Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mélypontra zuhant a lakosság egészségügy iránti bizalma

Örömmel jelentem a hazai…

#826099 Fornit

Örömmel jelentem a hazai városi felnőtt ügyeletre a thai falusi doktor simán ráver az ellátás szinvonalát tekintve, most, hogy volt alkalmam a kettőt összehasonlítani ugyanazzal a problémával.

Remélhetőleg nem végbélt…

#825828 Boby. Előzmény: #825825

Remélhetőleg nem végbéltükrözésen volt...,mert az nagyon fájhatott egy ilyen nagy géptől!:-)

"Egy budapesti korhazban…

#825825 Koffein

"Egy budapesti korhazban az elobb konkretan ennek a szamitogepnek a segitsegevel vizsgaltak meg. Commodore Amiga 4000/30. 1993-as gep. Floppy disc logott ki belole... Minden tiszteletem a magyar egeszsegugyben dolgozoke..." - Pogátsa Zoltán"Én nem vettem a bátorsá…

#825704 Boby. Előzmény: #825700

"Én nem vettem a bátorságot magamnak hogy le „hitlerjugendezzek” egy régi fórum társat,"

Matgabnak szólt ez a megszólítás. Aki ismeri tudja,aki meg nem az nyugodtan keressen rá,nem kevés hitlert és a náci németországot éltető "esszéje" található a neten.... úgyhogy semmi bátorság nem szükségeltetett a hitlerjugend megszólítás hoz...ő talán még büszke is rá.Másra külön nem válaszolnék az írásodból, mivel több mindenről írsz és kb. ugyanakkora melléfogásokról van szó,mint ez a hitlerjugendos rész.

tömörebben:Ha számodra n…

#825703 tozsdenyul Előzmény: #825700

tömörebben:

Ha számodra nincsen egynél több alternatíva, akkor magad mondtál le a többpártrendszerröl.

(A demokráciáról már korábban)


"úgy hogy előtte nem vol…

#825702 tozsdenyul Előzmény: #825700

"úgy hogy előtte nem volt személyeskedés"

Értékelem, hogy a humort sem mellözöd, a komolynak látszó hozzászólásodból :)

"Rendben rosszul csinálja a Fidesz, van alternatíva ?"

Örület, hogy nem találtok egyet sem.

"Ne csak azért váltsunk mert őket utáljuk"

20 évig ez alternatíva volt, most hirtelen nem? Mi történt?

"Nálunk itt a faluban van egy falu bolondja, ő is indul ő jó lesz ? "

Miért ne lenne alternatíva? Mi rossztól tartasz?

Te magad felsoroltál több alternatívát, de mégsem azok szerinted. És akkor a fontosabb többi alternatívát nem említettük (pl mert függetlenül az alternatívától csak így üzenhetsz a politikának, hogy mi a te preferenciád politikai programot illetve - pl mert egy illiberális rendszert csak így törhetsz meg az alternatíva nem másik párt hanem másik rendszer )

Ha most nem találtok alternatívát késöbb már csak polgárháború, diktatúra, vagy ország elsüllyedése lesz az alternatíva.

Szóval nem értem mi a baj a falu bolondjával, neked miért rosszabb az ismeretlen mint egy országot legyengítö, diktatórikus maffia?

„Igen viktoriánus vagyok…

#825700 Tucsok Előzmény: #825699

„Igen viktoriánus vagyok …

2016. október 11. 15:37 Tucsok

Igen viktoriánus vagyok mert már akkor mondtam hogy Napóleoni hajlamai vannak amikor az SZDSZ szövetségese volt. Tudom hogy Soros finanszírozta a tanulása egy részét, és nem bánom hogy most élesen támadja,ez igazi jellemre vall. Viktoriánus vagyok mert akkor amikor a nemzeti oldalon vákuum keletkezett,felismerve a lehetőséget rögtön ideológiai fordulatot hajtott végre,és innentől már nem egy liberális ateista hanem egy nemzeti istenhívő lett,igazi jellem. Viktoriánus vagyok mert mint igazi antikommunista olyan emberekkel vette körül magát mint Martonyi,Kövér,hogy csak a két leg emblematikusabbat mondjam,de még lehetne sorolni. Viktoriánus vagyok mert az átmeneti időben maga mellé (fölé,talán ő vezényelte a Fidesz átalakulását) Tőlgyessy Pétert,és lehetett szidni az szdszt. Legjobban a következő mondásért szeretem : „ Ne azt nézzék amit mondok hanem amit csinálok”.Akarod tudni miért vagyok Gyurcsányista,Trumpista,Clintonista Sárközysta ? Van köztük különbség ? Vagy akarod tudni miért szeretem a most megújuló MSZP-t ? ( Most ismét beválasztották a volt MSZMP ideológiai titkárát a vezetőségbe)A beszélgetés onnan indult hogy a Népszabadság elvesztette az olvasó közönség 74 %-kát. Ez egy szám (a viktoriánus számrendszerben,amely a Népszabadság csődjéhez vezetett). Te mint vállalkozó tovább viszel egy céget ha a piac 74 % elveszíted?Miért nem lehet ideológia mentesen gondolkodni ?”

Valamikor Ricsi viktoriánusnak nevezett. Erre írtam a fenti hozzászólást. Jól látható hogy 1990 óta Orbán hívő vagyok,és ezért most a kiábrándultság….Az egyik kedvenc politikusom Tölgyessy Péter aki azt mondta hogy az a gyűlölet ami feléje irányult a régi társaktól amikor átlépet a Fideszbe az valami elementáris volt. Ezt a gyűlöletet érzem a fórum liberális tagjaitól,azoktól akik gyűlölettel vádolják a konzervatívokat. „Miért nem lehet ideológia mentesen gondolkodni ?”Én nem vettem a bátorságot magamnak hogy le „hitlerjugendezzek” egy régi fórum társat, annyit keresztényezzek mint toszdenyul ,úgy hogy előtte nem volt személyeskedés. Ezt a gyűlöletet érzem az egész Fidesz leváltásban. A múltkór azt írtad, hogy nem veszel Állampapírt, mert aki a Fidesszel üzletel az ráfázik. Helyette bankban tartod lekötetlenül a pénzed. Felvázolnál egy olyan esetet amikor rosszabbul jársz az Állampapírral ? A gyűlölet még a befektetésre is hatással van.

Rendben rosszul csinálja a Fidesz, van alternatíva ? Ne csak azért váltsunk mert őket utáljuk. Nem menni szavazni egy jó taktika de mit érsz vele ha 1 másik ember igen ? Érvénytelen szavazáskor a meglévő marad hatalmon. Nálunk itt a faluban van egy falu bolondja, ő is indul ő jó lesz ? Végezetül egy régi emlék: a 2014 választás hajrájában Mesterházy Attila mint MSZP elnök elment két hétre külföldre. Szerinted meg akarták nyerni a vállaszást ?

Egyébként meg akkor vesz…

#825699 Boby. Előzmény: #825698

Egyébként meg akkor veszem majd komolyan Tucsok kiábrándultságáról szóló megnyilvánulását,amikor majd arról is beszámol, hogy mi okozta nála ezt a kiábrándultságot.

"Értem az iróniát és sok…

#825698 Boby. Előzmény: #825693

"Értem az iróniát és sok igazság van benne!"

Semmi igazság nincs benne! Egyrészt egy kevésbé rosszra szavazni is jobb eredményt hoz,másrészt lehet nem szavazni is, harmadrészt lehet új párt, vagy közösség szervezésébe is fogni stb. stb.

A fekete ruhásról

#825696 tozsdenyul Előzmény: #825694

"Ezt a hölgyet támogatni kellene valamilyen formában."

Barátom, most már kurva késö. Akkor kellett volna.

Ha erre egyszer rájöttök, akkor lesz változás.

Az x-et (vagy támogatást) nem akkor kell behúzni, amikor már van alternatíva. Ha sosem húzod be az x-et máshová, soha nem is lesz alternatíva.

Kockázat nélkül sosem lesz eredmény sem. A tözsdén talán máshogy van?


A fekete ruhásról

#825694 TrendMan Előzmény: #825689

Ezt a hölgyet támogatni kellene valamilyen formában.

Zászlóvivőnek lenni mindig nehéz.

Pista bácsi!!!Mari néni!…

#825693 TrendMan Előzmény: #825692

Pista bácsi!!!

Mari néni!!!

Jó napot kívánok!

Értem az iróniát és sok igazság van benne!

Én vidéken élek és Pist…

#825692 Tucsok Előzmény: #825670

Én vidéken élek és Pista vagyok. A feleségem Mari és velem él itt vidéken .Mindketten idősek vagyunk,az egyedüli hírforrásunk a Stocklandyard . Idáig a Fideszre szavaztunk,de elegünk lett belőlük . Tanácsot kérek, kire szavazzunk ha esetleg lesz újból választás. Ha lehet indoklást is kérünk .

A fekete ruhásról

#825689 tozsdenyul

http://hu.wikipedia.org/wiki/Sándor_Mária_(ápolónő)

"2016. áprilisban végzett felmérése szerint a hitelességi indexe a legmagasabb volt az országban"

És az eredménye:


"nem kapott munkát, társai elmaradtak tőle, az egészségügyi dolgozók sem álltak mögötte. "

"Állandósuló konfliktusai miatt öngyilkosságot kísérelt meg, felvágta az ereit, de megmentették.[8] 2017. júniustól Iványi Gábor Oltalom szükségkórházában dolgozik.[9]"

és ha így van, akkor nem…

#825688 tozsdenyul Előzmény: #825670

és ha így van, akkor nem is lesz lényegi változás, semmiben, sokáig

Megjegyzem, a fórum olvasói is csak olvasnak, nem gondolkodnak el, nem fair diszkriminálni a vidéki nem olvasókat


Ha igaz, hogy a vidéki P…

#825670 TrendMan Előzmény: #825665

Ha igaz, hogy a vidéki Pista bácsi és Mari néni húzza be a Fidesz-nek az X-et, akkor ott annyira nincs munka, hogy szinte feudális függőségben élnek.

Ha pedig így van, akkor egy jövőbeni bizonytalan esemény (pl. az ő vagy egy hozzátartózó halála egy kórházi fertőzés nyomán) nem oszt és nem szoroz a képletben.

És, ha így van, akkor ezek a szavazók sem nem olvassák ezt a fórumot, sem nem gondolkodnak ez a felvázolt véleményeken.l

Fidesz szavazók figyelmé…

#825665 walex

Fidesz szavazók figyelmébe. Gondolom, ez nem hírértékű az M1-en.

Mi a francra fizetjük a tb-t, ha az állami egészségügyi ellátás színvonala egy kalap sz@rt se ér?

Ezek a szavazók azt hiszik, hogy ők, a gyerekeik, unokáik nem lesznek rászorulva valamilyen ellátásra. Csak idő kérdése, majd akkor talán felébrednek.

http://www.hvg.hu/itthon/20180802_Nem_kerdeztek_mi_b...