Regisztráció Elfelejtett jelszó

Egyszer csak elkezd emelkedni az olajár

Egyszer csak elkezd emel…

#803282 Peta60

Egyszer csak elkezd emelkedni az olajár... Talán a következő napokban sikerül tartósan 50 dollár fölé kapaszkodnia.

Olaj

#801315 Hotibo

Remélem előbb lesz 60, mint 45 :D Már kezd penészedni, meg a lebegő veszteség is idegesítő. Ez nem jóslat, vagy valami ezoterikus csodaelemzés, csak egy kívánság :)

hosszú kivárást követően…

#798541 Kissherceg Előzmény: #797410

hosszú kivárást követően megjelentem a piacon a mai nap folyamán. Transocean és Whitingra esett a választásom. Rulettbe pedig bedobtam egy kis seadrillt :) for fun :)

Olaj

#796193 Hotibo

Matgab, nem akarod shortolni az olajat, vagy legalább az USD-t? Ezen már csak az segíthet -.-

SDRL, Olaj

#795943 Hotibo

Ami nem megy, azt el kell engedni, én is mindig akkor buktam nagyobbakat (%-osan, mivel nálam értékben minden pici), mikor minden áron ugyan azzal akartam visszanyerni a bukót, amin előtte vesztettem. Az ember észre se veszi, és már bele is kavarodott egy ilyen etapba :S Még akkor is előfordul, ha direkt figyelek rá. Amiknek a mozgását a múltban nem találtam el, azokhoz jellemzően többet hozzá se piszkálok (nem egy-egy kötés alapján nézem) Bár én könnyen beszélek, mert ha mindenem elveszik, ami tőzsdére van szánva, se nagy gond, könnyű okosnak lenni kis pozival, de szerintem akkor is van benne valami.

Az olaj meg pukkadjon meg, nem hiszem el, hogy mit művel ma, persze ha tegnap zárom egy részét, kis nyerővel, biztos száguldana. Mint ahogy reggel száguldott is egyet, nyilván órákkal azelőtt, hogy lenne kereskedés abban, amit szépen zárni tudtam volna.


Olaj

#795934 matgab Előzmény: #795930

jó de én 12 felettről voltam benne és sok pénzzel... :-(

Igaz életem legnagyobb nyerője is ahhoz a bizonyos tavaly márciusi sq-hoz kötődött... :-) Na az szép volt!