Regisztráció Elfelejtett jelszó

:) sok soroscsicska

Ibiza Előzmény: #799391

katyvasz..jófejkedés.. lájkvadászat.. 2010 elött minden fasza volt gondolom.. a semmire nem jó 4es metró nem zavart.. és még sokezer dolog..

A 8-9 milliárdos orczi téri máig nem használt förmedvényes zsidó emlékműből mennyi Ct-t lehetne venni..mennyi lélegeztető gép..mennyi gyerek lakhatna jól? mennyi...bla bla bla..

Ha propagandázol akkor tedd a dolgod.. de akkor csak populista hőzöngés..

Ha nem látod az irányokat és erőket akkor úgy is véged.. nézd ezt a mémgyárat..amikor foci siker volt megbolondultak..amikor az emberek az utcákon szurkoltak..persze amikor nem megy akkor ezek előbújnak üregeikből.. most is fáj nekik a vizes VB.. az a jó ha éget..sistereg

Ha a dolgok érdekelnek akkor inkább légy objektív..egységes legyen a mérce.. lásd a f@szkodást és lásd a pozitív dolgokat..

Tetszik nem mindenki jobban él mint 10 éve..épül szépül minden.. komoly pénzek mentek eübe új mentők lettek.. igen már 1990 óta folyamatosan kellett volna fejleszteni..és már akkor meg kellett volna tenni az átalakításokat..

most nem sorolom a pozitív eredményeket, főleg pénzügyi területen, nincs csődközelség nincs komcsilibsi eladósítás..

Hüjeségeket vársz el.. persze csak kormányzati oldalon..ott állandó hamuszórás kellene a másik oldal persze f@sza.. sok édibédiség..csupa szabadságharcos tisztalelkű "szép" (kinek mi a szép) ember.itt nincs kritika..mert az rombolja az egységet..értem én ezt.

A hatalom megszerzésének és fenntartásának vannak technikái.. ezek ezer évek óta nem változtak..

Kb 1000x elmondtam.. a politika a hatalomról szól.. a források eszközök feletti birtoklásról.. erre ácsingózik minden takonypóc.

Disznó soros ügy az bonyi? civil szervezeteken keresztül befolyásol.. és lefizet embereket..nem csak nálunk hanem mindenhol. Embereik követelik az átlathatóságot..de az rájuk ne vonatkozzon..

Nem bonyi a módszer..látszódj emberjoginak.. szabadságharcosnak..gyüjtsd össze és ragasztgass magadra a deviánsokat. .beszélj toleranciáról..csinálj mást mint amit mondasz..épülj be vagy fizess le embereket minden döntéshozó testületbe.ott obstruálhatnak és képviselhetik érdekeid...ha odacsördítenek visíts mint malac..diktatúra fasizmus.. "azééé mert én zsidó vagyok?" sződd át a rendszereket mint a fojtófüge..nem kell felépítményt építened.. a fa meg- és eltart..

israelben most hoznak sorostörvényeket..(euban már eleve átláthatónak kell lenniük a civil szervezeteknek és iskoláknak) nem figyelted az israeli nagykövet ügyét? önkényesen kiadott egy nem egyeztetett nyilatkozatot..amit visszavonattak vele.. netanjahu 18.án vagy mikor jön MO.-ra..