Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: stocklandyard

Nagy mozgások voltak a tőzsdén 2012-ben is

Stocklandyard

Bár a tőzsde forgalma évről évre esik, a részvények árfolyama igen széles skálát járt be a tavalyi évben is. Sajnos ezek többsége veszteséget okozott a tulajdonosok számára, de mindenesetre a spekulánsoknak érdemes figyelni az egyedi papírokban rejlő kockázatokat.

Boldog és sikeres 2013-at

Stocklandyard

Minden kedves fórumozónak, látogatónak örömben, egészségben, sikerekben és helyes döntésekben gazdag új évet kívánok. Remélem, hogy az országnak és a tőzsdének is jut a jóból, mert az idei év se lesz ott a dicsőség falon.

Jim Rogers - Kalandvágyó befektető - akció

Stocklandyard

Jim Rogers nagy sikerű Adventure Capitalist című könyve végre magyarul is megjelenik november 22-én. A stocklandyard.hu oldal olvasói számára kedvezményes előrendelési lehetőséget biztosít a kiadó.

Kissherceg külföldön - kereskedési napló

Stocklandyard

Megláttam a keringőre a felhívást és elindultam a szép piros Audiért az XTB versenyén. Mivel a forex és külföldi piac is idegen volt számomra a kezdeti puhatolózás kicsit sok időt vitt el.

Vegyünk együtt szigetet!

Stocklandyard

Sokszor sok helyen olvashattuk, hogy bizony a sziget vásárlás csak a gazdagok sportja és főleg nyugaton divat. Persze a magyar módos embereket sem kell félteni, mert hallani lehet a pletykákat, miszerint sokan közölük vásároltak maguknak kisebb nagyobb szigetet.

Márkában is számol a németek többsége

Stocklandyard

Tíz évvel azt követően, hogy az euró megjelent a készpénzforgalomban, a németek túlnyomó többsége még mindig átszámítja az árakat időnként márkára.

Jelenlegi alapkamatok a világban

Stocklandyard

Az éves összefoglalás során említettem számotokra, hogy jelenlegi folyamatok az uzsora kamat elérését szolgálják. A képen láthatjátok a világ országainak az alapkamatát növekvő sorrendben.

Boldog 2012-t, összegzés

Stocklandyard

Kedves barátok, ismerősök, fórumozók, olvasók. Köszönöm az elmúlt egy évet, hogy ismét hozzáadott értéket teremtettetek ezen az oldalon és sokak számára állandó hasznos információkat gyűjtötök össze.

1 - 10 / 34 Régebbi cikkek →