Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

matgab Előzmény: #813764

faxom kivan már tényleg az összes magyar részvénnyel...

Amikor OTP-m van, akkor a Richter megy, amikor Richterem, akkor az OTP, amikor OTP-m és Richterem, akkor meg a MOL megy.

Kis papíroknál is a FHB-m és 4IG-m van ezer éve. Erre ment a Konzum meg az Opus, vettem CIG-et, erre megindult az Appenin.

Átcseréltem a CIG-et, Appenin-re: Innentől fogva az Appenin megállt, és csak a Konzum , OPUS, CIG száguldott tovább.

Aztán vettem Opust és Konzumot is.

Azóta esik az OPUS, a KONZUM, az Appenin is és a Rába indult meg.

A 4IG meg folyamatosan esik.

Meg az összes olyan junkie megy mindig, ami nekem nincs (Altera, Futuraqua, Set, ottone, Csepel, Nordtelekom, meg azt sem tudom milyen marhaságok.

Ilyen találati arányt bazzeg, nem hiszem el!

Igaz hasonló az USA is... Minden ami száguld, azt ha veszek, egyből elkezd esni, majd miután eladom kitör mint az állat.

Vettem Apple-t 124-nél, onnan az Apple visszaesett 90-ig, majd amikor eladtam 106-nál, azóta meg sem állt 200-ig.

Amazon vettem 970 körül. Egyből leesett 870-ig. Még jó, hogy ezt tartottam 1080-ig, amikor eladtam onnan kitört 1300-ig majdnem.

Vettem Lockheed-et 200-nál... Beesett az is kb 175-ig. Eladtam, az is elszáguldott 300-ig...

Most vettem Albemarle-t 137 körül...Eddig mindenkinek kellett a lítium, elektromos autót akart mindenki gyártani...Erre most kitalálták, hogy kurvára meg fog nőni a litium kitermelés, az ALB máris csak 110...

De ugyanez volt a Nike-nál is ahol csaknem 2 évig vártam, hogy legalább a beker fölé visszamásszon az árfolyam.

A Teváról vagy az UA-ról Seadrillről, Gamestopról, AU.US-ről nem is beszélve. Veszek- onnantól fogva csak esni képes bármennyi ideig is tartom...Aztán amikor eladom, akkor meg két hét alatt emelkednek 50-100%-ot... (Gamestopot már lassan 3 éve tartom, azóta csak esni tud)


A többi európai papírral is ugyanez a helyzet: Bitcoin group, Inditex, AB Inbev (na ez az eladásom után sem emelkedett), K+S, Ageas, Grandvision, Commerzbank, hogy csak néhányat említsek...

Csoda, hogy még nem játszottam el az összes pénzemet