Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #791076

Sokkal nagyobb erők hatnak mint az EU Parlamentben néhány bohócnak a műsora. Lenácizta, lelibsizte ezek ilyen cirkuszi mutatványok , hogy valamit mondjon.

A lényeg vsz az, hogy a világnak a fejlett része vonzerővel bír és mint a mágnes vonzza magához a fejletlenebb részéről a népet. Erre részben szüksége is van a fejlett résznek , részben pedig olyan negatívumokkal jár mint a kulturális különbségek miatti torzsalkodások.

Ezek az erők feszítik szét a rendszert és egy egy politikus a brexitjével meg a Trump stb mint a falevél a szélben nagyjából.

Nem a magyarságot akarom én bántani, vagy nemzeti érzelmeket, és azt mondani nyugaton okosabbak vagy szebbek vagy bármi eszem ágában sincs. De szerintem nem attól leszünk nagy nemzeti öntudatúak ha félreértelmezzük a világ jelenségeit. Ráadásul vezetői szinten tudatosan parasztvakítás címszóval, aztán megrendelünk hozzá egy újságcikket.

Középszerű figurának tartom ezt az Orbánt de annyira nem butának azért, hogy ezt ne lássa át . Csak vakítja a népet a hülyeséggel mert nyilván jobban hangzik mint a valóság , hogy nagyjából egy falevél a szélben és nem nagyon van jó megoldás ezekre a dolgokra, csak rossz meg rosszabb mindegyik vérzik pár sebből. Folyamatos kompromisszumok miatt alakul ez a folyamat így nem a libsik miatt. Persze hát valami ellenségre rá kell fogni valami kézzelfogható ellenségre.

Olyasmi ez mint piciben a letelepedési kötvény ügy mondjuk. Milyen motivációk hozták létre: vonjunk be tőkét , hozzunk olyan embereket akik esetleg itt valamit vállalkoznak befektetnek, növeljük a népességet vagyonos emberekkel, mellette mint kapitalisták csurranjon valami zsebbe is egy kis mutyizás. Végeredmény egyik részlete jött pár 1000 "kulturálisan eltérő" ember Európába. Ilyen is ennél sokkal komolyabb kompromisszumok , hatások eredője az, hogy a "nyugat elesett" az ügyben. Nem a libcsik gonosz ármánykodása . Már a gyarmatosításoknál is a libcsik ármánykodtak? Bármi negatívum van rá kell mutatni valakire, hogy miatta, kell egy bűnbak ami ne én legyek nyilván. :) Ez ilyen játék. Közben meg a világ objektív okok miatt alakul , sok millió ilyen kis részlet miatt pl mint mondjuk a letelepedési kötvény. Ennek az összhatása eredője , hogy egyszer csak egy német hírben szerepel iráni, afgán, görög, török , magyar, etióp és csecsen is egyszerre, meg az orosz hússaláta. Pharaon mondjuk az európai kultúra élharcosa volt azért kapott lehetőséget rá, hogy bizniszelgessen Mo-n , vízumot kapott, ingatlanokat vett stb? :) Sok sok millió Pharaon ügy van a világban ahogy pörög a biznisz, és ez még mindig csak egy parányi részlete az ügynek. Aztán egy szép napon azt veszed észre jé mi ez a sokféle nép itt , na valahogy így esett el a nyugat az ügyben ahogy a cikk írója fogalmazott.