Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: uk

Egymilliárd fontot fektet be a Tesco

Stocklandyard

Egymilliárd fontot, nagyjából 358 milliárd forintot fektet brit üzleteinek fejlesztésbe a Tesco. A cég három új hipermarketet nyitott Nagy-Britanniában, és további hat másik megnyitását tervezi. A nemzetközi terjeszkedés helyett újra a hazai piacra koncentrál a cég - írta a New York Times napilap.

A britek fele kilépne az EU-ból

Stocklandyard

A britek fele egy mostani népszavazáson arra adná voksát, hogy Nagy-Britannia lépjen ki az EU-ból, és alig több mint egyharmaduk szavazna a brit uniós tagság fenntartására egy új, vasárnap ismertetett felmérés szerint.

Pénzbírság az etikusabb újságírásért Britanniában

Stocklandyard

Pénzbírsággal lennének sújthatók a jövőben azok a brit újságok, amelyek megsértik a készülő új sajtószabályozás előírásait - vasárnapi londoni sajtóértesülések szerint ez lesz az egyik fő javaslati pontja annak a jelentésnek, amelyet az utóbbi évek súlyos brit sajtóetikai botrányait vizsgáló szakértői bizottság tesz le hamarosan a brit miniszterelnök asztalára.

Az RBS teljes államosításán gondolkodik a brit kormány

Stocklandyard

Az egyik legnagyobb brit bankcsoport, a Royal Bank of Scotland (RBS) teljes államosításának lehetőségét fontolgatják vezető brit kormánytisztviselők, mivel elégtelennek találják az RBS és a többi brit nagybank vállalati hitelezési aktivitását - írta csütörtökön a Financial Times.