Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fegyverek

http://24.hu/belfold/201…

#805588 Ibiza
http://24.hu/belfold/2017/10/21/a-levegobe-lott-eg...

"Az engedély nélkül tartott fegyvert lefoglalták,.." megy a butaság.. és persze a rendőrök hozzá nem értése.. közterületen viseléshez kell engedély.. és ne feledjük az önvédelemhez való jogot.. amit a patáknyarcú nem nagyon szeret..

2évig peresedett egy faszi.. mert felfegyverkezett csürhe ellen használta a fegyverét.. egyet lelőtt..

Messziről lőtt, ilyen t…

#804814 banyaiz Előzmény: #804805

Messziről lőtt, ilyen távolságról a géppuska lett volna az ideális ámokfutó eszköz , vagy valami hasonló tűzerejű jószág.

Azért persze így sem lehet mondani , hogy szerény eszközökkel állt az ámokfutáshoz.

Volt Usában egy olyan bankrablás ahol a rendőrjárőrök odaértek, leginkább pisztolyokkal felszerelve. Bankrablóknál kalasnyikovok voltak nem tudom melyik típus. + testpáncél vagy golyóállában voltak . Kijöttek a bankból és tüzet nyitottak a rendőrökre a parkolóban a bank környékén rommá lőttek mindent . Nem is tudom meddig ment a harc mert gyalog menekültek a város utcáin, rengeteg lőszer volt náluk . Tiszta Kambodzsa volt neten vannak róla felvételek. Nem volt a rendőrség tűzerőben egálban velük úgy fel voltak szerelve. Ez régen volt, nem most. Csak eszembe jutott most erről az AR-15-ösről.

Egy ilyen amcsi fegyverboltban elképzelni sem tudom milyen eszközök lehetnek, amik már engedélykötelesek. Egy nagyobb városban, egy nagy fegyverboltban lehet olyan arzenál mint egy hadsereg raktárában. Lehet még egy föld levegő rakétát is elővarázsolnak a raktárból. :) Ezek nem kispályáznak.

Ja néztem. De hát ezzel…

#804813 banyaiz Előzmény: #804757

Ja néztem. De hát ezzel gyakorlatilag húzza a ravaszt és amíg van töltény a tárban tüzel , mintha automata lenne.

Így sok értelme nincs engedélykötelessé tenni az automatát.

Nem tudom, pontosan mily…

#804805 MGHUN Előzmény: #804757

Nem tudom, pontosan milyen szerelékek voltak a fegyverén, de ez is pl. sok helyen engedélyezett sportlövő ar-15-ös az USA-ban. Kurva könnyű, pontos, és gyorsan lehet vele tüzelni, mert arra tervezték. Ha egy ilyenre tette volna rá a speciális válltámaszt, akkor még legalább ennyi áldozat lett volna. Amúgy az a válltámasz a visszarúgást is hivatott csökkenteni, sőt néha megszüntetni.

Itt a fegyver: (F1 ars bdr-15 3g)

Képtalálat a következőre: „f1 arms ar15”

Nem volt átalakítva, csa…

#804757 KawaBazsy Előzmény: #804754

Nem volt átalakítva, csak speckó váltámasz volt hozzá, ami hagyja, h a lövés erejétől ugráljon a kezedben. S ha mereven tartod az ujjad, akkor így sorozatot lő (mintha gyorsan rángatnád az elsütő billentyűt)

Már megint az AR 15-öst …

#804754 banyaiz Előzmény: #804340

Már megint az AR 15-öst használták Las Vegas végállomásban.

Utóbbi években nagyon eltolódott az ámokfutók piaca, nagyon erre teszi a voksát.

Még alig történt meg a merénylet, de már azt találgatták pontosan melyik fegyvert használhatta, mint központi kérdés. :) Ez kész.

Elképesztő milyen fegyverekkel szaladgálnak .

Az volt a "szerencse" idézőjelben vsz, hogy ilyen messziről lőtt. Mert ekkora tömegbe ilyen fegyverrel lő mondjuk 50 méterről lekaszált volna több száz embert . Amilyen tűzereje van ilyen közelről tömegben 1 golyó akár több embert is megölt volna.

Átalakítva automatává. Mindez legálisan, komoly.

Nem csak egy 230 kilós v…

#790804 MGHUN Előzmény: #790076

Nem csak egy 230 kilós vadkoca tud gyilkolni... Elég, ha az a malac kb 60 kilós is, úgy belénkfut, hogy ottmaradunk, és a könnyebbek még gyorsabbak is, szóval a menekülés lehet hogy nem a legjobb választás. Erre lennének jók ezek az eszközök (nyílpuska), de ugye, az már vadászatnak tudható be, amiért fizetni kell, nem is keveset, (és már megint a pénznél vagyunk, ami,mint tudjuk sajnos fontosabb, mint az emberi élet)

Vaddisznót leütnéd az a …

#790076 banyaiz Előzmény: #789516

Vaddisznót leütnéd az a veszély szerintem nem fenyeget. :) Tavaly ősszel, inkább tavasszal volt talán autóztam haza vadvízországból aztán az út széléig erdő egy kis füves sávval már sötét volt. Messziről csak azt láttam egy domb van az út mellett. Odaértem egy akkora anyakoca volt az a domb amekkorát én még nem láttam, tényleg mint egy domb nagy jószág volt kb olyan 8-10 kismalac körülötte ott kajáltak valamit a malacok. Anyakoca mozdulatlanul állt, lelassítottam nagy ívben kikerültem, nézegettem közben. Nem mentek el, malacok rá se bagóztak az egészre. :) Egy ilyennel mikor a malacait védi összefutsz valahol az erdőben hát gyorsan fel a fára ha van még idő rá, vagy futás árkon bokron. :)