Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

MGHUN Előzmény: #801703

Errő a kurvás témáról is lehetne egy témát indítani, mert őszintén nem értem, hogy egy kurva hogyan lehetne normáli szülő, de mindegy.

Másrészt szerintem nem kiveséztük, hanem te nem érted a helyzetet: Ha nem csinálom a pincérkedést, akkor nem tanulhatok tovább az intézményben, ami az egyetlen olyan névvel rendelkező intézmény, aminek hallatán minden munkahelyen előnyben leszek részesítve, és ez által van esélyem, hogy ne egy lacikonyhán rohadjak éhen. Ha én nem nyelem le, hogy év közben megváltoztatják az adott szakképesítést, és engem most bebasznak valahova pincérnek, mert kell az olcsó munkaerő, akkor nem mehetek tovább a következő tanévbe. 4 év elvégzése után az eredeti szakács és cukrász képesítés helyett pultos szakképesítő lapot kapok 4 év komoly pincéképzés és gyakorlat után. Érted már?

Eléggé jól keveri a ZSidesz a szart a közöktatásban is. Sajnos ez így van. Úgy kevernek kavarnak mindent, ahogy akarnak, le van szarva, mi volt az eredeti terv. Ez megalázó, és idegesítő is egyben. Ezért mennek el a magyar fiatalok külföldre. Ennek ellenére én nem leszek kivándorló, akárhány indiainak is kell az idegesítő szokásait elviselnem.