Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #790451

Hogyan őrzöl meg egy kontinensen egy olyan vonzó kontinensen mint Európa egy kulturális, etnikai homogenitást? Mikor már ma sem létezik.

A csóka cikk szerzője felismerte a nyilvánvalót problémákat okoz etnikai, kulturális különbség ember és ember között. Hát ezt ha nem mondja soha nem jövünk rá. :)

A másik része ez a "háború" "harc" a nyugat ránk akarja kényszeríteni ezt ez egy erős torzítása a dolgoknak.

Mivel lehet befolyásolni ezt a folyamatot az a kérdés. Bevándorlási szabályozással. Mielőtt a nagy 2015 népvándorlás lezajlott ahogy szerző nevezi ezt történt egy és más bevándorlás ügyben, és annak szabályozása ügyében is.

Aki írta ezt a cikket úgy csinál mintha ezt a dolgot meg lehetne oldani csak a nyugat nem akarná . Minket bele akar vinni ebbe. Tegyük le a javaslatunkat a bevándorlási szabályozás olyan átalakítására ami kizárja az eltérő kultúrákat és etnikumokat. :) Na azt a javaslatot megnézném. Ezzel összemosni a kvóta kérdését hát nem tudom mi értelme lehet azon kívül , hogy parasztvakítás.

Meg akarjuk őrizni a nemzeti identitásunkat és ezért háborúban vagyunk. Szerintem ehhez köze nincs a valóságnak, de őrizzük meg mi az nekünk . Szezonnak a fazonnal való összekeverése.

Ahhoz, hogy egy kicsit komolyan tudjam venni ezt a sok marhaságot ami ebben a cikkben szerepel az kellene, hogy mi egy olyan bevándorlási szabályozási javaslatot letegyünk ami biztosítja Európában ezt az okosságot amit a szerző mond, hogy mekkora érték ez Mo-n. Mo-n egy dolog miatt nincs ilyen típusú sokszínűség olyan mértékben mint "nyugaton" mert kevésbé vonzó célpont, nem azért mert mi megtaláltuk ennek a megoldását és ezért őriztük ezt meg, hanem azért mert nem vagyunk célpontja ennek a folyamatnak, legalábbis fő csapásirányként. Ez baromira más sztori, szóval nem tudom mire emberkedünk , a semmire kb.

Az érdemi dolgok ott kezdődnek ha mi ezt az elképzelésünket össze tudjuk egyeztetni a világgal , és az ott zajló folyamatokkal , és ezt bevándorlási szabályozásba foglaljuk. Ma Mo-n nem kap állampolgárságot muszlim mint a cikkben első számú közellenség? Vagy nem kap állampolgárságot aki olyan országból jött ahol más a kultúra pl egy arab országból, vagy Kínából, vagy oroszoktól, vagy törököktől vagy Kambodzsából? Dehogynem kap. Akkor mit vetítünk a semmire?

Egydimenziós világban a szavak szintjén megoldottunk valamit . Kb ez a szitu ami a valóságban a semmi kb. Aztán osztjuk az észt. :) Annyira röhejes és szánalmas vsz.