek az is egy munkaerő vérfrissítés történet volt. Sváb ősök. Egyik rokonom ajándékozott egy családfakutatást 1700-as évekig tudtak visszakeresni helyi főleg plébániák keresztlevelekből. Korábbról eleve esélyük se lett volna magyar iratokból mert nem tartózkodtak itt az ősök. :)

Na most 1700-as évektől a XX. sz-ig német nevek sorakoznak férj feleség sváb nevek. Aztán hát ez a fránya XX. sz egy kicsit megkuszálta a dolgokat.

Négerek nincsenek még a családfában, őszintén szólva én se lelkesednék érte, hogy négerekkel keveredjek, vagy arabokkal, de hát ki vagyok én az események sorozatában. :)

Pl ismeretségi körömben van nem egy olyan ahol vegyesházasság és félvér gyerekek szaladgálnak.

Ha a történelmet nézed Mo aztán igazán kitűnő példája a népek , nemzetségek keveredésének, pl volt egy kollégista társam ő kun. :) Beazonosítottam mert a neve éppen Kun, és a feje is olyan "tatáros" beütésű. :) Lehet, hogy csak véletlen de szerintem nem az volt. Szerinte se. :) Persze ezt tudományosan már nem lehetett visszavezetni de vszínű volt benne kun vér. Ez ilyen műsor nem feltétlenül tudományosan alakítható egyrészt , másrészt meg minden korban vannak olyan kényszerítő erők amik felülírnak sok mindent.

Miért vannak Mo-n svábok, vagy kunok miért kerültek ide pl? Ezeregy oknak a következménye volt. Ez egy apró részlet a magyar "vérfrissítésből" egy nüansznyi kis részlet.

Mai magyar társadalmat egy ilyen vizsgálatnak alávetnénk hát szerintem ide egy fórum oldalra nem férne ki azoknak a népeknek a neve amik itt keveredtek és alakult ki ez a mai játék. Ma is zajlik ez a folyamat.

Ne ugorj be..vérfrissíté…

#791394 Ibiza Előzmény: #791387

Ne ugorj be..vérfrissítésről beszélnek..miközben azt szajkózzák..mi az, hogy magyar..nincs is olyan hiszen ilyen-olyan gének keveredtek..

nézd a filmeket..a csinos fehér nő beleszeret jóképű indiai..néger vagy mexikói férfiba..nagyokat szeretkeznek..

A főnökök mindig négerek az amcsi filmekben..

Nyomják agyakba a migráns invázió az természetes folyamat..az idegen az szép... a végén a közelkeleti arc lesz az ideál..te meg frusztrálódsz...a reklámokban is már ezt láthatod.

összehasonlítják a természetes migrációval..amikor valaki egy élethelyzetből hazát vált..aki azért megy oda mert ott akar élni.. adózik dolgozik családot alapít..és az ő döntése.. az adott társadalomban él és valamilyen szinten tartja származási országának vagy vallásának a szokásait.

a második csoport a szegregáltak..akik nem akarnak beilleszkedni az adott társadalomba..ott akarnak dolgozni de saját etnikumukhoz vallásukhoz tartoznak.. ..elkülönülnek az országon belül..mert nem úgy tervezik induláskor, hogy hosszún távon, végleg maradnak.. ilyenek EU-ban a kínaiak..a törökök..

Vannak a vendégmunkások, akik szintén egy időszakra dolgoznak kint.. Magyarok, lengyelek, románok, oroszok ukránok például ilyenek...nyomnak egy-egy etapot

Menekültek, akik mint biztonságos helyként tekintenek befogadó országukra..ahonnan politikai okból vagy valamilyen természeti csapás elöl, háborúból menekülnek.. addig akarnak ott maradni ameddig biztonságban vissza nem térhetnek hazájukban.. együttműködőek és szerények..megköszönik a segitséget...próbálják hasznossá tenni magukat.

Én kb ezeket látom..és ezekből nyílván van átmenet..hozza az élet.

Van még két csoport nálam..ami újdonság..

Vannak még a szélsőségesek..a más kultúrájúak inváziója..amikor vallási vagy etnikai megfontolásból hamis zászló alatt .a gyengeségeket kihasználva...tömegesen jelennek meg országokban azok akik nem fogadják el a törvényeket szabályokat szokásokat.. a magasabb szintű társadalmakat lepik el..mert ezekben az országokban alapvetés a kúltúrált viselkedés..egy alap emberi tartás és morál.. ez egy nagy rés ezeknek.

Ez is új. van az éhséglázadás az éhség elöl menekülők..főleg afrikaiak.. az életükért menekülnek.

Írtam

már: a világ szegénysége az ENSz feladat.. részt kell venniük ebben a

kizsákmányoló cégeknek..akik korábban vagy a mai napig is elveszik

ezeknek az emberekne országoknak a forrásait.. egyedüliként hasznot

húzva ebből..

Nézd meg pl a Jobbikot h…

#791389 MGHUN Előzmény: #791239

Nézd meg pl a Jobbikot hazai példaként, betörtek ezzel a cigányozás, biztonság, elszámoltatás vonallal egy bizonyos népszerűségig. De nem olyan a helyzet , hogy ezzel a retorikával kormányra kerülhettek volna."

Ezért fogalmaztam úgy, hogy fél megoldás. Sajnos népszerűsége ellenére a Jobbik mindíg is egy gyenge párt volt, mert a gazdaságpolitikáját illetően én nem nagyon látok semmit. Sajnos Magyarországon most nincs olyan párt, amit érdemes lenne választani. A liberálisok , akik Európa felé nyitnának elmondásuk szerint, gazdaságilag beváltanák igéretüket, de cserébe minden sarkon állna egy narkós, tobzódnánk a négerekben, pakisztániakban. Az EU-s támogatás egy részét folyton holokauszt emlékművekre basznák el, (mint Orbán stadionokra)már bocsánat a szóhasználatért , amikből már ezer meg ezer van.(Mellesleg 78 éve történt, volt a világon nagyobb népirtás, hódítás, amiknek a vezetőit nem hasonlítják a sátánhoz. Csak azért ekkora dolog ez, mert a zsidók értenek ahhoz, hogy hogyan prezentáljanak. Valamint jelenlegi téma, írjátok be a google-ba : gaza children. Ezek a borzalmas képek azért jöhettek létre mert a zsicik úgy döntöttek, kiírtják a palesztinokat)

Szóval a liberális országok manapság biztonságpolitikailag nigéria szintje fele mennek. Az hogy az emberek jól éljenek nem kell, hogy együttjárjon azzal, hogy elviselik ezeket a vandálokat. Persze, ahhol ezt háttérbe akarják szorítani, ott nem képes egy épeszű politikus fellépni, és feljavítani a gazdaságot, hogy az EU ne röhögjön rajtuk.