Regisztráció Elfelejtett jelszó

EON

Hát elvileg csak 0.2 EUR…

#790488 Hotibo

Hát elvileg csak 0.2 EUR lesz idén, legalább is így rémlik, az osztalékos topikban lett is táblázat belinkelve, meg reálisnak is tűnik, mert nem remekelt a cég.

Minden esetre akkor is idegesít, hogy három nap alatt részvényenként 0,5 EUR-val lejjebb vagyunk. Főleg hogy már nagyon el akartam adni, most megint várakozhatok.


Hát el kellet volna adni…

#790460 Hotibo

Hát el kellet volna adni 7,5 fölött, de csak azért is tartogatom -.- pedig idén osztalék se lesz annyi mint előtte, de hát mínuszban nincs szívem kidobni, ha már szeptember óta tartogatom, csak hát ennyi erővel vissza is vehettem volna jóval olcsóbban -.-

Mindegy remélem visszahúzzák hamar.

Lesz osztalék?

#790458 Tapasz

Nem tudjátok, idén fizet osztalékot az eon? Mindenesetre ma is gyüjtögettem.

Na végre valahára már kö…

#790110 Hotibo

Na végre valahára már közelebb kezdünk lenni a 8-hoz, mint a 7-hez, sajnos van 2500-ról, bár a kapott Uniper részvények miatt végül is pluszosnak számolom, mert összesítve az is :) Remélhetőleg lesz ez még annyi, mint a darabolás előtt volt.

Afene 7,4-en adni kellet…

#787604 Hotibo

Afene 7,4-en adni kellet volna, gyanúsan hamar visszahúzták :(

e.on vétel.

#782750 lagwagoner

Sziasztok!

Valaki gondolkodik vételen? Mi a véleményetek egy közeli beszálláshoz vagy várnátok egy általános piaci pánikot?

EON osztalék

#706214 MrTibi16

Nos EON részvényt vásároltam BÉTa piacon amit 2014.03.30. eladtam a fordulónapon! A BANK jóváírta a papírok utáni osztalékot majd most közlik hogy (a pénzt levették a számlámról):

EONAGORDE rv. 2014.04.30-i eladása miatt nem az ügyfelet illeti az osztalék, mivel a külföldi piac szabálya alapján a kötés nap tekintendő a megfeleltetés napjának.

Nem a magyar szabályozás a mértékadó magyarországon? Nem véletlenül utalták el az osztalékra a pénzt.

Valakivel történt ilyen, van valami tapasztalata! Most a BANKot nyaggatom adjanak ki valamilyen írásos indoklást, mert a fent leírtakat ÉN vettem észre az e-bankon belül nem is kerestek meg ezügyben!