Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: masterplast

Tőkét emelt a Masterplast

Stocklandyard

A Masterplast Nyrt. igazgatósága november 5-én a társaság alaptőkéjének több mint 1 374 296 100 forintra emeléséről döntött 527 246 darab új, 100 forint névértékű és 550 forint kibocsátási értékű törzsrészvény zártkörű forgalomba hozatalával - jelentette be a társaság hétfőn, a BÉT honlapján.

Veszteséges a Masterplast az első félévben

Stocklandyard

A Masterplast Nyrt. az első félévben 8 százalékkal, 39.002 millió euróra növelte forgalmát az egy évvel korábbihoz képest, miközben az adózott eredménye 313 ezer euró nyereségből 85 ezer euró veszteségbe fordult - közölte a társaság a BÉT honlapján.

Új beruházást indít a Masterplast

Stocklandyard

Az építési szigetelőanyagokat gyártó Masterplast Nyrt. 1,4 millió eurós beruházással üvegszövet gyárat épít Kálon - közölte a társaság csütörtökön a BÉT honlapján.

Tőkét emelt a Masterplast

Stocklandyard

A Masterplast Nyrt. csütörtökön 1.140.931 darab új, egyenként 100 forint névértékű és 630 forint kibocsátási értékű törzsrészvény zártkörű forgalomba hozataláról döntött, így a társaság alaptőkéje 1 milliárd 321 millió 571.500 forintra emelkedett - jelentette be a társaság csütörtökön a BÉT honlapján.

A Masterplast új elem gyártását kezdi meg Romániában

Stocklandyard

A Masterplast Nyrt. március 12-én kezdi meg stratégiailag fontos hőszigetelő rendszere egyik elemének gyártását romániai (sepsiszentgyörgyi) porkeverő üzemében - közölte a cég a BÉT honlapján hétfőn.