Regisztráció Elfelejtett jelszó

:) sok soroscsicska

banyaiz Előzmény: #799314

Mondjuk egy nagyon sarkított példa . A polgár gyerekét szállítják nyitott mellkassal egyik kórházból a másikba felszerelés hiánya miatt, életveszélyes helyzetben. Közben ő megy kocsival és a szeme előtt sorakoznak a gonosz Soros plakátok milliárdokért.

Szürreális nem? Vajon mire gondol ekkor, összekapcsolja ezt a két dolgot valahol , vagy nem ? Ki tudja.

De valahol összeérnek ezek a dolgok. De ha erre van igény, és ez örömöt vált ki a polgárokból akkor nincs mit tenni. :) Ez valami pluszt ad neki, és elégedettséget , akkor vétek lenne tőle megfosztani. Akkor megérdemli a sorsát valahol végeredményben. Így működik valahol az ok okozat, vagy tett és a következmény témakör . Vagy a világ így működik kicsit szélesebb látókörben nézve. Ami megéri az megéri ezen ne nyissunk vitát. :)

Szerintem sokkal szűkebbre kellene venni a forrást ezen a téren, mondjuk annyira, hogy ilyen intézményre mint propagandaminisztérium nincs is szükség. Ablakon kidobott pénz.

A pártok finanszírozása is szívem szerint azt mondanám nagyon meg kellene húzni az összegeket. Csak az még jobban ösztönözné őket arra, hogy máshonnan ezt megszerezzék. Amíg erre a polgárokban van igény egy ilyen minőségű műsorra addig azt ki kell szolgálni, ahhoz pénzt kell felhajtani . Amíg lószar van addig veréb is van alapon. Ez így ér körbe valahol. A kereslet eredményezi a kínálatot. Azért azt nem mondhatom, hogy nincs pl kereslet egy ilyen plakátkampányra mert van, nem is kicsi innentől kezdve a folyamat megy a maga útján.