Regisztráció Elfelejtett jelszó

Quaestor

jó cikk

#785792 banyaiz Előzmény: #785787

Akkor nincs vádalku a 2 koronatanúval ezek szerint. Ez így még cifrább.

Az egész ott kezdődik mielőtt ők ebbe ennyire belekeveredtek a legelső esetnél mikor ügyfélszámlához kellett nyúlni, fiktív kötvényt kellett jegyeztetni vagy bármi más törvénytelenség , akkor nem szabadott volna együttműködniük.

Ha mégis akkor részesei, mindegy ki utasította rá őket. Aztán vádalku nélkül szabadon kóricálnak és tanúskodnak .

Egyik a back office , másik treasury vezető. Hát ez hogyan? :) Aktív részvételük nélkül nehéz lett volna bármit csinálni.

Attól, hogy vallomást tesz még nem mentesül a bűncselekmény alól, max ha vádalkut köt. De a cikk szerint ilyenről nincs szó.

Ez ha tényleg így van elég furcsa ügyészségi eljárás. Pont annál a résztvevőnél aki anyázza a tulajt és a főnökét. De nem lehet kirúgni mert nagyon jó kapcsolatai vannak az Mfb-vel. Felmerül a kérdés, hogy kinek a kije ez az ember, hogy ügyészség ilyen több mint baráti módon viszonyul hozzá. Vagy a cikkíró téved és mégis van vádalku.

Tetszik ez a munkahelyi kultúra ami ezekből a levelekből anyázásokból lejön. Verekedés a dolgozók között stb. Mintha nem is pénzügyi szolgáltató hanem valami késdobáló kocsma mindennapjairól szólna a cikk.


jó cikk

#783125 banyaiz Előzmény: #782945

Érdekes hangnemben beszél a tulajjal és vezető társakkal az biztos. Hogyan szólt a beosztottakhoz ha az igazgatósági tagokkal, tulajjal így dumált. Ráadásul nem is szóban , hanem írásban. :)

Ahogy nézem ő lett a koronatanú az ügyben, gondolom vádalkut kötöttek vele mert nyakig benne van a sűrűjében csak a levelezgetés alapján is.

Hol landoltak a pénzes táskák az még érdekesebb lenne mint ez az egész botrány amit műveltek ennél a cégnél.

Az igazgatósági tag se akármi aki kötvényben tartott a rakás lóvét és a bukta után megy fűhöz fához aztán néznek rá mint a hülyére te Q kötvényben tartottad a pénzt, lehülyézik, ráadásul valami rokona TCs -nek. Gondolom őt se az eszéért nevezték ki az igazgatóságba.

Ilyenkor kicsit visszasírom a "szép" emlékű Gazdasági Rendőrséget. Ahol a nyomozók a visszaszerzett értékekből részesedést kaptak ezért eléggé motiváltak voltak a gyanúsítottak szóra bírásában hová is tűnt a pénz. Amiből sok 8 napon túl gyógyuló sérülés mert leesett a lépcsőn és betegség miatt hirtelen elhalálozott a gyanúsított eset keletkezett. Sajátosan értelmezték az igazságszolgáltatást. Annyira, hogy bezárása után halálra is ítélték a Gazd Rendőrség vezetőjét. :) De nem csak munkaügyi dolgok miatt, ellenforradalmár lett , olyan ügyeket is vizsgáltak amit nem kellett volna. :) ÁVO-val voltak nagy rivalizálásban és ők húzták a rövidebbet a végén.

Egy egy ilyen ügyben azért hatékonyak tudnának lenni . Azt hiszem 1-2 hónap alatt lezárnák a dolgot .

Mert ebből az egészből előreláthatólag Kulcsár ügy 2. néz ki. Sok éves bírósági hercehurca, új tárgyalás kiírás stb , közben házi őrizet előbb utóbb és a végén az ítéletet kb lefedi a házi őrizet ideje aztán csókolom, pénznek nyoma nincs. Valami ilyen befejezés tűnik vszínűnek.

jó cikk

#783123 banyaiz Előzmény: #783050

Elképesztő ez a sztori. Ezek a belső levelezések, mennyi éven keresztül húzták, hová tűnt a pénz stb.

Egyetlen dolog hiányzik az egész folyamatból, hogy a lopott pénzt pótolták volna mondjuk pénzhamisítással vagy valami hasonló. :)

Mert ezen kívül minden mást ami pénzügyi területen elkövethető bűncselekmény azt sikerült végrehajtaniuk. Tehetséges gyerekek voltak ezek.

Amilyen hangnem a belső levelezésben anyázások stb. De már eleve azon fennakadok , hogy ezeket még le is írták egymásnak mailben, mit gondoltak, hogy kitörli a levelet és nyoma nincs?:)

Díszes egy társaság.


jó cikk

#782945 Bendeguz Előzmény: #782301

a trágár faszi volt az igazi főnök, ő a kapcsolat a fideszmaffia felé. ha én holnap bemegyek dolgozni és így beszélek a főnökömmel, szerintem azonnal csomagolhatok, nem még 10 évig vezetem a az egyik legfontosabb pozíciót. ő tudta, hogy megteheti.

sok sügér nem látja...vo…

#772954 Ibiza

sok sügér nem látja...volt nem kevés vagyonelem a kvesztornál.

nem pontosan értem miért kellett mentegetni az ilyen befektetőket.

miközben ravaszságuk abban merült ki kaptak lakásukra chf hitelt 4,5%-ra és vettek baromi kockázatos pilótajátékos papírt kvesztorokhoz hasonlóktól.. roppant ravasz és kifinomult befektetőnek gondolhatták magukat..miközben birkák voltak..birkából nem lesz szalonna..

persze a nagy és erős ravasz befektető ahogy elvesztette a kamatát mingyárt orbánhoz szaladt (elöször annyához de az elhajtotta) ..fizesse meg a károm..mencse meg az ingatlanom.. a zorbán a felelős...meg anyád nem? mert hüje voltál az is maradsz..

hüje kis gyökerek.. sose nem lesz belőlük semmi.

ha állampapír és a vállalati banki kötvény 4% alatt fizet..akkor egy vigéc cég hogy tudna többet fizetni? úgy, hogy pilótaság van...te fizeted az időben kilépőt..

Ekkora kamat csak akkor jöhet ki pl ha soxoros tőkeáttéttel chf-re játszanak..valami tuti mozgásra.. de mivel tuti nincs ezért 4keresztes kockázatú.. svájc elengedte chf-et.. ennyi volt.. a birkamaki meg csak szűköl.. ha nem lett volna benne sok politikus birkamaki..ha nem lettek volna ezeknél a cégeknél banki és önkoris átmeneti pénzek (most már van hozzá mnb-s szla) akkor semmi mentegetés nem lett volna...pusztuljon aminek pusztulni kell..tisztító tűz.

A mai nappal számomra le…

#770886 Fornit

A mai nappal számomra lezáródott a Quaestor-saga, megvolt a maradék összeg lebankolása is. (A nagy része már a nyáron megvolt)

13,58%-al kevesebb jött vissza, mint a Q ktv-k bekerülési értéke, szinte el sem hiszem, h így alakult, tavaly márciusban még arra sem gondoltam, hogy bármit is viszontlátnék.

Őrült szerencse, el sem hiszem, pedig így is ez volt életem buktája pénzösszegben.

Yíííííhááá!

Re: Q Kurázsi

#756013 banyaiz Előzmény: #756009

Hogy a bánatba lehet egy brókercégtől hazavinni 1 mrd ft kp-t?

Ezek aztán nagy mesterek lehettek.

Q Kurázsi

#750428 mzperx

Olyan élménye van valakinek, hogy sikerült transzferálni a papírjait a Quaestor f.a.-ból és volt közte Q Kurázsi bef.jegy? Azzal mit tud kezdeni az új szolgáltató? El lehet adni valahogy?