Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

safari

#802237 Kissherceg

Az Apple és a Google közt felfoghatatlanul nagy összegek cserélnek gazdát, és ezzel az iPhone gyártója válik még gazdagabbá. A Google ugyanis nem véletlenszerűen kerül be a böngészőkbe alapértelmezett keresőmotorként, hanem súlyos összegeket fizet ezért, és az Apple által kiadott Safari az elmúlt években különösen fontossá vált.

Évente 3 milliárd dollárba kerülhet a Safariban alapértelmezett keresőmotornak lenni.

Ez forintban kifejezve még szebben hangzik, hiszen 774 milliárdos összeget még a világ legokosabb magyar vállalkozói sem tudnak egyben felmutatni.

A Bernstein nevű vállalat elemzője, Toni Sacconaghi egy 2014-es bírósági dokumentumból indult ki, amikor kiszámolta a két cég közti tranzakció összegét. Ebben az áll, hogy három évvel ezelőtt a Google nagyjából egymilliárd dollárt fizetett az Apple-nek, hogy az iOS alapértelmezett webes keresője legyen.

Azóta az iPhone és az iPad még jobban elterjedt, és az elemző számításai szerint emiatt a korábbi háromszorosára nőhetett a keresői hely értéke. Mivel az Apple felhasználói viszonylag sűrűn frissítik a készülékek szoftverét, az Apple alig pár hónap alatt le tudná cserélni több százmillió iPhone alapértelmezett keresőmotorját, és ez nagyon fájna a Google-nek, úgyhogy inkább fizet.

Hogy mennyire értékes az iPhone felülete, először talán akkor vált nyilvánvalóvá, amikor az Apple kidobta onnan a Youtube és a Google Térkép ikonját. Ez a két app korábban az iOS alapkészletébe tartozott, most viszont már a felhasználónak kell döntenie a telepítésről.

Kínába piacot veszített az apple

#800216 Koffein

"Jelenleg a négy legnagyobb okostelefon-brand Kínában a

  • Huawei 23 millió,
  • az Oppo 21 millió,
  • a Vivo 16 millió,
  • és a Xiaomi 15 millió eladott telefonnal 2017 második negyedévében.

Az Apple vezére, Tim Cook, hosszú távon optimista a kínai piac kilátásaival kapcsolatosan. Sok elemző szerint az iPhone 8-as hozza majd el az Apple újabb aranykorát a világ második legnagyobb gazdaságában."

http://www.portfolio.hu/vallalatok/vesztes_csatat_...


És még így is 150$ felett van még... :)

Megint jönnek a találgatások

#794881 matgab Előzmény: #794686
Apple Incx db 2015.07.23.126.6 USD280.952016.04.21.105.92 USD

azt hiszem az Apple elmúlt 5 évi grafikonjára ránézve, hogy nem sok ember tudott 20% minuszt csinálni rajtam kívül ezekkel a papírokkal...


Megint jönnek a találgatások

#794686 Koffein

Szerintem Musk nem fogja eladni a Teslát, csak ha ő irányíthatja tovább, a Netflix érdekes, hisz a Disney is felvásárolhatja, illetve az Apple is, de tény, hogy mind2nek érdekében állhat, ha fel akarják venni a versenyt az Amazonnal...


"A Netflix és a Tesla lehet az Apple két következő felvásárlási célpontja, állítja a Citi elemzője. Mivel az Apple közel 170 milliárd dolláros nettó készpénzállománnyal bír, így elméletileg van rá kapacitása, hogy megvásárolja a 68, illetve 48 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkező vállalatokat. Ezzel együtt az elmúlt években számtalan céget összeboronáltak már az Apple-lel, miközben a vállalat legnagyobb vásárlása még nem haladta meg a 3 milliárd dollárt sem."


aapl stock forecast

#792917 DavidSpunky

With the Apple stock value hitting unsurpassed highs on the back of bits of gossip in regards to the following cell phone, particularly its enlarged reality (AR) innovation, close by the tenth commemoration of the first iPhone dispatch, you have what may end up being Apple Inc's. (NASDAQ:AAPL) greatest occasion in years. Examiners are caught up with changing up their AAPL stock forecast .Many analysts offering 12-month price forecasts for Apple have a median target of 155.00, with a high estimate of 185.00 and a low estimate of 120.00. The median estimate represents a +9.44% increase from the last price of 141.63.The accord conjecture among 52 surveyed venture investigators covering Apple Inc. exhorts that the organization will beat the market.

Predictions for Apple in 2017

1:Shares Rebounding

2:New Acquisitions

3:IPhone Sales Decline and Entering New Markets

Apple's more grounded than anticipated monetary outcomes for its immensely critical occasion quarter on Tuesday incited numerous investigators to raise their value focuses for its stock.

The organization's record $78.4 billion in quarterly deals were up 3% from a year ago, beating the normal expert conjecture of $77.3 billion. Quarterly benefits per share of $3.36 were 8 pennies superior to a year ago and 14 pennies higher than Wall Street's desires.

The main motivation behind why Apple is set to keep running up in the close term is the profoundly foreseen iPhone 8 dispatch next September. This will make a "super cycle" since this tenth commemoration version of the iPhone is required to have an entire diverse look and feel to it, he said.

With respect to the more drawn out term viewpoint, the firm has named the tech mammoth's chance to extend in nations like India where it has a "little impression" as "Applewood," Suva clarified.

fú, ezt nagyon utálom! z…

#790476 Bendeguz Előzmény: #790306

fú, ezt nagyon utálom! zsebből kiveszem a sípályán 30%-on, indítanék egy hívást és azonnal 0%, kikapcs...
nincs még mindig vezeték nélküli töltés, ami 3-4 éve van a konkurenseknél. az akksi normál használattal kb 4-6 órát bír, kuRva itunes a holokauszt után a leggeCibb dolog az emberiség ellen, fényképek letöltése nem megy minden hardverrel, kicsi tárhely, stb.

Mit jelent az hogy "tech…

#790303 Janicroft Előzmény: #790268

Mit jelent az hogy "technikai" hátrány? És milyen 2-3 éves technikai hátrányban vannak az iPhone-ok?

Innovációban csúcson? Ne…

#790268 Bendeguz Előzmény: #789981

Innovációban csúcson? Neked gondolom nem iPhone-od van. Nekem sajnos igen, és a legújabb modellek 2-3 év hátrányban vannak technikailag a google nexustól, vagy bármelyik konkurenstől. A következő telefonom újra androidos lesz...

Azt mondják, hogy a kiterjesztett valóság lesz a köv nagy dobás

#790197 Koffein

Fene tudja.. majd meglátjuk...

Én is erre számítok, ki …

#790029 Janicroft Előzmény: #789981

Én is erre számítok, ki fog találni valami okosságot Trump, hogy ezek a nagy cégek hazavigyék külföldről a pénzt. De hogy ezek után azzal mit csinálnak, az erősen kérdéses. Én amiben még látok fantáziát az a 8-as iPhone, jubileumi lesz, nagyon csecse lesz, k drága lesz, és az emberek mint mindig, meg fognak bolondulni tőle és az Apple még jobban tele lesz kp-val. Előtte viszont még jó lenne egy derekasat esni hogy 100 dolláron vissza tudjak szállni :)

Apple-ben egyetlen fantá…

#789981 matgab Előzmény: #789980

Apple-ben egyetlen fantáziát látok: az iszonyatosan sok kápét. Innovációban már a csúcson van (volt, Jobs óta nem nagyon találtak ki semmi forradalmit), innen már csak esni lehet.

Vagy vásárolni.

De ha Trump komolyan gondolja az adócsökkenést, akkor akár még ránthatnak rajta egyet...

Lehet, hogy tőlem is ő v…

#789980 matgab Előzmény: #789967

Lehet, hogy tőlem is ő vette meg? Bezzeg miután megvettem mindenki menekült az Apple-től, mint a rühes kutyától, esett is vagy 25%-ot...