Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Raikkönen

#827507 walex Előzmény: #827470

Megszerezte a polet. Képzeld mi lett volna, ha befut 1. helyen és bejelentik akkor, hogy tipli van? Ott kő kövön nem marad.
Sergio ezek szerint olyan szerződést kötött a halála előtt, amiből nincs kiút. Ez van.

Vettel meg nem fog nyerni idén sem. Nem bírja a nyomást, sokat hibázik. Amiket eddig betlizett, simán 1. helyen kéne állnia.

Büntetés ez a közvetítés…

#827054 walex

Büntetés ez a közvetítés Szujóék nélkül.


Update: Végre megérkezett a hang, kínzásnak vége.

komoly szavak Hamiltontól

#808852 Koffein

A jövőjével kapcsolatban kérdezték.

„Ez olyan, mint az időjárás. Mindez az egyensúly megtalálásáról szól” – kezdte. „Még van egy évem a csapattal, és folytatni is akarom, de már eljutottam oda, hogy foglalkoztat a kérdés. Az F1-be nem tudsz visszatérni. Pedig bármi is történik majd, hiányozni fog. Akár jövőre, akár öt év múlva állok le, hiányozni fog”

„Azt mondják, addig maradhatsz, amíg csak tudsz, de én ebben nem vagyok biztos. Sok lehetőség van még az életben. Vannak dolgok, amiről én lemaradtam. A minap arról beszéltem a legjobb barátommal, mi az, amire irigykedem, vagy mi az, amit már várok. Azt, hogy egy helyen éljek, legyen saját edzőtermem, napi rutinom. Hogy legyenek játékestjeim a haverokkal és a családdal. Minden F1-es évvel csak halasztom ezeket. Persze, 40 felett is van még idő ezekre a dolgokra”

„A nagy néném rákos volt, és meghalt. Az utolsó napján azt mondta, egész életében dolgozott és csak tervezte, hogy kipróbál különféle dolgokat, de elfogyott az ideje. Szóval most ezen agyalok. Igyekszem a legtöbbet kihozni az életemből. Ezért is harcolok magammal. Szeretek versenyezni, de más egyéb dolgokat is meg szeretnék tenni. Az a legfontosabb, hogy megfelelően időzítsek majd. Szerintem menni fog”

https://www.m4sport.hu/forma-1/cikk/2017/11/30/ham...

készen vannak

#799276 Koffein

nem azért mondom, de ecclestone idejében nem volt ennyire mókás az interjú :-D

lehet mégis csipegetni kéne a liberty papírjaiból...

Az a helyzet, hogy erről…

#794322 Koffein Előzmény: #794320

Az a helyzet, hogy erről én tehetek, idén elhatároztam, hogy minden versenyre fogadok.

Verseny - akire fogadtam - aki nyert

Ausztrália - Hamilton - Vettel

Kína - Vettel - Hamilton

Bahrein - Hamilton - Vettel

Oroszo. - Hamilton - még nem tudni, de valószínűleg Vettel nyer.

Szóval, amikor Hamiltonra fogadtam, úgy döntöttem, hogy duplázom a tétet, csakis az izgalom miatt, így a faktor dupla annyira erősen hatot Hamiltonra, ez által lett 4ik.

Ha ez így megy tovább, akkor év végén Vettel, de főként Marchionne, jönni fog egy Ferkával :o)))