Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #802930

Dohányzás a legjobb gyógyszer rá. Ez nem vicc. Tényleg jó tüneti kezelés. Sajnos a járulékos hatásai .

Vízpart is jó, még jobb vízen lenni, vagy magaslati levegőn, de nekem a víz jön be.

Illetve állítólag jó a metamfetamin is. :) Sajnos mellékhatásai súlyosabbak mint maga az allergia. :) Bár épp napokban olvastam, hogy poszttramumás stresszre gyógyszerként újra képbe kerül mint a régi szép időkben.

Amit én szoktam még használni sólámpa. Illetve egyszer voltam egy lézeres orrnyálkahártya kezelésen ami nagyon jó hatású volt de a hatása kb 1-2 hónapig tartott, és ahhoz képest elég macerás volt mert többször kellett menni 6-8 alkalommal, és elég drága is volt. Jó jó de átmeneti hatású, többet nem mentem ilyenre csak egyszer próbáltam.

Ja még nagyon jó a borsmentaolaj párologtatóba cseppenteni. De vigyázz nem kell sok csak pár csepp mert annyira erős . Nagyon ütős vsz, fürdővízbe és néha szoktam pár cseppet. Bemész a fürdőszobába olyan mentaillat van pár csepptől is. Ez lazító hatású , és az allergiára rágörcsöl a szervezet akkor jó ha kilazulsz. Használhat nem egy csodaszer. 10-15 perc egy forró fürdőben laza leszel teljesen. :)

Szoktam még használni teafaolajat de azt csak párologtatóban. Az inkább bacik ellen jó, annak is olyan kellemes illata van.

Érdekes egyébként engem 20 évvel ezelőtt sokkal jobban kínzott az allergia, akkor volt olyan nyáron egy csomag papírzsepit elhasználtam 1 óra alatt ha beslukkoltam valahol egy jó kis pollenfelhőt. Mostanában utóbbi 5 évben mondjuk nem nagyon emlékszem ilyen durván jelentkezett volna akár egyszer is. Amikor durvább is volt akkor sem volt ilyen fulladásszerű vagy hasonlók nálam az is igaz, hanem csak az orromat facsarta, és a szemem könnyezett. De kibírható volt. Viszont egy cigi azonnal tisztította. Gondolom az is valamiféle ilyen antihisztamin hatás , nyugtató lazító, plusz füst az orrban fertőtlenítette vagy valami. :) Nem tudom de én bogyókat nem szedek , nem is szedtem, és mintha kevésbé lenne hisztérikus a szervezetem erre. Aztán lehet holnap bemegyek egy pollenmezőbe és vissza minden. :)