Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: mol

Javult a Mol hosszú távú hitelminősítése

Stocklandyard

A Standard & Poor's Global Ratings (S&P) a Mol hosszú távú hitelminősítését a korábbi "BB+ besorolásról (pozitív kilátással) "BB+" besorolásra (stabil kilátással) minősítette át - tette közzé az olajtársaság kedden a BÉT honlapján.

Megpihentünk

Stocklandyard

Piac szusszant a mai napon, ahogy vártuk. Amíg nem sikerül legyőzni a mozgókat, addig longokkal érdemes kivárni. Fontos, hogy hol stabilizálódik a piac.

Ellenállás zónához érkeztünk

Stocklandyard

Derék emelkedésen van túl a hazai piac, és úgy tűnik, hogy az eddig erős mol mostantól lemaradó lehet. Érdekes magyarázat, hogy a telekomot felvásárlási sztori miatt tépték ma, de a lényeg, hogy cikk legyen, annak tartalma oly mindegy.

Háborús hétvége után

Stocklandyard

Sajnos ez a hétvége sem volt nyugodt, Líbiában a helyzet fokozódott. Várhatóan a tőzsdék volatilitása ezen a héten is megmarad, idegesek a piacok. Pénteken határidős kifutás volt itthon, ezért voltak nagy kötések záróban.

Háború a tőzsdén és Líbiában

Stocklandyard

Éjszaka látott napvilágot a hír, miszerint az ENSZ BT jóváhagyta Líbia bombázását. A feszültség folyamatosan nő a világban, ami a piacokon is jelentkezni fog, ezért volatilitás növekedni fogok, aki tud jól kereshet a zavarosban.

Megkaptuk a taslit

Stocklandyard

Magyar piacot utolsó órában rendesen beverték az egész napos unalmárkodás után, de a felkötésnek hála még mindig nem tört le egyértelműen az általam meghatározott bux szint.

Rápihentünk a katasztrófára

Stocklandyard

A magyar piac időzítése évek óta élményszámba megy, hogy amikor mi zárva vagyunk a világ kifordul önmagából. Nehéz megbecsülni, hogy hol fogunk nyitni, de a negatív tartomány mondhatni biztosnak tűnik.

Dráma - három nap esés a béten

Stocklandyard

Lírai túlzás, de három nap esés már drámai hatást vált ki minden portálon, ezért gondoltam, hogy mi is keltsük a riadalmat. Persze a valódi kérdés, hogyan tovább?

Technikai elemzés - csütörtök - 2011.03.10

Stocklandyard

Ma végre jelentős elmozdulás volt a béten, végre úgy tűnik, hogy irányt találhat az index és vége az oldalazásnak. Nézzük a lehetőségeinket a papírokban. Felhívnám figyelmeteket, hogy mindegyik esetben először a napi felbontású grafikon, majd a 60 perces lesz feltöltve.

1 - 10 / 103 Régebbi cikkek →