Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #801664

vagy csak nem érzed az árnyalatokat..

egy angol sem vezethet itt baloldalon..

ha elmész egy országba ott vendég vagy..úgy is kell viselkedned.. az elvárható dolgokat köteles vagy figyelembe venni..és a fontos társadalmi konszenzusokat betartani.. ezen felül hozhatod a figurád.. a nemzeti jelleged..de amit teszel azt az országod és kisebbséged rovására is teszed.

Ha menekült vagy akkor hálás vagy..megköszönöd a segítséget együttműködő vagy és próbálod hasznossá tenni magad..

Ha migráns vagy akkor be akarsz illeszkedni a társadalomba..mindegy mi az ok.. szerelem vagy jobb élet reménye.. vállalsz a társadalom palettájáról feladatot.. adózol.. a kötelességeid teljesítésével nyersz el jogokat..még akkor is ha megelőlegezték neked..

ha csak rá akarsz csimpászkodni mások munkájával elnyert szociális rendszerre.. és csak kivenni akarsz..arrogáns és agresszív vagy.. akkor gyorsan kell egy saller.. és mehetsz a mamádba..

ha befizetsz egy szolgáltatásra akkor szellemi szinvonalad kultúráltságod szerint igénybe veszed azt.. aki ott dolgozik az szolgáltat.. a szálloda mondja meg a játékszabályokat (ha vendég nem tartja be akkor figyelmeztetik és repül ha az alkalmazott akkor ő repül) és a tól-ig határokat.. nem az alkalmazott.. ha a rosszlányt befizették egy pippantásra akkor tegye a dolgát..hiszen ezt vállalta...ne önérzeteskedjen.. ha nem jó akkor próbáljon más feladatot..

Lásd pritivumen.. hozatott a csóka pezsgőt epret.. mondta a csaj felesleges..őőő már el van csábítva amikor kifizették..