Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

amikor kibújik a szög a zsákból - avagy az iszlám és a vallás

#808032 TrendMan

http://index.hu/kulfold/2017/11/17/afganisztani_er...

"A "bacsa bází", azaz "játék a fiúkkal" nevű gyakorlat nyugati szemmel a pedofíliára emlékeztet, gyakori velejárója a szexuális bántalmazás és a gyermekprostitúció. Lényege az, hogy mivel az iszlám szigorú előírásai nem engedik a nők szexualitásának nyilvános csodálását, fiatal fiúk helyettesítik a táncoslányt férfiak összejövetelekor. Megfigyelők és szakértők szerint azonban a gyakorlatban részt vevő afgán férfiakat gyakran nem elégíti ki egy táncoló, pubertás kor előtti fiúnak csak a látványa. Az AFP francia hírügynökség szerint a bacsa bází olykor nemcsak táncot takar, hanem szexrabszolgaságot is."

a molesztálás elmaradásának hátrányai

#807954 Fornit Előzmény: #807697

A South Park vonatkozo epizodja jutott az eszembe, mr Garrison gyerekkori molesztalas-problemajarol.

a molesztálás elmaradásának hátrányai

#807940 Koffein Előzmény: #807697

na látod, egy másik szempont alapján ezek a lányok a valódi áldozatok :)

Mai nők

#805674 tozsdenyul Előzmény: #804883

"One 2004 study of 770 European women found that 82 per cent of 35- to 39-year-olds would conceive within a year if they had sex once a week, compared with a very similar 86 per cent of 27- to 34-year-olds."

"According to the British Pregnancy Advisory Service (BPAS), this rise in terminations was the result of women stopping using contraception after the age of 35, due to “scaremongering” that had led them to believe that they were infertile."

"The organisation, Britain’s largest abortion provider, pointed out that more abortions were carried out for women over 40 than among teenagers."

Tehát több abortuszt végeznek 40 felettieken mint tiniken angliában...

Miért? Mert 35 felett nem védekeznek, mert úgysem eshetnek teherbe.

Legalábbis ilyen baromságokat önt a nök fejébe valami rettegtetö konzi média :)

MILF

#805497 banyaiz Előzmény: #805429

Hát igen, bonyolultabb ez a történet annál, hogy vannak a gonosz férfiak akik visszaélnek a hatalmukkal , és vannak a szegény kiszolgáltatott nők akiket szexuálisan kizsákmányolnak. :)

Egy út ahol a hatalom átalakítja és már azt hiszi, hogy minden nő azonnal széttárt lábakkal hanyatt esik előtte. Amiből adódhattak ezek a nem veszi észre éppen visszautasították. Vagy ezt nem fogadja el. Mert ez működött ezerszer miért ne működne most is.

Ezt tapasztalta ahogy haladt felfelé. Az pedig valószínű egy hosszú folyamat volt. Benne olyan epizódokkal, hogy a színésznői pályára vágyó ifjú hajadonok szexuálisan zaklatták nonstop, bármire hajlandóak voltak kérdés nélkül . :)

Kb olyasmi ez mint most mondjuk a NER-ben mikor egy kerti törpe lassan már azt hiszi ő fújja a passzátszelet. :) Ez is egy hosszú folyamat eredménye. Benne különféle epizódokkal.


MILF

#805429 matgab Előzmény: #805417

egyszerűen most ez a média kampány...

A csúnya férfiak hatalmukkal visszaélve megerőszakolnak szegény gyámoltalan nőket.

#metoo

Akár igaz akár nem, a földön fetrengőbe rugdos a média a magasabb rendű célok érdekében, úgysem tud már védekezni az illető.

Persze, miért nem erőszakoskodott volna egy ilyen csávó. Megszokta, hogy nagy a hatalma és a csajok vagy könyörögnek neki a szerepekért, vagy csak érzik a nyomást és lefekszenek vele. Nem fért be az elképzelésébe, hogy valaki ne akarjon szexelni vele. Ez nem helyes. De való igaz, hogy nehéz azt elképzelni, hogy az esetek legalább 95%-ban nem azt szokta meg, hogy a nők örömest vetik alá magukat egy egy szerep kedvéért és így szocializálták. Ilyen állattá.

MILF

#805417 banyaiz Előzmény: #805387

Úgy tudom nagyjából elképzelni ezen a listán vannak akik évtizedek múlva jelzik visszaélt a hatalmával , és csúnya dolgokat kért tőlük.

Aztán van a másik lista több ezer névvel akik hű de jó lehetőség egy filmszerepre .

Illetve egy harmadik lista még több névvel akik maguk kezdeményezték hátha egy filmszerep összejön. :)

Ezért furcsa egy kicsit , hogy nőkkel erőszakoskodott. Nehéz elképzelnem egy hollywoodi menő producernek nőkkel kell erőszakoskodnia. Mikor nyüzsögnek körülette a hollywoodi sztárságra vágyó lányok.

Lehet, hogy a drogok, a 90-2000-es évek kiestek nála úgy ahogy voltak teljes homály:) Nem akarom elviccelni , de ezt a lehetőséget se vetném el.

MILF

#805382 banyaiz Előzmény: #805263

http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/10/16/harve...

Szorgalmas volt azért azt meg kell hagyni. Kicsit hihetetlenül hangzik , hogy minden színésznő elmenekült mikor szexért filmszereppel kecsegtette őket. Meseszerűen hangzik amikor befutott színészek , rendezők , hollywoodi arcok közül sokat szexfüggőséggel kezeltek többször különböző klinikákon.

A hanyatló nyugat ópiuma ugye. :) Ezt Marilyn Monroe megérhette volna, hogy a showbizniszben ilyen közfelháborodás tör ki ilyen esetek kapcsán.