Regisztráció Elfelejtett jelszó

teknika-human 1:0

Sumér harcos Előzmény: #787809

múfüvön minden nyáron kinti tornán,(a kintiek játszanak olyanon áprilistól oktoberig,) szoktunk játszani,azt mondjuk nagyon utálom:)de megyek majd kedden vmikor:)

akkor az kültéri pálya?kint játszotok télen is?

mi szerencsére ingyen kapunk egy tornatermet,16an vagyunk.

nálunk is tele volt a 80as években,sokan játszani nem tudtak,főleg ha már később ment az ember,ha már választottak akkor kész...nem fértek be. Mások a maiak nagyon, nagyrészük finoman tologató nyávogó, létszámban sincsenek annyian.

tavaly történt egy érdekes,vicces esemény:)...vásároltam 2 különböző teremcipőt magamnak augusztusban,egyiket neten-erre nem volt jo a méret,felhivom a céget,mondják ingyen cserélik,rendeljek megint a webshopban-ha kijön-egy blanketta is lesz felragasztom a rossz méret dobozra és a futár visszaviszi return a nem oké méretet-mondom ok.Futár jött hozott mégegyet,akarom adni neki ami nem jo,elkezdett höbörögni ő nem viszi vissza. Nem is vitte,felhivom a céget-mondják "de hülye a futár-majd küldenek érte vkit-mondom jo.Erre ez a meret sem lett jo.....a második sem.Rendeltem mégegyet a shopból,futár jött-probáltam neki már kettő rossz méretet adni,becsomagolva,felblankettázva-höbőrög megint,hogy sehová nem viszi.Hát jó,maradtak a cipők,felhivtam a céget,mondták küldenek érte majd vkit. ok.

a harmadik cipő jo lett,de 3db van nálam 1 áráért jelenleg,tavaly augusztus óta sem jött érte senki,senki nem hiv,senkinek nem hiányzik,mi a xar lesz ebből????:)

szinre mindenre ez: