Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: svájc

Svájcban stagnált a munkanélküliség júliusban

Stocklandyard

Svájcban nem változott a munkanélküliség júliusban júniushoz képest, és alacsonyabb volt az egy évvel korábbinál - közölte a svájci kormány gazdasági államtitkársága.

Svájc továbbra is a csúcson

Stocklandyard

Megerősítette Svájc államkötvény-kötelezettségeinek lehetséges legjobb, "Aaa" besorolását stabil kilátással csütörtökön a Moody's Investors Service, a kivételesen erőteljes svájci pénzügyi és gazdasági alapmutatókkal indokolva a döntést.

Svájc a világ leginnovatívabb országa

Stocklandyard

Változatlanul Svájc vezeti a világ országainak innovációs képességéről összeállított rangsort 77 ponttal - derül ki a BDI német iparszövetség és a Deutsche Telekom Stiftung tanulmányából.

Nyolcmillió frankos svájci támogatás környezetvédelmre

Stocklandyard

A biodiverzitás, a társadalmi, gazdasági és ökológiai szempontok összehangolása érdekében 8,17 millió svájci frank támogatást nyújt Svájc az uniós felzárkózást segítő Svájci-Magyar Együttműködési Program keretében, hat magyarországi természetvédelmi program megvalósítására - jelentette be kedden, a Heves megyei Felsőtárkányban a koordinációt végző Nemzeti Fejlesztési ügynökség főosztályvezetője.

Megint brókerbotrány Svájcban

Stocklandyard

Két Wembley stadion vagy hat új kórház felépítésére is elég lett volna az a pénz, amelyet a svájci UBS nagybank londoni befektetési részlegének egyik volt kereskedője "játszott el" engedély nélküli ügyleteivel - hangzott el az ügyben pénteken megkezdődött londoni bírósági eljárás nyitó vádbeszédében.