Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

ingatlanos lehúzás?

#790673 Kissherceg Előzmény: #790670

választási év jön, erről ne is álmodj :) Új építésűre is vonatkozik, illetve visszamenőlegesen is, ahogy néztem. Ebből azért lesznek hitelkiváltások...

ingatlanos lehúzás?

#790670 Ibiza Előzmény: #790658

igen.. akkor lenne értelme ha új építésű ingatlanokra lehetne felhasználni.vagy az elsétálás jogával mindenre... akkor legyen gondja az értékcsökkenés a bankoknak...

csak majd itt is kialakul a bankok ingatlanalapokba rakják a sztaniolpapírba csomagolt kutyaszarokat... az is egy nagy lehúzóka lesz.

500e az öreg ingatlanok nm ára V-IX kerületig.. és ennyi Budán is.. ez nem normális.. hozamsivatag airbng...

A másik, ez egy jó apropó lehetne az élsétálás jogának a bevezetésére.. amikor csak a jelzálog tárgya a hitel fedezete.. és nincs mentsük meg..hanem ha nem fizeti akkor kilakoltatás.. ha ez nincs akkor minden gyökér maximumot vesz fel..oszt majd megy a zorbánhoz szipogni mencse meg de sürgősen.

ingatlanos lehúzás?

#790635 Ibiza

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/hitel/ki_az_...

nem tudok szabadulni a gondolattól...nagy kitömés volt.. tisztámlátók kiszálltak jó áron ingatlanjaikból.. a romos vizes mosókonyhák is elkeltek félmilliós nm áron..

tömés vagy a piaci vákum kiegyenlítődése?

airbnb...csok.. hozamsivatag.. lejáró smsz számlák konstelláció?

Pénzmosoda? megveszem 35ért, haveri cég megveszi 70ért és tiszta a zseton.. haveri cég meg elszámolja veszteséget amikor 45ért egy-két év múlva eladja haver gyerekének?

100-140 éves komcsik által 40évig nem karbantartott gyorsan épített házakat 450-750 ezer/nm áron el lehet adni? Miközben az új építésűek beker ára 350e/nm körüli

Már egy ideje próbálták beindítani a kritikus tömeg robbanását a haveri média.. lejártak az állami pénzmosók 5 éves türelmi ideje..keresi a pénz a helyét. habonik rájátszanak erre vagy csak simán piaci folyamatok egyensúlytalanságok kiegyenlítődése? van ennyi eszük?

offshore tulajdonban lévő belvárosi üres házak várták az emelkedést.. legyen CSOK..és lészen.. a paraszt meg felveszi..hiszen ingyééé van.. annyi esze nincs..korábban olcsóbb volt az ingatlan..többel lett drágább mint amennyit "ingyé" kap..

5 társasházban volt ingatlan amit ismerek..tető csatorna, villany víz- gáz és statikai problémák mindenütt.. a régiek sem voltak szentek.. a sóskuti mészkövet apró és nagytéglát beépítettek mindent a házakba..szigetelést nem ismerték..de főleg nem használták..

Tudom hozamsivatag van.. "a szomszéd fia is airbnb akkor én is tudom..".. a malacokat időnként levágják ugye?..

Bankoktól csomagban lehet, lehetett venni az ingatlanokat.. árveréseken adtak el jó ingatlanokat olcsón.. ha nem a cimbora nyerte el akkor indoklás nélkül érvényteleníteni lehet...

Nem jönnek ki a számok.. 45-50millióért veszel ingatlant.. kiadod 100-120e-ért...mennyi idő alatt térül meg? Vagy hány év fizetéssel lehet megvenni?

kalkuláltak a növekvő bérekkel? ki tudja megvenni/bérelni?

ingatlan topikba anno be…

#790212 Ibiza Előzmény: #790210

ingatlan topikba anno beraktam sztem jobb befektetés a kocsibeálló mint a lakás...eladtam párat..még van kettő.. sorban állnak érte.. jogilag rendezetlen..

na igen, kb akkor kellet…

#790210 Koffein Előzmény: #790204

na igen, kb akkor kellett volna bezsákolni, amikor valamelyik totalcaros srác siránkozott, hogy a lehel út környéken lévő garázsát 800e-ért a kutya se viszi el, miközben 2misi körül vette... most meg a külső kerületbe 2milka, belvárosba 3-4et is elkérnek... hihetetlen

nekem mondod? Évek óta k…

#790204 matgab Előzmény: #790185

nekem mondod? Évek óta keresek olcsó garázsokat és nincs. Már évekkel ezelőtt sem volt, most meg már csak csillagászati áron vannak.

hihetetlen, hogy elszáll…

#790185 Koffein

hihetetlen, hogy elszálltak a garázsárak... csak ámulok és bámulok..

ingatlan a jövőben

#788463 Ibiza Előzmény: #788411

Azt gondolom jelenleg a legjobb energia az atomenergia.. lásd németek.. iszonyat pénzbe kerül nekik a megújuló energia..ráadásul többségében atomenergiát használnak..annyi az egész nem náluk van a reaktor..akkor ez mi?

amíg nem lesznek meg a könnyűfúziós reaktorok addig sztem ez a legjobb megoldás...

Ezt a projektet szerintem kevesen látják át... nem azért titkos - főleg- mert sumákok vannak hanem mert ez egy veszélyes üzem.. terrorfenyegetettség..stb stb valakik kiszivárogtatták anno németek lekötöttek áramkapacitás egy részét.volt nagy riadalom... nem 1-5 évben kell gondolkodni hanem 20-50 év..vannak gazdasági számítások mekkora lesz akkorra az áramigény..

ingatlan a jövőben

#788443 Ibiza Előzmény: #788423

igen, de a többség akkor veszi ha látja..a befektetők veszik tervrajzról meg akinek több esze van..mondjuk van benne kockázat.

ingatlan a jövőben

#788423 Ddavid Előzmény: #788412

Vagy megveszik tervrajzrol a jobbakat es az epitkezes megkezdese elott mar van zseton a zsebben

ingatlan a jövőben

#788412 Ibiza Előzmény: #788411

1év minimum a tervezés, sokan irodákat átminősíttették lakásra.. ez is plusz idő..

1 év kivitelezés után már lehet eladni lakásokat.. "már majdnem kész, tető falak a helyükön óvatosín meg lehet nézni" na ekkor van félkész..sem.

idén szerintem alakul, a 100éves, felújítatlan öreg szar házakat akarják eladni belső kerületekben 450-600ezerért.. ennyiért már az újat is el akarják majd adni.. 100nm-es lakásért 45-60guriga nem kis pénz.. még fidesz f@szkodás mellett sem..

ingatlan a jövőben

#788411 Kissherceg

http://www.vg.hu/vallalatok/ingatlan/csuszasban-a-...


Még be sem indult igazán, de máris látszik a lakásépítési boom vége: ha nem születik időben döntés a lakásáfa-csökkentés 2019 utáni kiterjesztéséről, akkor befagy a telekpiac, mivel a beruházók csak azokat a projekteket indítják el, amelyek biztosan elkészülnek addigra.

Panel

#787880 Ddavid Előzmény: #787811

76 ezer egy évre mindennel együtt, de ha bejön a panel program akkor nagyjából feleződik. Azért a gáznál van 1 kazán amit karban kell tartani vagy max 12-15 évente megvenni 200-300 ezerért.

Igazából mindennek van előnye és hátránya is.

Panel

#787811 matgab Előzmény: #787787

34 nm-es lakás fűtése 76 ezer. Ez havi általány vagy a téli hónapokra vonatkozóan, vagy teljes fűtési szezonra?

Mert nekem 40m2-es lakásom egyedi fűtésű gázszámlája volt éves szinten 60e , ebben benne volt a fürdéshez főzéshez használt gáz is. (pedig 110 éves bérház, tehát a szigetelésre anno nem nagyon költöttek de minden oldalról védett lakás volt.


Engem az is kiborítana, ha 26 fok lenne a lakásban. Én nem bírok olyan melegben aludni, sőt egyáltalán lenni.

És akkor a szomszéd kopogását/zajait akkor is ott van hogy sehogy nem tudod elkerülni..

Panel

#787787 Ddavid Előzmény: #787683

Szerintem nem rosszak a panelek, mert bizonyos tipusoknal sokkal jobbak (polgari lakasok, regi zsaluzott beton/tegla lakotelepek). A rezsi resze meg 1 nagy kamu 34 nm lakas futese olyan 76 ezer alapdijjal egyutt es folyamatos 26 fok van. Ha a panelprogram van akkor kb. fele. Mas kerdes hogy Pesten irrealis arak vannak sok helyen. De ha azt vesszuk, hogy nem kell napi 2 orat ingazni es a vetelar kulonbseget magara koltheti az ember akkor a panel fele billen a merleg. Anno mindenfele lakasban es hazban laktam, de nem hianyzik a favagas, begyujtas meg a sok procedura. Szerintem a fiatalsag nagy resze igy gondolkozik. Egy ertelmisegi par hazavisz siman netto 2500 eurt es ha vesznek egy nem tulhuzott aru panelt, akkor siman nyugati eletszinvonalat tudnak biztositani a maradek fizubol