Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Zsugázik a Ferrari :)

#790273 Koffein

"...a Ferrari elsőként vásárolt a Forma-1-es részvényekből.
145.000 részvénnyel - melyek összértéke 11.4 millió dollár - kisebbségi tulajdonosok lettek.
A felvásárlás ténye a csapat éves riportjában tűnt fel. A Scuderia
valószínűleg így szeretné visszanyerni súlyát és erejét, különösen a döntéshozás terén, melyet ők régóta megkaptak a királykategóriában. Csakhogy az elmúlt években ezen jogukat jelentősen korlátozták..."

https://hu.motorsport.com/f1/news/a-ferrari-bevasa...

szerintem Perez vagy Sai…

#785379 Ibiza Előzmény: #785378

szerintem Perez vagy Sainz jó választás lenne de valószinűleg Verstappen lesz.

Én is két személyre gond…

#785371 Koffein Előzmény: #785366

Én is két személyre gondoltam, ahogy a cikket elolvastam, Alonso meg Vettel. Gondolom Alonso könnyebben tudna váltani, mint Vettel, így neki nagyobb esélye lehet, de kérdés, hogy akar-e a Merci két ilyen versenyzőt? Az utóbbi időben elég sok feszkó volt Rosberg vs. Hamilton vonalon.

szerintem többen tudtak …

#785366 Ibiza Előzmény: #785365

szerintem többen tudtak Rosberg tervéről..minden segitséget megkapott a biráktól a csapattól..elég nagy hátrányt dolgozott le Hamilton.. sztem utolsó futam elött hamilton is tudott róla.. a dobogón nem volt olyan mint szokott..

Nem szépen nyer sorberg..érezte ennyi van benne..

Rosberg helyére már tolja Alonsót ecclestone

F1 is over...

#785359 banyaiz Előzmény: #785352

Az igen. Most aztán lesz helyezkedés ki kerüljön a Mercihez. Igaz jövőre új szabályokkal elég lutri mennyire lesznek jók.

Nem csodálom megviselte ez a pár év Rosberget. :) Legjobb autó és a csapattársa egy Hamilton aki kicsivel jobb nála . Elég idegesítő lehetett, ezért is szurkoltam Rosbinak húzza be valahogy a címet, annyit kínlódott már megsajnáltam, küzdött de mindig valahogy megszívta. Idén azért nagyon felszívta magát , oké Hamilton műszaki hibák, de időmérőn is versenyeken is eléggé ott volt Rosberg.

Hamilton hibázgatott is rajtoknál az is kellett Rosbergnek.

Mondjuk nem tudom melyik pilóta tudná legyőzni Hamiltont azonos autóval jelenlegi mezőnyből. Szóval nem rossz ez a Rosberg azért.

Illetve nem volt rossz most már. :)


F1 is over...

#785352 Koffein Előzmény: #785351

Vicces fiú ez a Rosberg. Nem adja meg az esélyt Hamiltonnak, hogy jövőre lealázza. :-))

Rosberg behúzta a vb-t.M…

#784986 walex

Rosberg behúzta a vb-t.
Mákja volt, hogy folyton Hamilton alatt (szabotázs?) rohadt le az autó.

A közvetítés végén elhangzottak szerint szerencsére a kaszinós stróman nem szerezte meg az F1 közvetítési jogát, így marad az M4-en még 3 évig.

Rosbergnek ma szerencséj…

#784066 banyaiz Előzmény: #784065

Rosbergnek ma szerencséje volt, nem a legjobbak között van esőben. Neki szurkolók, megérdemel már egy címet mit össze szenvedett az elmúlt években.

Amúgy már nem tudok annyira lelkesedni f1-ért mint régen. Mikor még kedvencem Schumi is versenyzett. Valahogy olyan puhapöcs az egész, régen mindig volt valami tesztoszteron túltengés. :) Most meg ilyen unalmas sokszor, körözgetnek egymás mögött valaki csúnyán néz megbüntetik. Cicaharc jellegű lett.

Jövőre az átalakítások szélesebb gumik lehet feldobja majd.

Azok után, amit ma Charl…

#784065 walex

Azok után, amit ma Charlie Whitingék műveltek, illene az összes megélhetési bírának eltakarodnia a Forma 1 közeléből is. Megérdemelten kapták a füttykoncerteket és a középső ujjas/ököl nagyujj lefelé bemutatást a nézők részéről.

Lám, a káosz után kiderült, lehet esőben is versenyezni, Verstappen megmutatta.