Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

diszkrimináció :)

#831128 TrendMan Előzmény: #831126

Felszabadító ez a gondolat!

Bár eddig azt hittem, hogy Hollandiában kolbászból van a kerítés és nem gond az álláskeresés semmilyen korosztálynak sem.

diszkrimináció :)

#831126 Koffein

"Pert indított egy 69 éves holland férfi, hogy születési dátumát változtassák 20 évvel későbbire. A férfi azzal érvelt, hogy életkora miatt diszkriminálják álláskereséskor és a Tinder online párkereső oldalon is. A változtatás szerinte hasonló ahhoz, mint amikor valaki transzneművé nyilvánítja magát. Olyan időket élünk, amikor nevet is, nemet is lehet változtatni. Miért nem dönthetem el, hány éves vagyok, tette fel a kérdést Emile Ratelband. Az arnhemi bíróság döntése négy héten belül várható."

fő indok szerintem a tinder :-P

https://444.hu/2018/11/08/a-69-eves-holland-ferfi-...

Én emlékszem. Viszont az…

#829710 Fornit Előzmény: #829709

Én emlékszem. Viszont azt, hogy kb 2m20 magas azt már senki sem hitte el neki, hiába mondta, hogy ő annyi :)

ez a tipikus amcsi gende…

#829709 Koffein Előzmény: #829699

ez a tipikus amcsi gender faszság :D jóóóó pár hónappal ezelőtt linkeltem egy felmérést, hogy a riporter megkérdezte, aki mellékesen pasi volt, hogy elhiszik-e, hogy ő egy kínai fekete nő (már ha jól emlékszem). a többség azt mondta, hogy oké, ha így gondolod így van és nem vitatkozott vele. nem mondták, hogy miként lehetnél kínai fekete nő, miközben fehér pasi vagy? nem kérdőjeleztek meg semmit... oszt csodálkoznak ha a fagyi visszanyal.. :)


Ha meg kutyának öltözik …

#829701 Fornit Előzmény: #829699

Ha meg kutyának öltözik be a tárgyalásra, a sintértelepre zárják?

https://444.hu/2018/10/1…

#829699 Sumér harcos

https://444.hu/2018/10/12/noi-bortonbe-kuldtek-mer...

csajnak csajos...:)

Before-after

Előnézetaszongyák::

1." tárgyalásán beidézett tanúk szerint White kezdetben elbűvölő
személyiség, de nagyon türelmetlen és hirtelen haragú, ez pedig látszik
is a viselkedésén, gyakran válik agresszívvé " Ez tényleg nő akkor. :D

2.ezért szokták azt is mondani, hogy a legtöbb lány szépsége egy nedves törlőkendővel lemosható.

Meg azt, hogy nem hülyeség az első randit az uszodába megbeszélni..

a szép nők hatása az egészségre

#829614 TrendMan

https://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howabo...

Beautiful women can be bad for your health, according to scientists

Meeting a beautiful woman can be bad for your health, scientists have found.

Beautiful women can be bad for your health, according to scientist

Actress Angelina Jolie is regularly voted world's most beautiful woman. Photo: EPA

Just five minutes alone with an attractive female raise the levels of cortisol, the body's stress hormone, according to a study from the University of Valencia.

The effects are heightened in men who believe that the woman in question is "out of their league".

Cortisol is produced by the body under physical or psychological stress and has been linked to heart disease.

Researchers tested 84 male students by asking each one to sit in a room and solve a Sudoku puzzle. Two strangers, one male and one female, were also in the room.

When the female stranger left the room and the two men remained sitting together, the volunteer's stress levels did not rise. However, when the volunteer was left alone with the female stranger, his cortisol levels rose.

Related Articles

The researchers concluded: "In this study we considered that for most men the presence of an attractive woman may induce the perception that there is an opportunity for courtship.

"While some men might avoid attractive women since they think they are 'out of their league', the majority would respond with apprehension and a concurrent hormonal response.

"This study showed that male cortisol levels increased after exposure to a five-minute short social contact with a young, attractive woman."

Cortisol can have a positive effect in small doses, improving alertness and well-being. However, chronically elevated cortisol levels can worsen medical conditions such as heart disease, diabetes, hypertension and impotency.

Fénykép nélkül is lehetn…

#829107 Fornit Előzmény: #829004

Fénykép nélkül is lehetne tudni hogy kokeró volt. 15 éves és ötödikes v hatodikos.

Már előzőleg is zaklatta, iskola után körbevették, a lány félelmében velük ment, amikor menekülni próbált visszarángatta, és kétszer megerőszakolta.

A bíró szerint nem volt erőszak, (ezek a 11 éves lányok általában úgyis nimfomán dögök, folyton csak a szexen jár az eszük) nincs tettes, nincs áldozat, viszont az őrködő társat elítélték, ami furcsa, ha semmi nem is történt. (A kellőképp érzékenyített bíró látta, hogy az bizony nem c, így már lehet.)

Külön pikantéria, hogy a 15 éves kb négyszer bukott és ezért biztos baromira inteligens krisztiánórikárdó a 11 éves évfolyamtársát hágta meg. Persze nem tudta hogy hány éves is, és "különben ő ott sem vót."

(Mellesleg ez az oktatásban lévő hiányosságokra is rávilágít, régebben az ilyenek mentek a kisegítőbe, és nem kisgyerekek között voltak, manapság ez nem elég pc)

A pedofíl Lojzi bácsi a földszinten már bontja is a pezsgőt, itt a precedens ítélet. Az "esküszöm bíró úr, nem tudtam, hogy kilenc éves, azt hittem csak, hogy borotválja" vicc valósággá vállt. Egyszerűen csak nem kell megkérdezni a napköziből elragadott alsósokat hány évesek.