Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: pannergy

1 milliárd Forintot nyert el a Pannergy leány

Stocklandyard

Az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretében meghirdetett „ Helyi h ő és/vagy h ű tési igény kielégítése megúj uló energiaforrásokkal ” KEOP - 2012 - 4.10.0/B pályázati konstrukcióban a - PannErgy Nyrt. tulajdonában álló - Kuala Kft., „ Geotermia, szaktudás a gazdaság szolgálatában ” pályázati projektje vissza nem térítend ő támogatást nyert .

299 millió forint veszteség az első negyedévben

Stocklandyard

A PannErgy Nyrt. 299 millió forint konszolidált nettó veszteséget könyvelt el az első negyedévben, amely kedvezőtlenebb a tavalyi első három havi 99 millió forint veszteségnél - derül ki a társaság által szerdán a BÉT honlapján közzétett jelentésből.

Óriási pénzt nyert a Pannergy

Stocklandyard

A PannErgy Nyrt. 93,09 százalékos tulajdonú leányvállalata, a PannErgy Geotermikus Erőművek Zrt. a Gazdaságfejlesztési Operatív Programban az „Innovációs és technológiai parkok, valamint fejlesztési központok” támogatására kiírt pályázaton 2,843 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert - közölte a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Fájhat a részvényeseknek a Synergon történet

Stocklandyard

Megközelítőleg hat éve vásárolta be magát először még Pannonplast néven a társaság a Synergonba, amit anno portfóliójának diverzifikálásával indokolt a vállalat.

Pannergy elemzés - 2013.02.07.

Stocklandyard

Az elmúlt hetek eseményei szembe mentek sok spekuláns várakozásával, hiszen a vállalat felől csak pozitív hírek érkeztek sikeres pályázatról, Synergon együttműködésről.

Pannergy megkapta a jóváhagyást

Stocklandyard

Engedélyt adott a Magyar Energia Hivatal (MEH) a Miskolci Geotermia Zrt.-nek a Mályit, Kistokajt, és Miskolcot ellátó távhőtermelő létesítmény megépítésére - közölte a Pannergy Nyrt. szerdán a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Pannergy elemzés - 2012.09.23.

Stocklandyard

A hét utolsó napján az átlagostól eltérő volt a forgalom és az elmozdulás mértéke. Rápillantottam a grafikonra, ami számotokra is érdekes lehet.

Befejeződtek a Miskolci Geotermikus projekt kútfúrásai

Stocklandyard

Befejezte a PannErgy vállalatcsoport Magyarország és a térség legnagyobb geotermikus beruházásához, a Miskolci Geotermikus projekthez kapcsolódó öt geotermikus kút fúrási munkálatait - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján kedden.

PannErgy interjú Gyimóthy Dénes Úrral

Stocklandyard

A PannErgy csoport az idei évnek már csak megújuló energetikai portfolióval és geotermikus fejlesztésekkel vágott neki. Erről és a társaság jelenlegi, illetve várható helyzetéről kérdeztem.

1 - 10 / 23 Régebbi cikkek →