Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #791096

:) nem bonyi a világképed..de végül is ilyen a világ..

van a jó oldal..ezt nem mondod meg melyik / (de mi tuggyuk kik ,) mert akkor nem tudnád semlegesnek hímezni a mondandódat.de tuggyuk kik.még ha szóvirágokkal is borítod be/ itt laknak az emberiségért dolgozó tisztaszívűek..akiknek az arcképeit templomok falára festik. istenként szeretik az embert magát... .küldetésük az életünk jobbítása.napi bearanyozása.. cirádákkal díszítése.. akik a pénzüket szellemi erejüket a közjó javára fordítják...segítik az elesetteket.. elvezetik a szegényeket a tiszta forráshoz.. a tápláló mannához..

de ott a csúúúf

sötét oldal..az a hatalmas és fekete erő.. (tuggyukkik) és ennek helyi vezetője darkorbánveder..ki fényes lázárkadjával mutatja a hamis álmokat.. ő. életünk megrontja .. cukormázzal.. pávatánccal szines üveggyönygyökkel..bazári mutatványokkal fedik el csúf céljaikat.. mételyezik életünket..rágják lelkünk.. belénk ültetve a kétségbeesés egyre növekvő csíráját..élik fel gyermekeink jövőjét...pusztítják istentől kapott értékeinket...

de megnyugodhatunk..te/ti vagy/vagytok nekünk..homokszemek ebben a csúf világban. a hatalmas sivatag is egy egy homokszemből áll össze.. a fényes gyémánt is sok apró molekulából részhalmazból lesz tökéletessé.. a páva is apró pigmentekből meríti szépségét...a teti pávák sokkal szebbek.. még is csak a mi kutyánk haveri kutyánk kölke (:D némi képzavarral)