Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #792739

ne légy városi táposcsirke..

Én a legtöbb esetben elengedem a halat..

Amikor becuccoltál..bedobtad a botokat.. leülsz a fűbe.. és beleolvadsz a természetbe..nem kapcsolod be a kib@szott rádiót..nem basztatod telefont..nem gondolkodsz a cég dolgain..hanem felveszed a természet ritmusát.. csak figyelsz..és nem gondolsz semmire.. alkalmazkodsz..nyugton vagy..kinyitod az érzékszerveidet.. lesz füled meghallani a neszeket a madárhangokat.. megnézed az ágvégről hogy vadászik a szitakötő.. ha mákod van akkor a kolibri szépségű jégmadár tőled 1m-re űl az ágra és fogja a halakat.. lesz szemed meglátni a halmozgásokat..burványokat.. rablásokat..látod a molnárpoloskák őrült táncát.

Nyugton vagy..neszezés a lábad mellett kijön egy kisegér.. esetleg kijön a fia is a lyukból.. jön a karcsú menyét.. egyszer csak hallod az egér halálsikolyát.. de u.ez róka kaffog..majd egy nyúl felsír..

Lesz szemed észrevenni a pókot..aki szövi a hálóját.. meglátni a vadkacsa fészkét.. ott rejtegeti a fiókáit.. aki néha csak úgy iszkolnak utána.. előjön az öreg béka..álmosan rádnéz..dobsz neki egy kukacot..majd kettőt.. a végén már a cipődön áll..

Egyszer csak eldosz mindent..szarni a békára.. viszi a kishalat valami..sikít az orsó.. kézbeveszed a botot megáll a hal..füled piros..torkodban dobol a sziveded most mi van elengedte..viszi tovább? mi a pöcsöm.. behúzod a féket.. kézbe a bot.. látod a zsinór mocorog..elindul benyomsz neki.. mintha tuskóba akadnál.. na ez az füles ,) amikor kiszákolod a 2kg-os csukát..remeg a lábad.. és olyat érzel mint amikor elöször élveztél.