Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: london

​Londoni elemzők: Kína a vártnál később előzi meg az amerikai gazdaságot

Stocklandyard

London, 2018. december 26., szerda (MTI) - Londoni pénzügyi elemzők szerint az Egyesült Államokkal vívott kereskedelmi konfliktus hosszú távú visszahúzó és árfolyamgyengítő hatásai miatt Kína az eddig vártnál később, a 2030-as évek elején veheti át az első helyet az amerikai gazdaságtól a világ legnagyobb gazdaságainak ranglistáján.

Rövid időre ismét leállították a londoni Gatwick repülőtér forgalmát

Stocklandyard

London, 2018. december 21., péntek (MTI) - Ismét leállították egy időre a forgalmat péntek este a londoni Gatwick repülőtéren, újabb drón észleléséről szóló hírek miatt. A második legnagyobb brit repülőtéren hozzávetőleg 80 percnyi szünet után újraindult a forgalom, amely az esti incidenstől eltekintve egész nap folyamatos volt.

Továbbra is London a világ első számú pénzügyi központja

Stocklandyard

Továbbra is London a világ első számú pénzügyi szolgáltatási központja, bár New York és több feltörekvő ázsiai pénzügyi centrum szorosan a City nyomában jár az egyik vezető londoni pénzügyi tanácsadó csoport hétfőn ismertetett új globális rangsora alapján.

További vágásra számít London

Stocklandyard

Az utóbbi időszak forintgyengülése és több más kockázati mutató romlása ellenére is újabb 0,25 százalékpontos kamatcsökkentést vár a londoni elemzői közösség a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsának keddi ülésén.

Cáfol a Bildeberg találkozó résztvevője

Stocklandyard

Nyilvánosan cáfolta szerdán a neki tulajdonított állításokat a magyarországi választásokkal kapcsolatban Viviane Reding, az Európai Bizottság alapvető jogokért és igazságügyi kérdésekért felelős biztosa.

Valószínű az eljárás megszüntetése

Stocklandyard

Az érvek és ellenérvek egyenlege alapján valószínűsíthető a Magyarországgal szembeni túlzottdeficit-eljárás megszüntetése - jósolták kedden londoni pénzügyi elemzők.

Lassuló ütemben élénkül a világgazdasági aktivitás

Stocklandyard

A világgazdaság kilábalási ütemének megtorpanására utal a legújabb átfogó aktivitási mérőszám - közölte kedden az egyik vezető pénzügyi szolgáltató csoport az általa összeállított globális összágazati beszerzésimenedzser-index (BMI) alapján.

Jelentős csökkenés CDS árazásunkban

Stocklandyard

A forint erősödését követve jelentősen csökkent szerdán a londoni piacon a magyar szuverén törlesztéskockázat fedezetére szolgáló származékos befektetési konstrukciók árazása, amely a napokban még idei eddigi csúcspontján járt.

1 - 10 / 29 Régebbi cikkek →