Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

Liptai Claudia

#836833 matgab Előzmény: #836795

Erről valahogy ez a cikk jut eszembe...

https://hvg.hu/elet/20190112_Zavarba_hozta_a_vilag...


Sajnos a világ olyan, hogy a nők nagy része azt csinál amit akar 17 és 37 éves kora között. Aztán ennek természetesen megvan a böjtje, mert nagyon nehéz feldolgozni azt, hogy aki egykor király volt (vagy legalábbis királyságos helyzetben), az koldusbotra jut (mármint nem anyagilag).

Fizikailag a nők ma már nem függnek egy-egy férfitól, mivel az irodai himi humi állások (értsd ezalatt, hogy olyan állások, amiktől egy természeti környezetben simán éhenhalnál) megteremtik nekik a létbiztonságot - ezért nincs szükségük olyan módon férfiakra, ahogy a korábbi néhány százezer évben szükségük volt.

Ezért mi az amihez még szükségük van férfiakra? (persze egy gazdag férfi az a szükséges létminimumnál jóval többet tud nyújtani anyagilag-kényelmileg-menőzésileg- ezért azokra még szükségük van).

A gyerek megcsinálására és utána a biorobotra aki a teljes családot anyagilag biztosítja. De gyereket meg leginkább az alfahímeknek csinálnának. Abból meg mindig van még jobbnak tűnő és még annál is jobbnak tűnő. Szóval inkább nem csinálnak gyereket. Egyrészt mindig van egy tökéletesebbnek tűnő egyed, aki a tévének, internetnek köszönhetően kartávolságra lévőnek - csoportközelinek tűnik- másrészt egy -egy gyerek vállalása sajnos le is amortizálja a nők alakját általában és a castingolási lehetőségeiket is.

Szóval marad az, hogy járogatnak ezzel azzal, esetleg hozzá is mennek valakihez (akitől aztán legalább jó busásan megjutalmazza a társadalom, ha elválik tőle), szexelnek ezzel azzal, de családot nem alapítanak.

Aztán 35 körül jön a pánik, hogy mégiscsak társadalmi nyomás illetve anyai ösztön hatására , hogy jó lenne mégiscsak egy gyerek, akivel tudna babázni... De akkor már a petesejteknek sajnos csak töredéke olyan fertilis, mint a huszonéveseknek... Mindegy kell fogni egy apa-biorobot jelöltet és gyorsan elmenni a lombik és hasonló programokra 35-45 között...

Gyorsan bevállalni 1 max 2 gyereket, hogy le legyen tudva a kötelezettség (társadalom és családi kör által támasztott elvárásoknak enegedelmeskedve).

Aztán persze 40 felett amikor már nem olyan rugalmas a test , akkor persze egy terhesség során még inkább elveszíti formáját, még "házsártosabb" gyermekének mindent megadni akaró férjéből az utolsó nedvességet is kifacsaró anyukákká válnak, akik férjükre már nem is tekintenek igazi férfiként (ha valaha is annak tekintették őket).

És persze van 1-1 50 éves nő is aki úgy néz ki, mint egy harminc éves, de a nagy tömegek helyzete sajnos más.

Aztán jön a nagy felháborodás picsogás , ha az amúgy jó karban lévő 40-es 50-es férfiaknak (már akik nem kopaszodtak meg, híztak el vagy váltak alkoholistává), ha ránéznek egy egy fiatalabb huszonharminc éves nőkre...


... őőőő oké, mentem a k…

#836676 Bendeguz Előzmény: #836671

Előnézet... őőőő oké, mentem a képet, nézzük meg 600 év múlva újra, hogy mi a helyzet

3 nem

#836362 Fornit Előzmény: #836353

"A d ugyebár a divers rövid alakja, amelynek jelentése a már említett különböző, különféle. Az a betű az anders rövidítése, jelentése egyéb, az x és az i pedig az intersexuell, azaz interszexuális szót helyettesíti."

d és a és x, el is érkeztünk a tőzsdeindexükhöz. :)

Remélem megmentik.Egysze…

#836193 Fornit Előzmény: #836176

Remélem megmentik.

Egyszer csak majd megyek én is reklámklub és reklám2 műsorokkal teli dvdket lobogtatva bizonyítékként, és kultúrális menedékjogért folyamodok a Suvarnabhumi-n, lehet majd engem is megmenteni :)

diszkrimináció :)

#835794 TrendMan Előzmény: #835640

Mert a férfi hűséges, mint egy kutya.

A cikk gondolatai szerintem megállják a helyüket.

diszkrimináció :)

#835640 Fornit Előzmény: #835623

Ez alatt a bekezdés alatt...

"Viszonylag kevés szexben lesz része, mert csak attól a nőtől kap, akivel kölcsönösen hosszú távra kötelezik el magukat. Ezzel együtt tud élni, de az jóval nehezebb, hogyha segíteni akar magán, mert mégiscsak többre és változatosabbra volna szüksége, a társadalom egy emberként kiállt fel: „Fúj, ez undorító!” Holott ő a férfiösztöneit, amelyek felett állandóan uralkodnia kell, nem kérte, csak kapta. Ezek pedig két telt kört és alattuk egy tompa hegyű háromszöget látva, már beindulnak, és azt fantáziálják, ami a papíron ott sincs."

.....miért is van egy kutya képe??? :))))

házasság egy diligrammal

#835562 TrendMan Előzmény: #835504

Szerintem origamiznak és, ha megunják, akkor előkapják az ikebanájukat.

Akkor azt úzik izzadásig.

jáááj

#835561 Koffein

transznemű Bond?? :)

"Egy transznemű Bondra lenne szükség, hiszen a seregben is sok transznemű szolgál. Ideálisak, hiszen meg tudnak csinálni bármit."

https://player.hu/kult/legyen-a-kovetkezo-james-bo...

előttem van, ahogy az egyik percbe egy szőkével smárol, majd a másikba férfiakat xop le, hogy elkapja a világ ellenségét... ilyen egy titkos ügynök, nem válogat... csak a martini ami örök (vagy még az se??) ... :-P

házasság egy diligrammal

#835504 Fornit Előzmény: #835501

Ez a hologram kinéz úgy 10 évesnek.

Akkor ez a japán egy hologrampedofil?

És mit csinál vele, leül szemben és kiveri magának??