Regisztráció Elfelejtett jelszó

AAPL - Apple Inc.

aapl stock forecast

#792917 DavidSpunky

With the Apple stock value hitting unsurpassed highs on the back of bits of gossip in regards to the following cell phone, particularly its enlarged reality (AR) innovation, close by the tenth commemoration of the first iPhone dispatch, you have what may end up being Apple Inc's. (NASDAQ:AAPL) greatest occasion in years. Examiners are caught up with changing up their AAPL stock forecast .Many analysts offering 12-month price forecasts for Apple have a median target of 155.00, with a high estimate of 185.00 and a low estimate of 120.00. The median estimate represents a +9.44% increase from the last price of 141.63.The accord conjecture among 52 surveyed venture investigators covering Apple Inc. exhorts that the organization will beat the market.

Predictions for Apple in 2017

1:Shares Rebounding

2:New Acquisitions

3:IPhone Sales Decline and Entering New Markets

Apple's more grounded than anticipated monetary outcomes for its immensely critical occasion quarter on Tuesday incited numerous investigators to raise their value focuses for its stock.

The organization's record $78.4 billion in quarterly deals were up 3% from a year ago, beating the normal expert conjecture of $77.3 billion. Quarterly benefits per share of $3.36 were 8 pennies superior to a year ago and 14 pennies higher than Wall Street's desires.

The main motivation behind why Apple is set to keep running up in the close term is the profoundly foreseen iPhone 8 dispatch next September. This will make a "super cycle" since this tenth commemoration version of the iPhone is required to have an entire diverse look and feel to it, he said.

With respect to the more drawn out term viewpoint, the firm has named the tech mammoth's chance to extend in nations like India where it has a "little impression" as "Applewood," Suva clarified.

fú, ezt nagyon utálom! z…

#790476 Bendeguz Előzmény: #790306

fú, ezt nagyon utálom! zsebből kiveszem a sípályán 30%-on, indítanék egy hívást és azonnal 0%, kikapcs...
nincs még mindig vezeték nélküli töltés, ami 3-4 éve van a konkurenseknél. az akksi normál használattal kb 4-6 órát bír, kuRva itunes a holokauszt után a leggeCibb dolog az emberiség ellen, fényképek letöltése nem megy minden hardverrel, kicsi tárhely, stb.

Mit jelent az hogy "tech…

#790303 Janicroft Előzmény: #790268

Mit jelent az hogy "technikai" hátrány? És milyen 2-3 éves technikai hátrányban vannak az iPhone-ok?

Innovációban csúcson? Ne…

#790268 Bendeguz Előzmény: #789981

Innovációban csúcson? Neked gondolom nem iPhone-od van. Nekem sajnos igen, és a legújabb modellek 2-3 év hátrányban vannak technikailag a google nexustól, vagy bármelyik konkurenstől. A következő telefonom újra androidos lesz...

Azt mondják, hogy a kiterjesztett valóság lesz a köv nagy dobás

#790197 Koffein

Fene tudja.. majd meglátjuk...

Én is erre számítok, ki …

#790029 Janicroft Előzmény: #789981

Én is erre számítok, ki fog találni valami okosságot Trump, hogy ezek a nagy cégek hazavigyék külföldről a pénzt. De hogy ezek után azzal mit csinálnak, az erősen kérdéses. Én amiben még látok fantáziát az a 8-as iPhone, jubileumi lesz, nagyon csecse lesz, k drága lesz, és az emberek mint mindig, meg fognak bolondulni tőle és az Apple még jobban tele lesz kp-val. Előtte viszont még jó lenne egy derekasat esni hogy 100 dolláron vissza tudjak szállni :)

Apple-ben egyetlen fantá…

#789981 matgab Előzmény: #789980

Apple-ben egyetlen fantáziát látok: az iszonyatosan sok kápét. Innovációban már a csúcson van (volt, Jobs óta nem nagyon találtak ki semmi forradalmit), innen már csak esni lehet.

Vagy vásárolni.

De ha Trump komolyan gondolja az adócsökkenést, akkor akár még ránthatnak rajta egyet...

Lehet, hogy tőlem is ő v…

#789980 matgab Előzmény: #789967

Lehet, hogy tőlem is ő vette meg? Bezzeg miután megvettem mindenki menekült az Apple-től, mint a rühes kutyától, esett is vagy 25%-ot...

Most már tudom, hogy kin…

#789967 Koffein

Most már tudom, hogy kinek adtam oda a pár éve beragadt pakkomat... habár azt is kis veszteséggel, de ha türelmesebb vagyok... mindegy is... :)

"Az Apple rejtélye megoldódott: furcsa volt, hogy vég nélkül veszik, és ezt a 90-es RSI érték, a teljesen extrém túlvettség sem gátolta. Nos, amikor Warren Buffett bejelentette, hogy bevásárolt a papírból egy szép csomagot tavaly év végén, sejtettük, hogy idén is folytatja. Így is van, a tavalyi 13 millió részvény után még 120 milliót vett, ez mindent megmagyaráz.

Apple
Apple


Kérdés, hogy vajon a gurunak van-e igaza, és tovább nőhet a világ legnagyobb tőzsdei cége, dacolva minden esetleges időszerű piaci korrekcióval. Kétségtelen, hogy Buffett ritkán téved, kiváncsiak vagyunk, jól döntött-e."

http://privatbankar.hu/reszveny/megoldodott-az-app...


ma kiszálltam az applebő…

#787855 Koffein

ma kiszálltam az appleből, valamiért elkezdett nyugtalanítani...

Semmi sem tart örökké

#784447 Bendeguz Előzmény: #784402

most olvasom, hogy a 6 plus-ok tervezési hibásak, de nem hívják vissza őket

Semmi sem tart örökké

#784402 Koffein Előzmény: #784371

fogalmam sincs, hogy urban legend-e, már több alkalommal is hallottam ezt az idézetet :-)

Semmi sem tart örökké

#784371 Bendeguz Előzmény: #784368

ez urban legend? :)

én már 2 éves távlatokban se merek elhatározásokat hozni és víziókat gyártani, mert rendkívül gyorsan változik minden. ő meg mielőtt kinyírta magát pusztán ostobaságból, mondott egy még nagyobb böszmeséget.

Semmi sem tart örökké

#784368 Koffein

"Halála előtt Steve Jobs azt mondta Obama elnöknek, hogy azok az állások, amiket kihelyeztek Kínába, soha többé nem fognak visszajönni Amerikába"


Mai hír: Amerikába viheti a gyártást az Apple egyik nagy beszállítója, a Foxconn Technology japán lapértesülések szerint.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/amerikaba_vinne...