Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kutya,Macska,Kisállat,Haszonállat

Tegnap éppen egy kertes …

#821419 Fornit

Tegnap éppen egy kertes ház mellet sétáltam, amikor egy idősebb női hang ütötte meg a fülemet:

- Gyereeeeeee, Kormi, gyere kefélni!

Nem sok kellett, hogy hangosan felröhögjem, a sövénytől nem láttam semmit, de nagyon el tudtam képzelni, hogy egy kéjsóvár fekete tacsi rohan át a kerten a ház felé.. :)))

maccka

#804325 Fornit

Macskaszar a mosogatoban! Azt a kurva mindenit. Az a kibaszott galandferges dog beleszart a konyhaban a mosogatoba. Nem ertem mi a fasznak akarnak emberek allati olban elni, ahoo szabadon hugyozik-szarik-vedlik-gecizik-menstrual meg meg ki tudja mi a faszomat csinal ez a sok allat, az osszes rohadt budos kibaszott dogot ugy basznam ki a lakasokbol.... Majd kihanytam a belem amikor meglattam. A konyhaasztalrol mar tobbszor letessekeltem, kiveve ha a gazdai lattak.

a "szaktopic" híján... Pedigree Pride

#800534 Fornit

Rettenetes szexuális bűncselekmény rázta meg a békés Gencsapátit. A "Madártejes" kutyaf@sszopó lecsapott!!

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/kankutyakkal_sz...

"A rendőrök közben kutyával is üldözőbe vették a meztelenül menekülő férfit" - Ez mekkora. :))) A blökik biztos alig várták hogy utolérjék miután értesültek az ügyről, a fickó meg nem tudta, hogy tovább fusson, vagy cidázza le a rendőrebeket is:))

Egyszerűen hülyék az emb…

#796607 Koffein

Egyszerűen hülyék az emberek

https://444.hu/2017/06/08/csodbe-ment-a-kinai-alla...

A szerencsétlen állat mit tehet arról, hogy csődbe ment az állatkert? ha azt mondják, hogy megetették az tigriseket, és csak így tudták megoldani, nem elfogadható, de érthető...

Amúgy a BBC cikkét olvasva, a befektetők dobták a tigrisek közé az állatot. Amúgy ez se normális, annyira idegállapotba kerül egy befektető, hogy a szamarat, ami pénzt termelhet, csökkentve a veszteséget beb@xa a tigrisek közé...