Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

Buffették zsákolják

#820425 Koffein Előzmény: #820270

Munger azt mondja: "very intelligent management"


ilyenkor kérdem magamtól, hogy mi a f@xé adtam el? XD

Ez a magyar GVH-s bírság…

#819548 Fornit

Ez a magyar GVH-s bírság nagyon odabaszott az árfolyamnak :)

Akksibotrány + iPhoneX

#811486 rbbj11 Előzmény: #811479

legkesobb júniusban várok nagy esest apple-tól, de már januárban is több óvatos nagybefekteto át fog sulyozni cégek és szektorok közt, és ennek is vesztese lesz Apple szerintem

Akksibotrány + iPhoneX

#811485 Koffein Előzmény: #811479

a korrekt az volna, hogy nem adnának ki op frissítést minden évben, amikor új készüléket dobnak piacra :)

van egy ipad minim, talán 2szer frissítettem, 3ik alkalommal már nem, mert érezhetően belassult az első két alkalommal. a frissítések, mindig új készülék bemutatás környékén jöttek ki... visszafele meg nem lehet váltani... :-/

érezhetően avultatás a lényeg, mert frissítés előtt gyors volt, majd frissít, belassul, majd köv frissítést rátolod, ismét egy akkora lassulás jön, mintha egy porschéból szálnál át megan coupéba, majd köv évbe trabiba, majd ráköv évbe egy rollerre váltanál... ezek után, azt mondják, hogy aksi miatt, hát rohadjanak meg... akkor ne küldjék rá egy elavult szarra a porsche mocijának beállításait ...


ismét vitte a karácsonyt

#811255 matgab Előzmény: #811237

Én vettem egy Xiaomi-t.

De ugyanez az ábra érdekes lesz a kínai holdújév hetében is.

37év

#809738 Fornit Előzmény: #809684

Charton is latszik, mikor megjelent az iPod akkor kezdett meno lenni, mikor az iPhone akkor statuszszimbolum.

37év

#809709 matgab Előzmény: #809684

bazzeg így a grafikont nézve nagyon jól lehet látni a 124-es Aaple vételem és 106-os eladásom hatását a világ legnagyobb cégére..

shazam

#809614 Kissherceg

http://index.hu/tech/2017/12/11/az_apple_megveheti...


Az Apple rövidesen felvásárolhatja a Shazam zenefelismerő alkalmazást. Az 1999-ben alapított brit cég szolgáltatásával a számítógépünk vagy a telefonunk fölismerheti az épp hallgatott zenét.

A Shazamot ma több mint százmillióan használják havonta legalább egyszer. Állítólag a bevételük legnagyobb része az iTunes Store alkalmazásokkal kapcsolatos reklámokból származik.

Az értesülést – amit a BBC és a TechCrunch is megszellőztetett – sem az Apple, sem a Shazam nem kommentálta. A Music Business Worldwide cikke megjegyzi, hogy a 400 millió dolláros felvásárlási ár lényegesen alacsonyabb annál az egymilliárd dollárnál, amennyire a Shazam becsülte a cég értékét az utolsó, 2015-ös finanszírozási kampányban.

A Shazam felvásárlásával az Apple gyakorlatilag pénzt takaríthatna meg a reklámokon, mivel az egyik közvetítőjük kerülne a tulajdonukba. Egyúttal a konkurenciának is aláverhetnének, mert ha az övék lesz a Shazam, aligha hivatkozik majd a konkurenciára: a Google Play Musicra vagy a Spotify-ra. Utóbbiak amúgy az Apple legnagyobb riválisai a streamerek piacán: a Spotifynak 60 millió előfizetője van, az Apple Musicnak 27 millió.