Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Ricciardó

#830150 walex Előzmény: #830147

Hakkinnen utolsó éve volt igen peches, ott szerintem valamit rendre csináltak az autóval, mert a kockafejű alatt meg alig rohadt le.

Ricciardó

#830147 Koffein

https://www.vezess.hu/forma-1/2018/10/29/f1-riccia...

Eléggé el van átkozva szerencsétlen, habár van egy olyan megérzésem, hogy direkt szívatják. Anno ugyanez volt Webberrel, majd Vettellel, most meg Ricciardó... elérnek egy kort, vagy ha jön egy fiatalabb, talán jobbnak tűnő versenyző, akkor a jobb autót, beállításokat az kapja. Persze a kommunikáció az, hogy egyenlő feltételek, csak ezt nem közlik a versenyzőkkel, meg a nyilvánossággal...felkészül Verstappen...

Rég láttam Kimit ennyire…

#829606 walex

Rég láttam Kimit ennyire harciasnak. 2 évig meg egy Sauberben fog harcolni a 10. pontszerző helyért. :-/

A Ferrari egy pöcs, hogy kirúgták, ez a Leclerc gyerek a közelében se lesz. Erről Schumi első visszavonulása jut eszembe. Nem vagyok biztos abban, hogy az akkor önszántából történt.

Raikkönen

#828608 walex Előzmény: #827470

Az idei év már bukó. Vettel nyomást nem bírja, könnyen jöttek a vb címek. Ebben jobb volt Schumi és jobb Hamilton, bírták/bírják a nyomást. Nem a kedvencem Hamilton, de az idei évet megérdemli, Vettel meg saját magának köszönheti az idei buktát.

Raikkönen

#827507 walex Előzmény: #827470

Megszerezte a polet. Képzeld mi lett volna, ha befut 1. helyen és bejelentik akkor, hogy tipli van? Ott kő kövön nem marad.
Sergio ezek szerint olyan szerződést kötött a halála előtt, amiből nincs kiút. Ez van.

Vettel meg nem fog nyerni idén sem. Nem bírja a nyomást, sokat hibázik. Amiket eddig betlizett, simán 1. helyen kéne állnia.

Büntetés ez a közvetítés…

#827054 walex

Büntetés ez a közvetítés Szujóék nélkül.


Update: Végre megérkezett a hang, kínzásnak vége.

komoly szavak Hamiltontól

#808852 Koffein

A jövőjével kapcsolatban kérdezték.

„Ez olyan, mint az időjárás. Mindez az egyensúly megtalálásáról szól” – kezdte. „Még van egy évem a csapattal, és folytatni is akarom, de már eljutottam oda, hogy foglalkoztat a kérdés. Az F1-be nem tudsz visszatérni. Pedig bármi is történik majd, hiányozni fog. Akár jövőre, akár öt év múlva állok le, hiányozni fog”

„Azt mondják, addig maradhatsz, amíg csak tudsz, de én ebben nem vagyok biztos. Sok lehetőség van még az életben. Vannak dolgok, amiről én lemaradtam. A minap arról beszéltem a legjobb barátommal, mi az, amire irigykedem, vagy mi az, amit már várok. Azt, hogy egy helyen éljek, legyen saját edzőtermem, napi rutinom. Hogy legyenek játékestjeim a haverokkal és a családdal. Minden F1-es évvel csak halasztom ezeket. Persze, 40 felett is van még idő ezekre a dolgokra”

„A nagy néném rákos volt, és meghalt. Az utolsó napján azt mondta, egész életében dolgozott és csak tervezte, hogy kipróbál különféle dolgokat, de elfogyott az ideje. Szóval most ezen agyalok. Igyekszem a legtöbbet kihozni az életemből. Ezért is harcolok magammal. Szeretek versenyezni, de más egyéb dolgokat is meg szeretnék tenni. Az a legfontosabb, hogy megfelelően időzítsek majd. Szerintem menni fog”

https://www.m4sport.hu/forma-1/cikk/2017/11/30/ham...