Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re:

banyaiz Előzmény: #803276

Néhány keresztkérdést tennék fel neked hadd ne oldjam már meg ismét a problémát, 20. alkalommal is. :) Pontosabban nem keresztkérdés rávezető kérdést a megoldásra.

1. Miért van szükség kvótára? Mi hívta életre ezt a kezdeményezést?

2. Mennyi ideig tart ma egy menedékjogi eljárás és milyen lépcsőfokai vannak?

3. A balkáni útvonal felpörgésétől számítva, hány menedékkérelmet fogadtunk be, és ez hogyan viszonyítható a kvóta számokhoz?

4. Amennyiben valaki menedékjogot kap kötelező utána Mo-n tartózkodnia?

5. Hány ember tartózkodik jelenleg Mo-n azok közül akik kérelmet adtak be menedékjogra?

6. Hány embernek adtunk menedékjogot , akiknél végigment az eljárás mióta megkezdtük a hisztinket az ügyben? Hogyan viszonyítható ez a szám a jelenlegi kvóta számokhoz?

7. Ha 10 milliók 100 milliók kvótázására lenne szükség a jövőben akkor szerinted mi a ló nemi szervét jelentene abban a szituban az, hogy elutasítjuk a kvótát? Lenne annak bármi jelentősége ha Európa földjén 100 millió menekült jelenne meg ?

Nagyjából ezeket a kérdéseket megválaszolod magadnak akkor sínen leszel a megfejtések ügyében. Illetve be tudod kategorizálni a műsorunk szánalmasságának mértéket, ami a végtelen környékén van nagyjából ennyi telefonos segítséget tudok adni. :)

Ebben a kvóta ügyben nagyon sok ötlet elhangzott, kitűnő terep a hazugságoknak, féligazságoknak, rémhírterjesztéseknek . Ilyen például az, hogy nem mi határozhatjuk meg kivel akarunk együtt élni. Nincs ilyen ebben a kvótaszabályozásban. Azt sem határozza meg, hogy a menedékjogot kapottnak velünk kell élnie. Egy kurva nagy parasztvakítás az egész. Azon a szinten, hogy azt se érti mi történik és miért, és milyen problémát próbálna kezelni a kvóta a maga korlátaival de a gonosz kvóta. :)

Vazze a németek a jelenlegi dublini szabályok szerint 100 k számra küldhetnék ide az itt regisztrált csókákat. :) Aztán a kvóta és a Soros terv és elveszítjük a szuverenitásunkat. Nem 1-2 k kvótázott menedékkérőt , hanem az itt regisztrált sok 100 k embert mind ide visszaküldhetnék a jelenlegi szabályozás szerint. Akkor a kvóta így meg úgy. :) Röhej, és szánalom. De nem csak ezért, hanem úgy logikailag az egész amit csinálunk belőle.

Azzal érvelünk, hogy ott kell bírálni ahol regisztrálták, Dublinnal. Ez nálunk azt jelentené nagyságrendileg több mint félmillió ember eljárását kellene lefolytatnunk. A jelenleg érvényes szabályok szerint. Ehhez képest 1-2 k ide kvótázottnak akit görögöktől kellene átvennünk, vagy olaszoktól hogyan aránylik?

Ez annyira pitiáner amit művelünk, hogy egy szégyen az országra és az egész EU-ra nézve. Az emberi értelemre nézve szégyen. Ez tény látod. :)