Regisztráció Elfelejtett jelszó

Zoom a Konzumra

kgy előterjesztések

#809529 thibi99 Előzmény: #809520

nem lesz itt gond, húsvétra 5-6 ezer , meg kell nezni a tulajd struktúrát, opus, h emelt tőkét, Appennin lesz a következő látszik h itt tartják sok napja mint konzit 3 e Ft nal

Lesz kis visszatanc 2,8 e Ft ig aztan fel

Kint nem lesz gebasz, a fiuknak megvan mar most a következő 4 ev :)

Hadd szóljon a muzsika táncoljon a szep Zsuzsika :) ja bocsi ez már a Bif zsakolni most, ott innen 50-70 % jan15 ig

mementónak

#807383 banyaiz Előzmény: #807366

Még azt is megtehetik akár, hogy közkéz növelés címszóval saját maguktól megveszik így juttatva tőkét a cégbe. + reklámozva milyen sikeres volt az aukció. Tolongtak érte a saját tulajdonban lévő magántőkealapok. :)

Csak ennek nem sok teteje lenne, mert saját pénzt vinnének be a cégbe. Nyilván a cél inkább az lenne, hogy külső forrást bevonni. De ha nagyon trükközni akarnak még valami ilyen játékot is kinézek a látszat kedvéért. Megtámogatni ezzel egy aukciót. Aztán utána ott van az úgynevezett közkézben egy rakás papír ami gyakorlatilag más néven de továbbra is tulajdonban van, lehet vele bűvészkedni.

Ez már durva lenne, de eléggé no limit a hozzáállás így messziről nézve. :)

mementónak

#807380 banyaiz Előzmény: #807366

A legértékesebb befektetései az Opus, és az Appennin . Végül is jó taktika befektetésekkel foglalkozó cég legnagyobb befektetései a tulajdonos egyébként saját cégei minimális közkézzel. Oda rakva az árfolyamot ahová akarja aztán kimutatja a befektetés felértékelődését a Konzumban.

Ravasz , ravasz, de ahhoz, hogy ez egy valós befektetési értéknövekedés legyen ahhoz az is kell, hogy ezeken az árakon ez a tranzakció lezárható is legyen.

Elképzelhetőnek tartom azt fogják csinálni közkéz növelés címszó alatt a Konzum is elad valamennyit a részesedéseiből. Mindezt akkor időzítve mikor nagy a lelkesedés mondjuk Paks 2 miatt vagy hasonló.

Ha ezt sikerül összehozniuk több légy egy csapásra. Növekszik a közkéz, és a Konzumban valós pénzként csapódik le ez a jelenlegi virtuális árfolyam a számukra. Amit mint valós pénzt más befektetésekre (ami esetleg nem a tulajdonos saját másik vállalkozása) tovább tudnak pörgetni.

Csak kérdés, hogy egy ilyen aukciót tartanának mondjuk több 10 millió db Opus részvényre elég e a kisbefektetők lelkesedése, hogy értelmezhető áron megvegyék. Vagy van e olyan alap aki egy ilyen aukción mennyiséget akarna venni ezeken a piaci árakon . Mert ha nem akkor elég érdekes aukciós árak lennének. :)

De ha ezt meg tudják csinálni valamikor a jövőben akkor realizálnák a Konzumban jelenlegi árakhoz képest fillérekért vett Opus, Appennin csomagokon a nyereséget.

Egyáltalán nem biztos ezt akarják csak mint lehetőség ez is egy a sok közül a közkéz növelésére.

Hmmm

#807165 matgab Előzmény: #807164

A vicc, hogy amit ráborítottak tegnap a piacra és visszavettek ma, abból gyakorlatilag meglesz a tőkeemelés összege Lölöéknek...

Hmmm

#807164 matgab Előzmény: #807098

A Közgyűlés napirendjére tűzött ügyre vonatkozóan az Igazgatóság köteles minden részvényesnek a napirendi pont tárgyalásához a szükséges tájékoztatást megadni, úgy, hogy a részvényes - a Közgyűlés napja előtt legalább 8 (nyolc) nappal benyújtott írásbeli kérelmére - a szükséges felvilágosítást legkésőbb a Közgyűlés napja előtt 3 (három) nappal megkapja. Az Igazgatóság megtagadhatja a felvilágosítást, ha álláspontja szerint a Részvénytársaság üzleti titkát sértené.

https://bet.hu/newkibdata/124318626/kgy_meghivo_20...


Bazzeg, az oviban nekem is az egyik kedvenc játékom az volt amikor unatkoztunk, hogy összekapaszkodtunk srácok az ovi udvarán és azt skandáltuk menet közben, hogy "ki játszik ilyet? Majd megmondom milyet!"


Na hát ez a kgy meghívó kb. ilyen... Egy kulturáltabb társasház közgyűlési összehívójában benne vannak a közgyűlési határozati javaslatok is.

Hogy tudok én meghatalmazást adni valakinek, hogy mire szavazzon, ha delegálni akarok valakit??!!


Mondjuk elfelejtettem , Mészi még ma is Ovi udvarában játszik... :-)

Hmmm

#806830 Koffein Előzmény: #806821

így legyen :)


más, 50k 3040en, valahogy így kezdődött az opi örület is... pár száz miska limiten, most meg közel 1milliárd :)

no mindegy is... ha nem akkor benéztem :)

Hmmm

#806826 matgab Előzmény: #806824

meg a kva FHB-t, bár abból kiszállt a Mészáros.

Vagy a 4IG-t... De a CIG-nél is lehetett látni, hogy a mai 257-es eldobásom mit művelt vele...

Hmmm

#806822 rbbj11 Előzmény: #806803

jo, mär biztonsägban ki tudod stopolni nyeröben, akármi lesz, mär jol jössz ki belöle

De valoban félelmetes, ami itt folyik...és ez a töke cunami mindent fel fog sorban kapni...ahogy ma cig-gel is történik

Hmmm

#806803 picirigo Előzmény: #806794

Ilyen betéti kamatok mellett nem csoda, h ekkora likviditás érkezik a piacra! És hát a speka, esetleg a kezdő nem mtel-t, vagy Otp-t fog venni, hanem olyat, ami 1 nap alatt 4 év állampapír kamatot hoz!

Hogy ez meddig mehet így! Amíg van lé...de ha elfogy, nagy balhé lesz itt! Mondom ezt úgy, h OPUS pakkom full tőkével tartom!