Regisztráció Elfelejtett jelszó

Cikkek - címke: imf

Megkezdte romániai felülvizsgálati látogatását az IMF

Stocklandyard

Megkezdte kedden romániai felülvizsgálati látogatását a Nemzetközi Valutaalap (IMF), amely a román hatóságokkal a legújabb, harmadik hitelszerződés keretében szükséges reformintézkedésekről egyeztet.

A második munkanapon az IMFC tart plenáris ülést

Stocklandyard

Szombaton az IMF politikai-stratégiai testülete, a Nemzetközi Monetáris és Pénzügyi Bizottság (IMFC) tartott plenáris ülést a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank őszi washingtoni közgyűlésének második napján.

Augusztus közepéig végtörleszt Magyarország

Stocklandyard

Magyarország a lejárat előtt, 2013. augusztus 12-éig vissza kívánja fizetni 2008-ban felvett IMF-hitelét - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn az MTI-vel.

Előállították Lagarde-ot

Stocklandyard

Előállították hétfőn Párizsban Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutalap (IMF) vezérigazgatójának egykori kabinetfőnökét a francia államot megkárosító kártérítési ügyben.

Hamarosan visszatér Ukrajnába az IMF-küldöttsége

Stocklandyard

Március 27-től április 10-ig ismét Ukrajnában tesz látogatást a Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége, hogy folytassa a hitelfolyósításról szóló tárgyalásokat - jelentette be csütörtökön Max Alier, az IMF ukrajnai képviseletének vezetője.

Az agyon ismételt IMF sztori

Stocklandyard

Varga Mihály hiteltárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter szerint a magyar kormány fenntartja álláspontját, elővigyázatossági hitelmegállapodásra törekszik a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), jelenleg azonban egyeztetések folynak, hivatalos hiteltárgyalások nem zajlanak.

Szomszédban az IMF

Stocklandyard

Január második felében kéthetes felülvizsgálati látogatásra érkezik Romániába a Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége, amely az Európai Bizottság és a Világbank szakértőivel együtt tekinti át, milyen mértékben teljesítette Románia a vállalt kötelezettségeit a jelenlegi elővigyázatossági hitelmegállapodás keretében.

Megkapják az Írek a következő IMF hitel részletet

Stocklandyard

Jóváhagyta a Nemzetközi Valutaalap (IMF) igazgatótanácsa hétfő este az Írországnak nyújtott mentőhitel újabb részletének folyósítását - közölte a szervezet kedd hajnalban.

1 - 10 / 27 Régebbi cikkek →