Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #802898

Szerintem meg lehetne próbálni. Két szülődet is gondozod és munkát keresel. Ha nem sikerül nem vesztesz vele semmit, ha sikerül olyan 30-50 k/hó környéki összeg ez , de kettő családtagról is szó van akkor mindkettő után + beleszámít a nyugdíjnál az évekbe .

Az viszont biztos, hogy bürokratikus lehet az eljárás. Felülvizsgálatokkal stb. Nincs tapasztalatom ebben a gyakorlatban nem láttam még ilyen eljárást mivel jár. Szerintem érdemes lenne körbeszimatolni, beszélni esetleg olyannal aki ezt végigcsinálta milyen szőrszálhasogatások voltak. Mert az biztos van bőven a hivatalok részéről.

Az, hogy pereskedtetek , vagy csúnya szavakkal illettétek az aktuális önkormányzati akárkicsodát az nem befolyásolhatja. :) Szerintem amit mondasz valami ilyen helyzetre találhatták ki az ápolásra támogatást.

Meséltem nagynéném volt kint Germanyban idős egyedül élő néninél. Nem szorult ápolásra de egyedül van , mégis valaki ott van vele mindig, segít bevásárolni, gyógyszerért elmenni , főzni stb. Egyfajta ápolás , gondozás ez is, de nem ágyban fekvő betegnél. Ha egészségügyileg olyan állapotú lenne akkor valami szakápolói végzettség is kellett volna, hogy mehessen, így nem kellett. Már nem emlékszem az összegre mennyit mondott de ilyen 1500-2000 euró környéke volt /hó amiért szerződtették. Német átlagos háztartásban ezt megtehetik és még mindig sokkal olcsóbban kijönnek gondolom mintha fogadnának egy német szakembert mellé. Mert ez ott minimálbér környéki vagy alatti történet. Kaptak e erre valami támogatást német államtól nem tudom , de könnyen el tudom képzelni többet is mint amit neki kifizetnek. Ráadásul őt úgy közvetítették oda tehát a közvetítő cég ebből már lecsípett. Azt hiszem 1200 euró volt 3 hétre, utána 3 hete szabad , és megint 3 hét. Mert ketten csinálják váltásban. Most a 2. turnusban van , azt mondta jól kijönnek a nénivel nincs gond úgyhogy vállalta tovább.

Te gyakorlatilag ha el akarnál úgy menni dolgozni , hogy munka elvon otthonról hetekre , hónapokra az eleve kizárt, ha így kell segítened napi szinten.