Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: vasárnapi jóslás BUX " A " kat.

prfecó Előzmény: #697994

Francesco Atya engedélyével megosztom vasárnapi szentdumát profán magyar tőzsdei alapon:

Csabronc féle módszerrel csődegyezségből , felszámolásból való kijutás KEG , Visonka , TWD és egyéb tolvajrészvényes tulajoknak nem fog sikerülni.

ENEFI is egy életre elásta magát és közben lengyel , magyar szolgáltatási területe zsugorodik , Romániából meg egyenesen eszar magyarországi anyacégét próbálják felszámolni ( valszeg ez nem sikerül , de a Erdélybe befektetetett lóvénak csabronc bucsút mondhat)

MOL- (INA) vezetéséről ki fog derülni ugyanolyan korrupt módszerrel szerezték meg a piacot ( mint Magyarországon az egész energiaszektort ,)csak az illetékes magyar politikusok mindig egy ujabb sápot lehuznak a külföldi multikról vagy új törvényeken keresztül próbálják nyereségüket visszanyesni és állami pénzen átveszik. Lásd E-On , Antenna Hungária , Vízművek .

Horvátok is ugyanazt el fogják játszaniaz energiaszektorral , mint Viktor Kerály nálunk. Sok -sok sót Croatiában MOl-INA páros nem fog megenni.

OTP( és bankszektor) viszont újabb Fidesz győzelem esetén sem fog élesen szemben állni ( lassan kiárazódik a devizahitel mentés forintosítása miatt kétségbeesés)

M-TEL marad e szinten

Ricsi, ha kiheveri orosz-ukrán piac részleges elvesztését és Dél-Amerika bejön , akkor happy lesz.

Bátor ember ukrán államkötvényt vesz, az óvatos szabadul orosz kitettségétől .

Viszont forint gyengülésre tutira lehet játszani kuszaszem már belökte tovább vág és tovább gyengíti a forintot.( e heti forint erősödés olyan rákbeteg utolsó stádium féle , mindig erőre kap a beteg).

Szentbeszédet állítólag 300.000 hallották a békamenetes Fidesz naggyűlésen . Nálunk nem lesz Fico féle bukta , mint a tót szomszédainknál.

Ott végre bemutattak a választók a politikusoknak egy méretes lóf&szt( pedig szeretnék nálunk is látni egy-két elképedt fideszes , mszp , jobbikos politikus képet , ahogy kihullana a politikai védernyőből a civil kurázsi hatására)