Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: olaszország

További megtakarítások az Alitaliánál

Stocklandyard

A súlyos anyagi gondokkal küszködő olasz Alitaliánál újabb takarékossági csomagot dolgoztak ki, amelynek fontos eleme a dolgozókkal kötendő szolidaritási megállapodás, illetve a vezetők javadalmazásának a csökkentése.

Negyedével csökkent az olasz ingatlanpiac

Stocklandyard

Gyászos évet zárt tavaly az itáliai ingatlanpiac, amely 1985 óta nem mutatott ekkora visszaesést - derül ki az olasz Bankszövetség (ABI) és az adóhivatal ingatlanpiaci kutatója által kedden közölt adatokból.

Repülnek az olasz munkavállalók

Stocklandyard

Több mint egymillió munkavállalót bocsátottak el tavaly Olaszországban - közölte az olasz sajtó a római munkaügyi tárca adatait idézve.

Már csak szép emlkék a dolce vita

Stocklandyard

Történelmi mélypontra esett januárban az olasz fogyasztói hangulatindex - közölte hétfőn az olasz nemzeti statisztikai hivatal, az Istat.

A gazdasági megszorítások ellen tüntettek Olaszországban

Stocklandyard

Szakszervezetek, diákok, újfasiszta szervezetek és fasizmusellenes csoportok vonulnak fel egyszerre Róma utcáin az elsősorban a gazdasági válság leküzdésére hozott intézkedések ellen szombaton zajló tömegtüntetésen. Incidensektől tartva a hatóságok lezárták az olasz főváros központját.

Hegyekben áll a szemét Olaszországban

Stocklandyard

A háztartási hulladék elszállítása okoz gondot Rómában, mivel megtelt az olasz főváros szeméttelepe és az új lerakat helyszínét még ki sem jelölték.

Leminősítette Olaszországot a Moody's

Stocklandyard

Megvonta Olaszország eddigi elsőrendű "A" kategóriás adósminősítését pénteken a Moody's Investors Service, egyebek mellett az olasz gazdaság és az euróövezeti periféria egészének adósminőségi és finanszírozási kockázataival indokolva a lépést.