Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: london

Továbbra is London a világ első számú pénzügyi központja

Stocklandyard

Továbbra is London a világ első számú pénzügyi szolgáltatási központja, bár New York és több feltörekvő ázsiai pénzügyi centrum szorosan a City nyomában jár az egyik vezető londoni pénzügyi tanácsadó csoport hétfőn ismertetett új globális rangsora alapján.

További vágásra számít London

Stocklandyard

Az utóbbi időszak forintgyengülése és több más kockázati mutató romlása ellenére is újabb 0,25 százalékpontos kamatcsökkentést vár a londoni elemzői közösség a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsának keddi ülésén.

Cáfol a Bildeberg találkozó résztvevője

Stocklandyard

Nyilvánosan cáfolta szerdán a neki tulajdonított állításokat a magyarországi választásokkal kapcsolatban Viviane Reding, az Európai Bizottság alapvető jogokért és igazságügyi kérdésekért felelős biztosa.

Valószínű az eljárás megszüntetése

Stocklandyard

Az érvek és ellenérvek egyenlege alapján valószínűsíthető a Magyarországgal szembeni túlzottdeficit-eljárás megszüntetése - jósolták kedden londoni pénzügyi elemzők.

Lassuló ütemben élénkül a világgazdasági aktivitás

Stocklandyard

A világgazdaság kilábalási ütemének megtorpanására utal a legújabb átfogó aktivitási mérőszám - közölte kedden az egyik vezető pénzügyi szolgáltató csoport az általa összeállított globális összágazati beszerzésimenedzser-index (BMI) alapján.

Jelentős csökkenés CDS árazásunkban

Stocklandyard

A forint erősödését követve jelentősen csökkent szerdán a londoni piacon a magyar szuverén törlesztéskockázat fedezetére szolgáló származékos befektetési konstrukciók árazása, amely a napokban még idei eddigi csúcspontján járt.

Nem bízik London az újabb csökkentésben

Stocklandyard

Egyes londoni elemzők a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa kamatdöntő szavazását megelőző hétfői előrejelzéseikben nem tartják teljesen kizártnak, hogy kamatcsökkentési szünetet tart keddi ülésén a testület, bár továbbra is az újabb enyhítést tartják valószínűbbnek.

Ciprussal fenyeget London...

Stocklandyard

Lehet, hogy nem Görögország, hanem Ciprus lesz az első olyan euróövezeti tagállam, amelyik távozik a valutaunióból, de ez a fejlemény is veszélyes precedenst teremthet az ingatag pénzügyi helyzetű többi eurógazdaság számára - vélekedtek csütörtöki helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők.

1 - 10 / 26 Régebbi cikkek →