Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re:

prospero Előzmény: #803291

1. Mi hívta életre a kvótát? Kérlek szépen a kvóta egy politikai termék a nyugati célországok vezetőinek részéről amit feltudnak mutatni a választóiknak, hogy de a menekültek nem fognak ittmaradni. Hasonló szemfényvesztés, mint a kitoloncolásra való hivatkozás. Erős zsibbasztó hatású nyugtató a célországok őslakos lakosságának...

2. Meddig tart egy menedékjogi eljárás? Világosítsd meg, hogy ez miért fontos kérdés. Ha arra célzol, hogy nagy tömeg esetén ez sokáig tart akkor ez így van. Határvédelem? Mint megoldás?

3. Jelentősége, hogy az eredeti álláspontunk szerint haladunk. Saját becsült integrációs és teherbíró képességünk alapján fogadunk be menekülteket. Mivel a kvóta intézménye nem kiforrott még, nem tudod azt sem megmondani, hogy mi a végső arányszám. A menedékjog megadás jelentősége, hogy nem igaz, hogy Magyarország egyáltalán nem fogad menekülteket. Ami hazugságot a ballib média minden nap elővesz.

4. Nem, nem kötelező. Bár nem vagyok biztos benne, sztem van olyan ami csak Magyarországi tartózkodásra jogosít.Viszont geopolitikai okokból nem mindegy, hogy hány embert enged át Magyarország nyugatra / európa iszlamizációja, kulturális összetételének megváltoztatása miatt/ ha a kérdésed erre irányult. Mondjuk úgy nem szolidáris a nyugati őslakosokkal szemben csak azért beengedni őket, mert azt hisszük, hogy úgyis továbbmennek. Lsd. Görögök, olaszok.

5. Hány ember tartózkodik jelenleg Magyarországon akik kérelmet adtak be? Valószínűleg több annál, mint amit gondolsz erről. De lsd. 4-es pont. Mivel nyugat összetétele politikai okokból közvetett befolyást gyakorol Magyarország sorsára, az is probléma, ha az illegális bevándorló Germanyban tartózkodik, szóval nem teljesen Germany magánügye a dolog, hogy hogyan oldja meg demográfiai, munkaerőpiaci problémáit. Bár ha akarja megoldhatja bevándorlással is, de akkor ne akarja exportálni az ebből fakadó problémáját kvótákkal.

6. Hány embernek adtunk menedékjogot? Valószínűleg annyinak, ahányan megfeleltek a törvényi előírásoknak. Ez kb. 10% lehet. A többiek illegális bevándorlók, akiket kerítés/határvédelem nélkül esélyed sincs kiszűrni, és ha nincs a zárt tábor, ahonnan nem léphetnek tovább Magyarország területére, még kitoloncolni sem.

Teljesen mindegy, hogyan viszonyul a kvótához, mint mondtam. Állampolgári Hivatal megvizsgálta a kérelmüket és azt mondta jöhetnek. Az elv a lényeg, hogy a kvóta kérdésben elvonják az ország szuverenitását.

7. Ha 100 millió migráns jelenne meg európában, akkor arra milyen szinten megoldás a kvóta elleni harc? :-)! Fordítsuk meg a kérdést: 100 millió migráns esetén mire megoldás a kvóta? Valszeg azért dühösek emiatt nyugaton, mert Magyarország nem szabotál sunyiban, mint a nyugati országok, hanem kimondja, hogy a kvóta értelmetlen. Miért az jelenti a szolidaritást, ha úgy teszel, mintha a kvóta működőképes megoldás lenne, de szabotálod, és nem szolidaritás, ha véded eu külső határát?

EU Pomádé király birodalma, ahol nem lehet kimondani, hogy a kvóta hülyeség, miközben szabotálják.

Továbbá a kvóta ellenesség nem úgy keletkezett, hogy Magyarország kvótaellenes harcba kezdett, mikor nincs is kvóta. Bár ez is népszerű toposz volt a ballib oldalon. Valami bocsánatkérésféleséget vagy ilyesmit hallottál ezzel kapcsolatban bárkitől aki ezt itt és/vagy a médiában hirdette? :-)! Először volt a nincs is kvóta, most hogy kiderült van, most azt halljuk tőletek, hogy egyrészt nincs jelentősége, másrészt megoldás. :-)!

" azzal érvelünk, dublin szerint kell elbírálni a kvótát" pontosan, mivel görögország területén léptek be először az eu területére. Azt is vissza kellene küldeni görögországba akit Magyarországon regisztráltak először. Hacsak a szóbanforgó atomfizikusok fel nem találták a teleportálás lehetőségét. Igazán nem szép dolog, hogy egy ilyen találmányt titokban tartanak a világ előtt.

Nem szolidaritásból nem küldik ide őket, hanem azért nem küldik ide őket, mert görögbe kellene küldeni őket. A jogszabály ugyanis azt mondja, hogy ott kell regisztrálni, ahol először eu területére léptek. Kettős feltétel van. És ott kellene lefolytatni a menekülteljárást.

A nullához képest hogyan aránylik az 1-2 kiló? Kérlekszépen wignerre hivatkozva: az arányszám: végtelen.

Továbbra is javaslom, hogy tanulmányozd a kvótaszabályozást, mielőtt még állításokat fogalmazol meg vele kapcsolatban. Wikipédián fent van az egész szabályozás. Két mechanizmus van. A relokációs mechanizmus ami szerint egy) olyanok menedékkérelmét kell elbírálni, akiknek nagy valószínűséggel jár a menekültstatusz, kettő a betelepítési mechanizmus. Amikor más országokban bírált menedékjoggal rendelkezőt kvóta szerint be kell telepíteni.

Az, hogy nem akar itt élni esetleg - még nem jelenti azt, hogy nem is fog.