Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #797573

Mondok egy gyakorlati példát. 2006. Ha az ottani utcai eseményeket az ügyészség terrorcselekménynek sorolja be akkor a szervezője mondjuk aki a színpadon "megafonozott" jelenlegi miniszterelnökünk terrorizmusra felbujtásért 25 év vagy mennyi a plafon, a résztvevők cselekedeteik súlya szerint 10-20 év között. Aki csak ott volt az 10 év aki dobált gyújtogatott az 15-20 év.

Ez egy logikailag felépített ügykezelés , vádemelés. Első pont minek minősítjük jogilag azt a tömegmegmozdulást ami történt, és aszerint a résztvevők díjazásával lehet foglalkozni.

De olyat a világ nem hallott még szerintem, hogy tömegeseményben a megafonos terrorizmus, és a többi résztvevő ejnye bejnye, vagy nem is keressük stb. Ha az terrorcselekmény volt akkor aki csak ott állt a tömegben meg sem szólalt az is bíróság előtt áll terrorizmus vádjával. Nem? Vagy ha nem sikerült elfogni akkor nemzetközi körözés ellene terrorizmus gyanújával . Ami nem egykönnyen évül el. Konkrétan a több száz, vagy több 1000 polgár ellen akiknek az arca filmre került. Ilyen súlyú ügynek minősítjük ezt akkor ez az eljárás. A világ végéről előkerítjük akkor is ha csak szotyizott a tömegben ott és várta, hogy áttörhessen a határon sikerüljön a terror. :) Akkor is elő kell rángatni bárhonnan a világból.

Ehelyett történik ez a tragikomédia. A saját besorolásunkkal nincs összhangban az ügy kezelése. Szóval egy baromi nagy parasztvakítás az egész. Leginkább arról szól , hogy proletariátus vasökle porrá zúzzon egy gonosz terroristát és akkor ezzel valami "eredményt" mutattunk fel a gyakorlatban. :) Nem csak a szavak szintjén zúztuk porrá a gonosz terrorista migránsokat hanem egy konkrét ügyben is. :) Többi körülmény , hogy semmi következetesség nincs a dologban az mellékes.

Bakondi ott volt rögtön mondta terrorizmus, ha így vág az esze miért nem adta ki a tűzparancsot? Terrorizmus a határunkon , akkor mire várt tapsra? :) Mikor a határ le volt zárva valaki illegálisan át akart menni azt első felszólítás után lelőtték, ha nem lépett aknára valahol. Szeme előtt zajlik egy szerinte terrorcselekménynek minősíthető eset akkor mit csinált közben szotyolázott és várta, hogy a terror fokozódjon? :) Valahogy nincs összhangban már itt az esemény duma szintű besorolása és a reakció. Persze ez nem meglepő mert egy parasztvakítás nyilván. Csak más azért a parasztvakítás és más 10 évre valakit lecsukni.