Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

reg eladtam es marcsak M…

#818791 thibi99 Előzmény: #818784

reg eladtam es marcsak ML k es ottone Estmedia utazom! otp kb 15-20% up , azokban meg 50-60 % de van egy titkos favorit , nem irtam Ner lesz ;) őszig

Pénzfelvét otp automatából

#818011 banyaiz Előzmény: #816873

Vigasztaljon, hogy ezzel is növelted a részvényesi értéket. :)

Ezt már én is megjártam egy párszor mikor nem otp-s kártyával otp-s atm-et használtam.

Továbbra is várnám a jó beszállót de nem akar esni. Félek egy kicsit ne az legyen egyszer csak elszáll 14 k-ra, de venni se merek most itt. Nagyon vergődnek nagy tőzsdék most de Otp úgy tartja magát 11 k fölött. Nagyon támasztják a jó eredmények. Ennél nagyobb para kell a világban kicsit megzuttyanjon úgy néz ki.

Pénzfelvét otp automatából

#816873 Tapasz

Nem vagyok otp-s, de kénytelen voltam kivenni 36000 forintot egy otp-s atm-ből. 925 forintba került. REMÉLEM MEGÉREM, HOGY BECSŐDÖL EZ A G.E.CI BANK!!!!!!!!!

vettem egy kis aproért m…

#816378 Sumér harcos

vettem egy kis aproért ma,zárot nézve vehettem volna többet is.

Matgab barátom hogy áll a papirral?:)

Otp 1232 Ft

#816022 Tapasz

Holnap lesz napra pontosan 9 éve az otp mélypontjának a 2008 válság idején (mert aznap nősültem, egy szép pénteki napon) :-))

Csányi idénre is kb 10%…

#815867 banyaiz

Csányi idénre is kb 10%-os hitelállomány bővülést vár akvizíciók nélkül ami jó ütem azért.

Jó lenne ha el tudná érni majd amiről szintén beszélt tranzakciós adó kivezetése + még mindig van a banki különadóból 10 mrd-os nagyságrend/ év. Ezeket ki kellene takarítani be se kellett volna vezetni az egy másik kérdés. Most politikailag problémás a kivezetése.

Céltartalékok visszaírása mint nagy profithatás azért már kevésbé lesz következő időszakban. Most az akvizíciós téma lehet a kulcs vsz. Mennyire hatékonyan tudják őket beépíteni a rendszerbe, és mit sikerül még beszerezni melyik országban. + az, hogy hány évig tud ilyen környezetben dolgozni ahol a hitelállomány ilyen bővüléssel megy.

Még mindig az van, hogy nagyon messze az az ideális állapot amikor az összes leánybank legalább egy bolgár kaliberű hozzájárulás ad a profithoz. Ez nagyon messzinek tűnik most pedig ez kellene hozzá vsz, hogy 600 mrd-os profitcél összejöjjön. Mindegyik leány bedobna minimum 30 mrd profitot de a jobbak nagyobbak többet . Akkor önmagában a mostani éves profitot meghaladná a külföldön elért profit. Ez kellene vsz a cél legyen és abból amit Csányi mond errefelé is mennek. Magyar akvizícióra nem lát komoly esélyt. + amiről nem beszélt a forradalmi alakulat bankos bulijai mint versenytársak megjelenése magyar piacon eleve esélyt se ad gondolom a BB megszerzésére pl.

Arra lennék kíváncsi milyen háttértárgyalások mehettek , hogy el se indult az Mkb-ért. Szerintem kb olyasmi, hogy úgyis a versenyhivatal rövidre zárja a próbálkozást, úgyhogy ne fáraszd magad, le van osztva a kártya. :) Így tudom elképzelni a szitut. Vagy egy olyan verziót, hogy jelezték ne kavarj be egy magas árajánlattal mert következményei lesznek. Visszautasíthatatlan kéréssel megkeresték. Mert nagyon illedelmes volt az eljárása Otp-nek az ügyben. :) Távol tartotta magát a legjobb akvizíciótól biztos önszántából.

Otp gyors

#815866 banyaiz Előzmény: #815830

A 2 mrd eurós éves stratégiai profitcél fele nagyjából már megvan. Ezzel a 300 mrd környéki éves profittal. Nagyon messze még a csúcsra járatástól a bank. Az éves 10%-os környéki hitelállomány emelkedési ütem amit tavaly produkált azért már nem is a helyben járás . :) A dagonyázásból már kikeveredtünk nagy keservesen.

2017 -es év eredményeivel már majdhogynem 10 k alatt olcsónak mondható. Négyszámjegyű értékeken olcsónak mondható egy normál recesszió nélküli közegben.

Ki kellene találnom arra is valamit ha nem jön rendesebb leárazás hol vegyek bele. Mert ez is opciónak tűnik. Ahhoz képest, hogy tavaly év vége felé 10 k környékén kínlódott most itt az év eleji parákban már 11 k alá se nagyon ment, ami meglepett. A tavalyi év is a várakozásoknak a teteje fölött volt majd 300 mrd profittal.

Az egészen brutális mikor a vergődés évei mentek 100 -150 mrd közötti profitokat hozta. Megindult ebből és 3 év alatt 300 mrd környékén jár már. :) Komoly, de következő években fog kiderülni , hogy innen milyen növekedési ütemet tud. Mert azért ebbe a profitnövekedésbe a problémás hitelek visszaírása is dobott rendesen.